Procesul în care clanul Bercea este acuzat că l-a şantajat pe Mircea Băsescu se apropie de final. Astăzi vor fi depuse concluziile, după ce s-au încheiat toate audierile. La termenul de astăzi a venit şi Mircea Băsescu, deşi nu a fost citat.

Procurorul a cerut pedeapsa maximă de 7 ani pentru fiica lui Bercea Mondial în dosarul în care Mircea Băsescu îi acuză pe membrii familiei Anghel de şantaj. Aceştia susţin însă că nu au încercat decât să îşi recupereze banii daţi şpagă fratelui lui Traian Băsescu pentru eliberarea lui Bercea. Tot pedeapsă cu închisoarea a cerut procurorul şi în cazul ginerelui şi soţiei lui Bercea.

De cealată parte,  Mircea Băsescu a cerut daune de un milion de euro pentru că i-a fost afectată imaginea.

Fratele fostului preşedinte este acuzat de procurori că a primit în total 250.000 de euro de la fiul lui Bercea, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să îi dea o sentinţă mai uşoară lui Sandu Anghel, acesta fiind închis pentru tentativă de omor.

basescu_bercea_61700400

13 COMMENTS

 1. :)şi f. şi cu banii luaţi. halal anchete! halal gîndire! halal practică! halal numiţi pe funcţii politic sau nu!:)

 2. “Justiția independentă” din această așa-zisă țară îi va da “dreptate”, iar pupincuriștii băsisto-iohanniști Mihail, Carmen, JFM (prostul ăla încă nu a aflat că “sfânta” Kovesi a închis, pe 12 ianuarie 2015, dosarul “Flota”), Camelia, răspuns/răspunsul meu/răspuns2/răspuns3, Ovidiu, etc vor aplauda victoria sfinților frați Băsescu în raport cu care ei și președintele lor recent ales spun că sunt “fără”…

 3. Daca le iese figura /clanul Basescu invinge, dna Kovesi are ocazia sa devina “normala”/ somera, cat ai zice flagrant! Sau nu, pentru ca mai exista si caile extraordinare de atac, si madam “munte de moralitate” care sa le ia in serios, si cladirile Antenei 3 de amenintat, in fine, daca insusi ex-presedintele nu hahaie prea tare la auzul verdictului, se poate sa scape doar cu inchiderea usilor de la (anumite) ambasade in nas.

 4. …. pentru a interveni la judecători să îi dea o sentinţă mai uşoară lui Sandu Anghel

  Care judecatori? Nu i-au gasit inca? La Sova au gasit si au cautat dovezi chiar sub pietre in schimb la Basescu nu s-au chinuit sa gaseasca nici banii, nici judecatorii, nici ceilalti complici.

  Situatia e clara, SEFA a pus subalternii sa caute dovezi doar intr-o parte iar in cealalta parte unde sunt “prietenii” lor au primit ordin sa distruga dovezile.
  Maine daca o firma angajeaza o agentie de detectivi privati sunt sigur ca vor gasi mai multe dovezi decat TOT… DNA-ul si SRI-ul la un loc.

 5. Este culmea nemerniciei si obrazniciei este clar ca acest clan (Basescu) este tinut in brate. A nu se intelege ca iau apararea clanului Bercea.
  In calitate de fost presedinte aacesta se bucura in continuare de multele masini SPP si efectiv marit de paza din partea acestora ca si cand ar fi in continuare la “butoane”.

 6. Am inteles de pe Net ca un clan tiganesc vrea sa stranga bani pentru rapirea lui Basescu, inclusiv printr-un cont cu destinatie codificata… Se sondeaza daca ar fi amatori/contributori… Se intentioneaza sa-l lase liber prin tarile arabe (fara mobil) sa vada cum se descurca… Chiar daca nu se va realiza, ca poanta, e foarte buna…

Leave a Reply