4 COMMENTS

 1. In interiorul partidului acest mesaj ar avea sanse mari.Oricat devotament ar avea pesedistii pentru liderul maxim aceasta destrabalare pe banul public ii indeparteaza de varful piramidei pentru ca acolo mai exista si oameni rationali care isi castiga cinstit mandatele nu prin mita electorala chiar excesiva ori daca apare o fisura a varfului acestei piramide acesta se desprinde si se prabuseste ajutat si de legile fizicii….Ma amuza si nu pre “ingrijorarea” domnului general care incearca un pic disperat sa descurajeze miscarea de nesupunere,nici nu ma asteptam la o alta abordare,acest tip de “intelepciune” care ascunde multe interese meschine ne-a supus zeci de ani unor lideri dezaxati total,cozil;e de topor au avut intotdeauna castig de cauza in lupta politica si aici nu ma refer doar la grupul PSD.

  • Cum mai spuneam, reusiti cu brio sa va faceti de cacao, mestecind cu disperare zgirciurile frustrarii ca niste papusari jalnici au pus la gramada doua partide de 25%, in speranta ca vor obtine unul de 51%. Dar, fiindca vaca nu da miere, au reusit performanta ca din 2 partide de 25% sa obtina unul de 20%.
   Sigur, vinovat e unul, Dragnea, un dictator odios care, doar facind putina ordine in partid, l-a adus la 47%, SCOR ISTORIC ce i-a permis sa cistige guvernarea, in ciuda scremetelor disperate ale lui Klaun Weber Iohanes Brahms, care vede “guvernul sau” indepartindu-se ca fata morgana!
   Motiv pentru care, din ce in ce mai putin acoperitul Ponta primeste OZU de a submina PSD-UL din interior, sprijinit de alti tovahasi si pretini. Numai ca, bietul de el, atita il duce, atita face: incearca sa distruga imaginea lui Dragnea prin procedeul antitezei. adica spunindu-ne noua cit de mic e Dragnea in comparatie cu ilustrii sai inaintasi: Gioana, Zgonea, Grindeanu, Deniel Constantan si alti pigmei si epigoni! Culmea, toti cu ochi albastri!!
   Pe alt front, trupe specializate descilcesc, pentru ochii nostri uimiti, firele murdare ale colaborarii infractionale dintre Dragnea, pe de o parte, si Decebal pers Scorillo, Alexandru Machidon, Petru I, Napoleon al III-lea, Putin si Zavaidoc!
   Dar, desi se lucreaza cu sirg, zi de vara pina-n seara, niciun firicel din mustata zbirlita a liderului maximus nu tresare. Cum ar zice un INALT demnitar al statului roman, GHINION!
   Singurul lucru care ma surprinde e ca, desi daca stai sa-i asculti, toti dusmanii PSD au un IQ gramada de peste 800 (la umbra!!), toti sustin aceasi prostie cu ciucuri: ca vor, deodata si spontan, binele PSD-ului. Care bine ar insemna democratizarea vietii de partid, disparitia oricaror reguli si constringeri pentru membrii PSD, evident ELIMINAREA DICTATORULUI si, in final, aducerea acestui partid la un binemeritat 13%
   Pai, ba, papagalilor, binele asta sa fie de capul vostru si al celor care v-au trimis in misiune de kamikadze, adica sa va faceti de risul natiei

 2. Numai de sansele lui Catalin Ivan nu mai interesam. Nu ei (actuala clasa politica) au introdus in tara conceptul “doar noi si restul nu conteaza” ? Nu conteaza politistul, militarul, pensionarul intr-un cuvant cetateanul roman, iar, acesta simte din plin aceasta marginalizare. Este oare in realitate Romania un stat democratic si social ?

Leave a Reply