Premierul demis, Florin Cîţu, a spus, joi, că se poate merge mai departe pe plan politic cu USR, însă numai dacă formaţiunea îşi recunoaşte “greşeala”.

Formațiunile politice sunt de acord că pentru România importantă este stabilitatea și refacerea coaliției, dar, spune Cîțu, “în jurul Partidului Național Liberal”: “este soluția pe care noi o avansăm. Repet, nu aș trece foarte ușor peste modul în care s-a ajuns astăzi aici.

Nu poți să spui că azi ești responsabil când ai fost iresponsabil acum o săptămână, acum o lună. Dacă vrem să trecem peste acest moment, trebuie să recunoască o greșeală și putem să mergem mai departe”.

1 COMMENT

  1. Multi nu isi dau seama insa propunerea lui Iohannis cu desemnarea antidemocratica a lui Ciolos demostreaza ca presedintia actuala este incompetenta in negocieri interne si in consecinta in negocieri internationale. Cand PSD a avut presedentia UE a demonstrat profesionalism si capacitate de negociere fapt recunoscut de specialisti internationali.

    Spun nedemocratic pentru ca la consultari (care sunt anticonstitutionale daca se fac la Cotroceni si nu in parlament prin vot) i s-a spus ca nu este sustinut un guverne USR cu toate acestea el s-a încăpățânat sa desemneze un premier pentru al umili si al face de râs. In realitate acest comportament a demonstrat neprofesionalismul si caracterul copilaresc al actualului presedinte care doar merge in vizite externe cheltuind bani si resurse pentru a reveni in tara fara nici un rezultat, el ne fiind capabil sa negocieze si sa comunice cu partenerii sociali sau internationali dovada fiind lipsa de dezbatere in campania electorala pentru alegerile prezidențiale.

    Deceptionant!!!

Leave a Reply