Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin, liberalul Sorin Frunzaverde a fost diagnosticat de curand cu o boala severa : cancer renal.

Afectiuni renale mai vechi au recidivat in ultimii ani si au condus spre acest diagnostic dur.

Diagnosticul lui Frunzaverde a fost confirmat de medici romani si straini. El va fi supus cel mai probabil unei interventii chirurgicale pentru extirparea rinichiului afectat, la inceputul lunii iunie, la Spitalul Judetean Timisoara.

Frunzaverde este cercetat de procurorii DNA cu acuzatia de a fi savarsit infractiuni in vederea obtinerii de voturi pentru alegerea lui Klaus Iohannis ca presedinte in turul doi al prezidentialelor, la 16 noiembrie 2014.

16 COMMENTS

 1. bai frate e belea!cum ii aresteaza cum da boala in ei.pana sa ii aresteze si sunt liberi pe la monte carlo,dubai,miami,samd. nu au nici pe dracu.cum ii aresteaza cum apar ca prin minune tot felul de boli grave.becali are hernie de disc[inchipuita cum a si recunoscut],padureanu da in parkinson brusc,shakira de stefan cel mare trebuie tratat de inima prin spitale civile[dar e asa de bolnav ca poate sa isi faca de cap cu asistentele pe acolo],cosma devine brusc bolnav de inima.ai dracu astia au solutii de salvare din orice situatie.

 2. Citez un pasaj dintrun atricol:”Ministrul Ioan Rus a numit-o in functia de sef al Biroului de implementare a master planului pentru transporturi al Romaniei pe Daniela Berinde, o fosta prezentatoare TV care i-a fost pentru cateva luni consiliera de imagine si care nu are nicio specializare in domeniu, potrivit Centrului de Investigatii Media.”
  Se pare că colegul lor de la Cluj nu se îmbolnăveşte acum, poate mai tîrziu sau: impunerea e metoda! Ca atunci cu alegerile cînd a fost vorba de numărul populaţiei cu drept de vot că habar nu avea şi nu a plătit, şi-a dat demisia şi s-a uitat totul.
  Ce oameni sunt în funcţii!!!

 3. NU VREAU RĂUL NIMĂNUI, VREAU DOAR DREPTATE ŞI ADEVĂRUL DESPRE FURTURILE DIN ROMÂNIA şi nu în ultimul rând recuperarea prejudiciilor …
  Oricât aş urâ băsiştii, eu îi doresc sănătate grabnică !!!

 4. nici unu din pontistii crestini nu-i ureaza sanatate ? nu mai empatizam ?
  nu, pentru ca pontistii si crestinii sunt setati mai mult sa urasca la comanda. urate specii de animal.

 5. Daca nu ziceai matale, asa un reputat analist… , n-as fi crezut c-ar fi asa bolnav saracul. Daca preluati culorile initiale ale pozei ati fi vazut ce rozaliu e la fata, probabil de la sorici, ca-i cam plac saracu, si nu se poate abtine. Da acu, ca mi-ati spus ca asta strangea voturi si bani pentru Iohannis, m-am linistit, nu e manarie de-a voastra.

 6. Cand e vorba de parnaie la politicieni gata sunt bolnavi…cati dintre noi oameni de rand care ii votam pe acesti nenorociti sunt bolnavi???din cauza la un basist ca Funzaverde s-au inchis spitale….acum el ar trebui sa sta intr-un spital de la inchis colegi lui.rusine sa ii fie cat despre boala Doamne fereste dar pe astea chiar nu poti sa ii mai crezi.

 7. Pt Orban Petru tie ti-ar trebui transplant de creier dar probabil ca tot nu te ajuta cu nimic . Sa dea D- zeu sa aibe nevoie fam. Ta de alte organe

 8. Din ciclul “spune-mi ce comentezi ca sa-ti spun cine esti” este uimitoare CRUZIMEA si, mai ales, pasiunea pentru cruzime a unora. Suflete infectate cu rautate.

Leave a Reply