Cod roșu de urgență în Bihor. O furtună a distrus un camping. Există răniți destul de grav, posibil victime. Este vorba de o localitate care se numește Bulz, la 75 de kilometri de Oradea. Corturi luate de furtună.

„Nu vă pot da informații exacte, sunt pe drum, e furtună pe drum. În tot județul este cod galben de furtuni. Erau peste 100 de persoane, oamenii s-au adăpostit în corturi și în mașini. A căzut un copac pe o mașină. O persoană a decedat. Totodată, un alt copac a căzut peste un cort, iar o persoană este în stare gravă”, a declarat prefectul de Bihor.

Update: Prefectul de Bihor, Ioan Mihaiu, a declarat la Antena 3 că o persoană a decedat, după ce un copac a căzut peste o mașină. O altă persoană este în stare gravă, după ce un alt pom a căzut peste un cort.

2 COMMENTS

 1. Ce bine sună reformele în cei 27 ani de democraţie! Codul roşu nu este de ieri sau de azi, codul roşu pentru România e din antichitate când au semnat pentru îngenuncherea acestei patrii, nemernicii vechi care se dovedesc a fi de actualitate şi nu mă refer la vremea caniculară sau inundaţii sau aluviuni, sfidează orice idee sau proiect real necesar!
  – Ce s-a făcut real pentru această ţară în cei 27 ani de mâncat până la distrugere a bugetului de stat şi a naţiunii?
  Nimic concret! Reforma a fost de succes pentru ”aligatorii’ scăunari în funcţiile cele mai înalte:
  – au alungat cetăţenii din ţară,
  – au minimizat nivelul de trai şi sănătatea majorităţii cetăţenilor din ţară,
  – investiţiile prin orice finanţare au la bază în primul rând furăciunile,
  – tineretul şcolar şi universitar stimulat la nemuncă şi cheltuit fonduri primite de pomană,
  – programul ”accept tacit pentru distrugerea ţării”continuă cu succes…nimic nu se construieşte calitativ,
  – programul ”moartea lent şi la secundă” se vede performant în absolut orice domeniu, e încurajat cu succes acest program şi nu numai în ţară,
  – s-a mărit vârsta de pensionare a profesioniştilor(guvernul nu vrea să profesionalieze tineretul absolvent în domeniu) chinuind omul cu vârsta înaintată,
  – se face o statistică(făţişă) pentru numărul de angajaţi doar pentru viitoarele numiri politic şi nu profesionişti,
  – din 2012-2013 trebuia introdus în forţă ”minorităţile sexuale” şi cum abia acum 1-2 ani popii au adunat semnături pentru familia: mamă-tată/femeie-bărbat,dar pi(z)doşenia bucie popească şi-a arătat adevărata faţă şi adevăratul interes/scop, repede dau fuga la germanica pentru susţinere ”vai! nu putem să-i mai prostim pe români şi ne trebuie un praz la doseano/sugeano pentru impunere în forţă”!Mă tem ca semnăturile adunate să devină realitate în favoarea ”sugeano-doseano-limbeano” dar în forţă!
  Câtă imoralitate la cei care se dau curaţii de pe pământ!
  Cum de vă mai rabdă pământul?!
  PS.Scuze pt. vocabularul realităţii actuale şi viitoare.

 2. Din pacate codurile rosii vor deveni ceva banal pe fondul bataii de joc la adresa mediului inconjurator, care in ultima vreme se lasa si eu victime omenesti si bagube materiale considerabile. La 25 de ani de taieri masive de paduri schimbarea de clima se face simtita pe teritoriul Romaniei. Cu certitudine sunt alte cauze, posibil sa fie rezultatul razboiului meteorologic dus de cei dinafara teritoriului romanesc.

Leave a Reply