Presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica a declarat la Antena 3 ca decizia ICCJ in dosarul referendumului din 29 iulie 2012 este o “palma peste ochi” data celor peste 8,5 milioane de participanti.

“Ce ma surprinde intr-un mod neplacut in condamnarea lui Dragnea in acest dosar politic este atitudinea mioritica a PSD in fata acestui abuz. E penibil ce se intampla cu acest mare partid, modul in care contempleaza mioritic asupra unui abuz”, a spus Ciuvica.

 

12 COMMENTS

 1. are dreptate,dar la morcovul cinstei pe care o au, se ascund toţi în spatele faptului că politicienii nu trebuie să comenteze ce rahaturi fac ăştia din justiţie! iar pesediştii,ca toţi politicienii români sunt nişte ghiocei în faţa “prietenilor” de afară!

 2. Când șeful partidului ,un tânăr plagiator și impulsiv,coabitează cu un abuzator,atnci musai că și partidul este învățat să fie servil și disciplinat,fără opoziție în fața abuzului

  • adica coabiteaza zici tu premierul cu presedintele tarii? ce este anormaL adica ponta si johannis trebuie sa stea cu cutitul pe masa la discutii? ai o vedere tare ingusta despre politica si cum trebuie sa mearga lucrurile intr-o tara din ue.

  • România Tânără nu e numai tânără dar e şi un pic băsistă, dimineaţa în baie, fiecare din noi suntem un pic băsişti dimineaţa (treabă mică fără un pârţ e ca nunta fără lăutari) …
   lasă că kovesi nu a plagiat, a luptat cu corupţia (2005-2015) de n-a mai putut, a recuperat prejudiciile de nu avem bănci unde să mai punem banii, România acum e plină de vapoarele recuperate de madam codruta, coldea a prins toţi infractorii (2005-2015), … alina bica, stanciu nu mai zic, nişte ….

 3. Premierul in legatura cu aceasta condamnare, daca mi-aduc aminte a spus ca este una simbolica.
  Pana acum n-am intalnit condamnari simbolice, o condamnare ramane o condamnare.. In afara de palma data celor 8,5 milioane de participanti la vot, PSD da palme si propriilor membri si ce-i mai grav a “batut palma” cu nu stiu cine, de aia sunt asa de moi, mioritici cum spune dl. Ciuvica.
  Cel mai bine trebuie intrebat direct Primul Ministru in baza caror directive actioneaza.

 4. in primul rand sa vedem motivarea. daca se mentine ideea ca acest dragnea e condamnat, fie si cu suspendare, pentru ca ar fi indemant oamenii sa voteze( ca probe ca ar fi influentat direct in vreun fel voatrea pana si dna-ul nu aduce) e una din cele mai mario tampenii( si nu singurele) facute de iccj si mai devreme sau mai tarziu cineva trebuie sa plateasca in cazurile nastase( condamnat fara probe directe sau indirecte doar asa ca vrea opinia publica), voiculescu( ca ne place de el sau nu nici aici nu existau nici ub fel de probe si s-au bagat la puscarie o gramada de oameni nevinovati) sau acum dragnea. o institutie, iccj, popolata cu fosti procurori dna basisti( basisti cu nasul in suflet si cei care i-au inchis gramada de dosare penale ale basaului) trebuie urgent curata incepand cu sefii care s-au facut de ras in sentinte si comentariile publice. si alaturi de iccj trebuie curatate si ccr, csm si mai ales dna-ul cea mai politizata si nociva institutie care a ascuns jaful din ultimii 10 ani.

 5. BĂ PENIBILOR, DE 25 DE ANI DE ZILE AŢI DEVASTAT CONTROLAT ACEASTĂ ŢARĂ ŞI V-AŢI BĂTUT JOC DE PROPRIUL POPOR, CULMEA E CĂ CONTINUAŢI CI BRIO!
  o să scriu acest mesaj pînă se va schimba în bine cel puţin jumătate din bătaia de joc pînă la momentul de faţă.

 6. Cauza nu scuza mijloacele. Am fost la vot. M-au furat cu erata. Asta e. Acolo a fost abuz clar, dar aici? Ce treaba am eu cu invartelile lui Dragnea? Mamipulati si dezinformati cu teoriile astea pentru idioti. Ati decazut. Nu mai aveti nici onoare, precum directorul vostru care nu a avut decenta si bunul simt sa isi ceara scuze fata de telespectatori pentru gluma proasta si lipsa de profesionalism cu sloganul jos basescu si Iglesias. E dureros cand eroii nostrii care au luptat cu regimul nesimtitului se dovedesc a fi si ei nesimtiti si lipsiti de onoare. Adio slugi de colaborator cu securitatea. Schimb pe tvr.

  • Schimbă pe TVR, că dacă Iohannis își aduce PDL-iștii la putere nu numai că vei plăti o taxă TV dublă pentru același îngropat-în-datorii TVR, dar vei cotiza – vrei, nu vrei, ghinion – la un fond pentru salvarea televiziunilor insolvente: 14 apr 2015 – “Valentin Jucan (CNA), scrisoare deschisă către Iohannis și Ponta pentru salvarea televiziunilor” – http://www.dcnews.ro/valentin-jucan-cna-scrisoare-deschisa-catre-iohannis-i-ponta_472983.html.
   .
   “”Având in vedere scăderea drastică a sumelor obținute de către principalele posturi de televiziuni, din difuzarea de publicitate, precum şi faptul că furnizorii de servicii de retransmisie obțin venituri importante prin retransmisia gratuită a programelor televiziunilor private ce s-au declarat libere la retransmisie, prin prevederile prezentei Ordonanţe de urgenţă, care completează dispozițiile Legii audiovizualului, se instituie Fondul audiovizual prin intermediul căruia să se asigure un sprijin financiar pentru acele televiziuni cu capital privat care se bucură, în rândul telespectatorilor de interes şi audienţă importante.

   Resursele ce vor constitui Fondul audiovizual sunt constituite dintr-o contribuție anuală de 5% din veniturile realizate de furnizorii de rețele publice de comunicații electronice care retransmit servicii de programe de televiziune prin intermediul acestor retele, precum şi din instituirea unor taxe ce urmează a fi percepute de Consiliul National al Audiovizualului pentru eliberarea licențelor audiovizuale, prelungirea valabilității licențelor audiovizuale şi eliberarea licențelor de retransmisie”, scrie Valentin Jucan în scrisoarea deschisă.
   .
   Mai exact, Valentin Jucan propune următoarea Ordonanță de Urgență: […]
   ”Consider că, deja, timpul se scurge în defavoarea posturilor de televiziune, existând riscul să ajungem în situația unui colaps audiovizual, încununat și de un faliment al postului public de televiziune – TVR”, mai scrie valentin Jucan în scrisoarea Deschisă adresată lui Klaus Iohannis și Victor Ponta.”
   .
   Ar fi bine așa, nu crezi? Mai bine să te uiți la televiziuni insolvente dar anticomuniste private și de dreapta pe care le finanțezi din buzunarul tău fără voia ta, decât să te uiți la singura televiziune care NU este insolventă…
   .
   Ia-ți țara înapoi (fără păduri, desigur).
   .
   P.S: În caz că și tu, asemenea celor 6 milioane de români adevărați care l-au ales pe Iohannis, ai memoria scurtă, Jucan e acolo, la CNA, din partea PDL, actual “Peee Neee Leee Nooou”, partidul care l-a făcut pe retardatul neamț președinte. Detalii irevelante, așa-i?

Leave a Reply