Preşedintele PNL Nicolae Ciucă, mesaj postat pe Facebook :

La prezidenţiale, vom alege între egoişti-populişti şi un om de dreapta

Mă bucur că am ajuns la un acord cu privire la data alegerilor și că acestea vor fi la termen. S-a dovedit că propunerea PNL a fost cea potrivită. Coaliția a demonstrat maturitate, iar pentru acest lucru le mulțumesc partenerilor noștri. Este un lucru bun că s-a încheiat perioada în care politicienii umpleau mass-media cu dezbaterile despre data alegerilor, în loc să se concentreze pe problemele reale ale oamenilor.
În cele din urmă, s-a demonstrat că dialogul este soluția, așa cum este firesc într-o societate democratică dezvoltată. Și acesta este un lucru pe care PNL îl va susține întotdeauna.
În vederea următoarelor alegeri, ne vom angaja într-o campanie constructivă, axată pe viziunea noastră pentru țară și pentru bunăstarea românilor, mai degrabă decât pe denigrarea adversarilor, așa cum se obișnuiește adesea în politică.
În viitoarele alegeri prezidențiale, va trebui să alegem între cei care alimentează conflictele politice și folosesc populismul și egoismul în activitatea lor și cei care pot aduce țării o conducere de dreapta – puternică, liberală, în slujba oamenilor și a României.
Ca principal partid de dreapta, PNL are puterea de a uni românii și de a oferi țării un președinte cu adevărat reprezentativ. Fiecare vot contează enorm. Dacă votul de dreapta se fragmentează, riscăm să ajungem cu un președinte care nu ne reprezintă valorile și interesele – și nu putem permite asta.

Leave a Reply