2 COMMENTS

 1. China minte, SUA minte, toate puterile mint.
  Rusia are laboratoare secrete pentru a fabrica substante letale, America are laboratoare secrete pentru a fabrica boli letale.
  Inca de la inceperea COVID19 am crexut ca e o rafuiala intre America si China insa nu aveam dovezi. Luna trecuta a iesit dovada la suprafata, Cum?
  Istoria Americii este sumbra cu un presedinte omorat prin împușcare JFK si aproape erau la un pas sa omoare altul prin infectare. Trump, sotia si alte persoane de la Casa Alba s-au infectat cu noul virus si… minune s-a vindecat in 3 zile, fara efecte secundare. Știți de ce? Pentru ca era un caz de siguranță națională si trebuia scos antidotul pentru a salva primul om in stat si familia sa.
  Toti cei ce se imbolnavesc de COVID19 parcurg cateva saptamani pentru ca organismul lor sa lupte cu acest virus dupa care raman sechele in plamani ale acestui virus.
  Sunt sigur ca daca Trump si familia ar fi supusa la un control medical nu s-ar gasi nici un fel de boala de plamani nici nu se vor vedea urma de virus.
  Chinezii sigur au aflat, pe filiera serviciilor, ca vaccinul administrat lui Trump venea dintr-o sursa confidentiala.

  Populatia nu este inclusa in statutul de siguranta nationala. Aceasta teorie ar fi un nou Dosar Pelicanul ca in celebrul film.

Leave a Reply