Home Articole Ponta despre Blaga : “Labradorul Vasile (…) Discurs mincinos si populist PNL/PDL”

Ponta despre Blaga : “Labradorul Vasile (…) Discurs mincinos si populist PNL/PDL”

2530
7
SHARE

Premierul Victor Ponta are doua postari noi pe Facebook :

Sper ca acum sa se termine cu discursul mincinos si populist al PNL/PDL . Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de economie si finante, voi va vedeti de scandal!

” Stocul de datorie externă a României a continuat să se diminueze în perioada decembrie 2013 – iunie 2015 și a atins un nivel de 91 miliarde euro.

În structură, datoria externă a sectorului public şi a autorităților monetare s-a diminuat cu 7%, ca urmare a plăţii unei părţi importante a împrumutului către FMI, conform acordului de finanţare a României cu organismele internaţionale.

Datoria externă privată s-a contractat cu 4% în intervalul decembrie 2013 – iunie 2015.”

================

Vești de la FMI – ‪#‎România‬ merge mai bine decât se preconiza! (și o să aud din nou ca Dna. Gorghiu, Labradorul Vasile și Premierul Fantomă “to be elected” îmi cer și pentru asta demisia)!

 

 

7 COMMENTS

  1. Vă rog: blagoslovelile între părţi să nu le mai daţi pe micul ecran că este strict problema lor. Mi se face greaţă de tot ce se întîmplă de ani de zile.

    • @părere… Mai bine nu. Reflectă clar ţara în care trăim şi ar fi o autonegare toxică dacă nu o vedem exact cum e. Părerea mea, zic să nu ne creăm autonegări. Ar fi un alt pas spre nebunie iremediabilă.

  2. Mai bine toti politicienii indiferent de culoarea politica, ar face bine sa se ocupe de problemele de zi cu zi ale cetatenilor care i-au propulsat in inaltele lor functii. daca e nevoie dau si cateva exemple suparatoare cu care se confrunta cetatenii de pe tot cuprinsul tarii.

Leave a Reply