Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid şi trebuie să suporte lucruri nedrepte, având în vedere decizia propusă la Consiliul Naţional de conducerea partidului privind sancţionarea celor cu probleme în justiţie, a afirmat Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea şi vicepreşedinte PSD.

“Când eu am spus că nu trebuie încălcate principii, pentru ca aşa este normal într-o ţară democratică, unii colegi de ai mei nu au fost de acord şi iată consecinţa. Atunci când încalci principii, trebuie să accepţi şi lucruri nedrepte din acest punct de vedere”, a spus Oprişan, venit luni la sediul PSD.

Întrebat de presă la ce principii se referă, Oprişan a arătat că este vorba de principiul de nevinovăţie.

Liviu Dragnea a anunţat, vineri, că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instanţei de a-l condamna în dosarul “Referendumul”.

3 COMMENTS

  1. Sa fie oare “cazul Dragnea” fitilul care aprinde PSD-ul ?
    Cu cetitudine vor fi oarece miscari prin partid cu aceasta ocazie a condamnarii “simbolice” a lui Dragnea.

  2. BĂ PENIBILOR, DE 25 DE ANI DE ZILE AŢI DEVASTAT CONTROLAT ACEASTĂ ŢARĂ ŞI V-AŢI BĂTUT JOC DE PROPRIUL POPOR, CULMEA E CĂ CONTINUAŢI CI BRIO!
    o să scriu acest mesaj pînă se va schimba în bine cel puţin jumătate din bătaia de joc pînă la momentul de faţă.

Leave a Reply