”Principalul motiv pentru care am plecat împreună cu domnul Dolineaschi prin organizaţiile judeţene reprezintă dorinţa preşedintelui Victor Ponta şi a mea şi a noastră de a vedea exact care este starea în organizaţiile judeţene ale PSD-ului (…) pe de altă parte, să le spunem colegilor noştri că PSD nu e un partid captiv care se poate preda cuiva sau care să fie speriat de eventuale declaraţii la televizor şi nici un partid care să fie captiv într-o guvernare pe care o conduce”, a declarat Liviu Dragnea, dupa o intalnire la Botosani cu activul de partid, citat de stiripesurse.ro.

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat recent intr-un interviu televizat ca “actuala coalitie are o problema cu UNPR daca se modifica in Parlament codurile penal si de procedura penala”.

 

 

3 COMMENTS

  1. PSD si restul, mai bine ati trece toti de partea neamtului Iohannis, pentru ca altfel o sa va aresteze pe toti cu DNA-ul independent si neaservit americanilor si PPE-ului de la Bruxelles, adica stapanilor neamtului de fapt, stiut fiind ca neamtul Iohannis este de fapt o sluga a burghezilor care conduc planeta si care ne dau noua justitie independenta, securitate NATO si papica intensiva chimicalizata din supermarketuri! Ne implementeaza globalizarea intensiv pentru ca ne-am inmultit ca dobitoacele, vreo 7 miliarde de idioti care n-au niciun rost in marea lor majoritate pe aceasta planeta!

    Omul este singura specie cunoscuta care polueaza! Omul este un virus care se inmulteste in prostie si care distruge totul in jurul lui! Niste nenorociti! Traiasca presedintele neamt, SEFU’ STATULUI!

  2. Cred ca Dragnea are dreptate.PSD este prea mare(a fost cel mai mare partid, de 25 ani si va fi mare si in urmatorii ani) pentru a se teme de amenintarile lui …OPREA.Pacat ca PSD nu si-a folosit puterea si marimea in slujba cetateanului si a facut tot felul de compromisuri si mezaliante(inclusiv cu PDL ,cu PNL,cu UDMR,cu UNPR,pacturi de koabitare cu basescu,etc) numai si numai pentru interesul baronilor PSD si a membrilor lor de partid si nu pentru interesul romanilor sau pentru interesul national( PSD nu este exceptia fiindca si celelalte partide au facut acelasi lucru datorita faptului ca majoritatea politicienilor/conducatorilor postdecembristi incepand cu fesenistii rosii si continuand cu fesenistii portocalii/basistii/ au fost avizi de …PUTERE,AVERE,BANI,MOSII).

Leave a Reply