Coaliția PSD-PNL își face harakiri.

După ce s-au chinuit 2 luni să găsească un candidat pentru Primăria Generală a Capitalei și s-au strofocat o lună să-l promoveze pe Cătălin Cîrstoiu drept candidat, azi noapte liderii coaliției PSD-PNL i-au retras sprijinul.

Cîrstoiu nu mai e candidatul.

PSD va merge la Primăria Capitalei cu Gabriela Firea.

PNL va merge cu Sebastian Burduja.

Despre care liderii PSD-PNL ne-au explicat încă de acum 2 luni de ce nu sunt buni de candidați, cum sondajele arată o canibalizare a votului. Și o maximă ostilizare a taberelor adverse în cazul apariției acestor 2 nume pe lista de candidaturi.

Aceste bâlbâieli repetate, aceste câcâieli politice, aceste incoerențe în gândire și acțiune vor costa foarte mult PSD și PNL din punct de vedere electoral.

Pierderea Capitalei va influența decisiv și prezidențialele.

Dacă la fel se vor comporta liderii PSD și PNL în cursa pentru Cotroceni, bătălia este deja pierdută.

Au deja două rateuri majore în fața opiniei publice : femeia independentă din capul listei pentru europarlamentare și medicul independent candidat comun la București.

Mai sunt mai puțin de 5 luni până la prezidențiale.

A 3 a bâlbâială le va fi fatală.

1 COMMENT

  1. Pimele semne ca ,, New PCR technologies” este pe moarte. Raspandirea bolilor politice este pe sfarsite.DOAMNE ce cosmar al nerusinarii traim! Nu mai conteaza ca nu contam. Acum este o certitudine. Le vine si lor randul ca ultima speranta. Le puteti spune ca nu trebuie sa mai faca liste pe ascuns si numiri pe sub masa. Nu mai intereseaza pe nimeni . Parintii au murit si au scapat de stresul maririlor iluzorii, au scapat de de geambasii azilelor si traficantii de pensionari cu stare (ii asteapta pe ei) O(il) pot numi pe cine vor. Noii numiti traiesc inca in golaneli trecute: borduri,gainarii cu panselute….parcari…..inutilitati . Viitorul le ofera bucurestenilor si votantilor de liste din marile orase surprize mari. Imobiliarele au creat niste orase nepopulate inca . Burduja nici nu stie ca nu are atata energie sa le alimenteze nu mai zic de apa si canal ……Ei nu au acum dar la populare. Firea si altii sunt depasiti (nu de ambitii) Piedone o sa ramana cu mistoul si micul in gura. UE si gasca ne vor trimite populare cu migranti. O sa ne para rau dupa moldovenii sovietici ai lui petrov. Inteligenta artificiala va fi invinsa de prostia naturala ,,List Randomizer”

Leave a Reply