DNA cere judecatorilor din nou arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Dorin Cocos si Alina Bica, care sunt deja arestati preventiv in alte dosare. Acest nou dosar priveste infractiuni de trafic de influenta si dare de mita.

Procurorii DNA arata intr-un comunicat de presa ca Dorin Cocos ar fi promis, pretins si primit, de la beneficiarul unor drepturi litigioase, 16 milioane euro in transe pentru a face trafic de influenta pe langa doi membri ai Comisiei Centrale a ANRP: Alina Bica si Sergiu Diacomatu (trimis in judecata in alt dosar) pentru rezolvarea a doua dosare de despagubire. In schimbul rezolvarii unuia dintre dosare, Dorin Cocos i-ar fi dat Alinei Bica o parte dintr-un teren situat in Snagov. In acelasi dosar au fost retinuti Adriean Videanu si Alin Cocos (fiul lui Dorin Cocos), DNA cerand si pentru acestia arestarea preventiva pentru 30 de zile.

 

8 COMMENTS

 1. traiesc in uk de 7 ani munces la 2 joburi ….dar sumele spaga din Romania sunt URIASE ! Nu stiu cum se pot invarti atatia bani (morman’) prin Romania si serviciile nici pas….
  Simt putina satisfactie sa vad jefuitorii Romaniei ca au problme cu justitia …. dar stiu ca de maine nimik in tara nu se schimba ! Asta ma doare cel mai tare !

 2. Oare de ce lipsesc perchezitiile domiciliare, d-le. Tudor? Curios! Poate le e teama de ce ar mai putea gasi la perchezitii.

 3. “Doamne, fă, dacă se poate,
  să nu fure nimeni timp de-un an
  în această ţară cu de toate
  şi vom face Rai din Bărăgan!” (Tudor Gheorghe).

 4. dar de hotiile cu despagubiri in actiuni la Fondul Proprietatea ce se mai aude? se vehiculeaza ideea ca daca incep anchetele la Proprietatea, se duce in cap toata sandramaua cu tot cu fondurile alea de investitii straine ce au cumparat de la diversi “despagubiti” milioane si milioane de actiuni, colapsul ar duce la pamant Bursa de Valori, s-ar alege praful de piata de capital romaneasca asa de puternic va fi seismul.

 5. Deh, taică… a pus băsu’ toate petardele în fruntea țării. Am fi ieșit mai ieftin dacă le-ar fi dat câte-o friptură când și când. 😀

 6. ce vremuri!!…cine erau ei????pfoa… dumnezei!!!…si cat tupeu sa mai vrea la guverbare aceleasi mutre HIDOASE!

 7. In fiecare zi descoperim noi si noi informatii despre evaziunile si influenta grupurilor de interes care sunt aduse la audieri dar ar trebui sa ii intrebam pe cei care au instrumenta aceste dosare de ce tocmai acum? Oare ei nu sunt vinovati de tergiversari si amanari.de musamalizari? Poate ca vom vedea si oameni din justitie,ANI,DNA…audiati.Atunci,poate,poate o sa mai credem ceva din telenovela live.Asteptam urmatoarele seriale…

Leave a Reply