In contextul în care Ministrul Justiţiei s-a eschivat în a luat poziţie în cazul Rarinca, Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, a explicat că, legal, ministrul poate interveni.

“Ministrul Justiţiei are pârghii împotriva abuzurilor. În cazul ăsta, nu are pârghii să intervină într-un dosar în curs, dar are pârghii pentru oprirea abuzurilor şi pedepsirea procurorilor care au săvârşit acest abuz” a spus Ciuvica la emisiunea Ordinea zilei de la Antena 3.

 

 

4 COMMENTS

  1. Înainte de alegerea preşedintelui am scris un comenteriu foarte dur privind ”fumaţii/fumatele” care au profitat de mînăriile pe timpul lui ceauşescu(cei şi cele care au peste 53-55 ani), le-a trecut timpul şi că s-au obişnuit cu numirile politice, trebuiesc să dispară din viaţa publică pentru că tineretul nu poate evolua din cauza lor şi neputinţa se transformă în frustrări şi va urma conflicte uriaşe cu motive reale doar din cauză că toţi trăiesc în mentalitatea deja imprimată în spiritul”bătaie de joc” ca practică şi nu vom ajunge să vedem dreptatea niciodată! Acum era timpul să fie înlocuiţi aceşti/aceste momîi care au menţinut spiritul numirii politice pe stil Ştefan Gheorghiu, chiar dacă au 8 clase sau un curs de specializare=analfabeţi cu gura mare care îşi formează şi construiesc conjunctura de a menţine şi de a se confunda cu instituţia unde sunt angajaţi! Abia acum vedeţi toţi ceea ce a însemnat politica prin numire şi recomandare a celor care erau numiţi în funcţii în baza carnetului pcr! Abia acum se vede ceea ce au studiat prin şcoli şi practica obligatorie doar dacă aveai chef, toţi sunt imaginea habotnică a numirii pe funcţii şi a diplomelor prin recomandare la hectar! Ce s-a blamat cînd l-au omorît pe ceauşescu? Acum ce blamăm? Nu cumva a fost o manipulare ordinară încît poporul să fie direcţionat spre cei 2 ceauşescu şi nu pe ceea ce trebuia să dispară şi nu va dispărea! Mă gîndesc că în scurt tmp vor ieşi la iveală armele intrate în posesia celor care au avut funcţii pînă în 89 fără nicio autorizaţie, aici mă refer la poliţişti şi la procurori, procurori care au avut dreptul să plece prin transfer de la poliţie la procuratură prin nu-mi amintesc acum, ce lege! Vezi că poliţiştii care au fost pensionaţi continuă să lucreze ca ascuni şi sunt destui! este realitate!
    Acum s-a demontat pînă şi muntele de moralitate format de PCR prin numiri şi recomandări de multe ori dubioase!(inclus şi nea iohanis în această categorie)

Leave a Reply