Un fapt banal, stiut de toata lumea. Elena Udrea=Traian Basescu.

Daca Elena Udrea e acuzata de spalare de bani si ea da printr-un contract bani familiei Basescu, atunci fostul presedinte ce face? Primeste bani spalati?

Basescu Traian, cati bani ai primit de la Udrea Elena Gabriela? Murdari, spalati, nu conteaza. Doar spune, hai, ca institutia ta iubita vrea sa te auda vorbind.

11 COMMENTS

 1. Basescu e D-zeu pe pamant, n-are cum sa puna mana pe bani de la Udrea… n-are cum, el fiind doar aparatorul justitiei un uns al serviicilor romanesti, cred ca are si acum imunitate. Presidentul jucator, abia astet sa-l vad cu catuse la DNA. Stiu, e aproape imposibil dar pot visa, macar atat.

 2. “România Spânzuraților”
  Legenda spune,că odată la 25 de ani de la exilarea forțată a regelui,vârsta maximă pentru un regim politic după retragerea Armatei Roșii,noua conducere cu posibil câțiva spioni selectivi din vechiul regim,pentru a ridica temeliile unui nou regim,trebuie ca cetățenii,viitorii “pacienți” pentru experimente sociale,cer spânzurarea celor rămași din vechiul regim.
  Revenind la zilele noastre,de acum,spre deosebire de regimul trecut,spânzurătorile au început cu o viteză mai accelerată,asta și pentru că nevoia de schimbare acum,a fost din punct de vedere al pacienților,mai mare,deși garantez că nevoia de schimbare după regimuri a fost egală.
  Deci ce determină conducătorii să-și ridice un regim în România?
  Simpla realitate că în urma lipsei unui regim,există o serioasă lipsă de capital,buget,bani,iar cetățenii nu sunt într-o formă bună pentru a munci.
  E un cerc vicios.N-ai bani,spânzuri și te îmbeți de incredibila senzație de a spânzura personal.Și ce să facem să scăpăm de cercul acesta vicios?
  Am putea pentru început,recunoaște că România,ca țară,nu și-a atins vârsta de 100 de ani de atestare ca țară independentă.Ba mai mult,în acești 90 și ceva de ani,România și-a pierdut din independență prin dictatură armată,mai exact Armata Roșie.De la recenta dar nu ultima recâștigare a independenței deci prin anul 1989,a rămas multă dezordine de care nimeni nu s-a ocupat: torționarii,cei responsabili pentru îndoctrinarea unei cauze globale cu ajutorul torturii.
  În manualul de istorie la școală,nu a fost menționată perioada mineriadelor 1990-1992 ci s-a trecut direct la Ion Iliescu președinte.
  Nu ne recunoaștem întreaga istorie!Ar fi bine ca până la 100 de ani de la independența țării,să ne cunoaștem istoria completă a neamului nostru,și atunci nu vor mai exista zile de doliu național pentru o anumită comunitate
  Până în ziua aceea,România va mai avea nenumărate spânzurări și linșaje!

 3. Batranul smenar si papusar sta cu un pahar si rade de tot ce se vede la tv…..el cred eu ca avea k Ponta un plan…dar s-a stricat cand serviciile iau tras-o si a iesit Iohanis…Stiu ca suna complicat dar e ce cred eu …nu cred in coincidente !

 4. prin toamna se auzea ca nevastasa lui basan va baga divort imediat dupa alegeri, apoi au venit cateva dezmintiri sa se ingroape zvonul; oare stia nevastasa de tavalugul ce va veni printre portocalioti? nu se stie cat de mult ii conveneau afisarile basanului cu udrula si ale ebei cu vuitonista pe post de mentora, dar in mod cert, daca ar vorbi, multe s-ar clarifica.

  • Din rezumatul viitorului roman “Confesiunile unei prostituate” prezentat ieri de Lenuta de Plescoi reiese ca de fapt Basescu=Udrea=Ponta=Ghita. Doar asa se poate explica numirile facute in fruntea procuraturii la indicaliile Lenutei in biroul lui Ponta. Culmea ca Ion Mircea Pascu spune ca el crede 100% in ceea ce spune Lenuta d.p.d.v. politic deci, 100% aceasta intalnire de taina intre Udrea si Ponta pentru numirea procurorilor sefi este 100% reala.

   • Aceeași Udrea a mai zis, ca să rezum în stilul tău simplist (ca să nu zic primitiv) de român adevărat, anticomunist privat și de dreapta, că Iohannis=Coldea.
    Aștept “erata”, băsist vopsit în galben-de-PNL…

    • Stai putin ca nu pricep. Am negat eu ca ar fi spus asa ceva? Normal ca a spus caci dezaxata asta se crede singura ce merita si trebuia sa fie presedinte. Ataca pe toata lumea si toate institutiile acum sperand ca va ajunge eroina nationala. se crede un fel de Ecaterina Teodoroiu. Daca pricepi ceva nu am spus niciodata ca ar fi real ceva din ceea ce spune atat despre Coldea cat si despre ceilalti. Am cerut doar ca cei ce cred ceea ce spune sa discute despre toti nu doar despre atacurile care le convin.

 5. Nu-si mai aduce nimeni aminte ca Domnul Presedinte Emil Constantinescu s-a declarat infrant de oamenii structurilor securisto-comuniste ? Atunci majoritatea a crezut ca Domnul Constantinescu a fost un om slab. Nu ne aducem aminte ca domnul procuror Iacobescu ( daca am retinut eu bine ) amintea de prezenta acestui general Coldea in biroul doamnei Codruta Kovesi ? Deci cine se amesteca in treburile justitiei ? Cine dirijeaza economia Romaniei ? Traian Basescu nu a fost infrant de vechile structuri pentru simplul fapt ca a facut si face si acum parte din randul acestora. Asa se intampla atunci cand ratiunea doarme sau atunci cand cei aflati la putere fac din pastrarea acesteia un tel suprem. Pe nimeni nu a interesat in toti acesti 25 de ani sa deratizeze societatea. Degeaba am sustinut ( ce-i drept putini ) prevederile Proclamatiei de la Timisoara ! Tatucul Iliescu si lacheii au deschis drumul lichelelor pe care le votam de ani de zile. Cred ca trebuie sa zicem STOP si pur si simplu sa nu mai votam in Romania. Nici nu as vedea pentru ce sa o mai facem, puscariile sunt deja pline. Cine incepe cu deratizarea ? ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT trebuie sa inceapa cu aceasta actiune. Apoi cu deparazitarea institutiilor statului unde s-au cocotat tot felul de marlani pusi sa deturneze fonduri si sa dirijeze spagi pentru partide. Curatenia ar trebui apoi facuta in trusturile de presa si in ” elita inteligentiei ” unde exista destule slugi care in ultimii 10 ani s-au procopsit cu hemoroizi pe organul gustativ. As dori din suflet ca domnul presedinte Klaus Iohannis sa inceapa sa construiasca fundatia acelei Romanii la care eu visez de cel putin 35 de ani, dar ma indoiesc ca va reusi din moment ce , de la bun inceput, s-a inconjurat de multe persoane servile regimului Basist.
  A propos : In adolescenta am visat sa particip odata la un concert live DEEP PURPLE, dar nu oriunde ci chiar in tara mea. Acel vis, din fericire s-a implinit ! Dupa 37 de ani !
  Cat despre Romania lui Iohannis, eu cel putin, nu-mi pun nicio speranta.

 6. Bună replica pentru JILAVA! Cam bătrân, da’ pentru cei care n-au mai văzut demult o prospătură merge și „Nutzy c’est moi”… 😀

Leave a Reply