Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, i-a dat o replică lui Liviu Dragnea după ce președintele PSD a spus despre acesta că “vorbește cam mult și cam rău”.

“Vă spun ceva în exclusivitate: dacă eu, între timp, am devenit antipatic pentru Liviu Dragnea, trebuie să-și asume dumnealui acest lucru. Nu fac nimic ca să devin și mai antipatic pentru camaradul și colegul meu Liviu Dragnea. Nu fac altceva decât să emit niște idei de care nu pot să mă debarasez și anume că în România, după Revoluția la care am participat, drepturile și libertățile fiecărui cetățean trebuie să fie sfinte! Mereu iau poziție publică în momentul în care lucrurile o iau razna de tot, cum se întâmplă acum. Ies la iveală, zilnic, lucruri înfiorătoare (n.r. – cu referire la înregistrările despre DNA)”, a zis Codrin Ștefănescu la Antena 3.

“Nu știu de ce i-am devenit antipatic domnului Dragnea și sper să rezolvăm problema aceasta. Am vorbit cu dumnealui și la CExN și am avut un dialog foarte civilizat și foarte bun. Am fost printre primii susținători al ideii de congres și de alegeri la acest congres. Sunt alături de Liviu Dragnea în ideea de a organiza acest eveniment. Mi-aș dori ca la congres să lansăm și candidatul la alegerile prezidențiale. Este esențial pentru electoratul nostru să-l vadă pe omul cu care se va confrunta Klaus Iohannis peste mai puțin de doi ani. Da, l-aș susține pe Liviu Dragnea să fie candidat la alegerile prezidențiale“, a mai zis Codrin Ștefănescu în emisiunea realizată de Ana Maria Roman.

Amintim că declarația liderului de partid a venit după ce Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a afirmat la postul Antena 3, că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, are două variante la întoarcerea din Japonia, ori “ia nişte măsuri foarte radicale, legale şi concrete sau îşi pune mandatul pe masă”, scrie DC News.

 

5 COMMENTS

  1. Codrin Stefanescu are dreptate in mare masura,dar mai multa dreptate are Dragnea,pentru ca in legatura cu hotararea pe care ar lua-o Toader in cazul lui Kiovesi (tortzionara lui Rarinca-printre multe altele) nu ar fi nici corect si nici sanatos sa se faca presiuni din directia partidului de la guvernare,decizia fiind a ministrului justitiei si nu a guvernului,partidului ,sau a altora care si asa nu prea le este rusine ca sa nu umble cu presiuni interne sau externe pe la usa principalului responsabil cu starea justitiei,in realitatea unui stat democratic si de drept care se vrea a fi si Romania.

    • Tu ai proprietatea termenilor? Folosesti cuvantul tortionar cu o lejeritate fantastica. Poate mai reflectezi la faptele comunistilor de dupa ‘48 si la adevaratii eroi ai neamului!

  2. Codrun Stefanescu e ala care cauta Sfantul Graal, corect? Atunci bine, se pare ca l-a gasit in postura nobilului Dragnea de Poupaincourt

    • E acelasi care spunea ca laserul de la Magurele o sa produca o gaura neagra, care si-a sfintita biblioteca pentru ca a avut carti posedate, care spunea ca si-a vazut “ingerul pazitor”, care participa in juriu la concursuri de miss pe vremea cand Pistol si Crudu erau fetiscane, care s-a batut in primarie, care a fost in PRM si l-a sustinut pe Vadim , fost amant al Laurei Andresan, colectionar de tablouri furate, gigolo pentru tinerele TSD Alba, etc etc etc ! Ca tot se spune ca “romanii au memoria scurta” !

      … si un amanunt care ii va face placere lui Radu Tudor, a fost vice-presedinte PC pe vremea cand era condus de Dan Voiculescu, dupa ce fusese dat afara de Dan Voiculescu din PC, după un scandal legat de un presupus puci prin care s-ar fi urmărit înlocuirea liderului si apoi reprimit in partid, dupa care a plecat el singur din PC.

  3. Intentionat scriu aici. De la ploiesti se muta in vrancea si nimanui nu i-as dori sa ajunga in zona,executarea e fara drept de respiratie,e socant. E un clinci sa nu spun manarii si ilegalitati din care nu ai cum sa scapi,actele originale spun una si in hot.judec. alta aberatii,esti invinuit de orice dar neadevarat,asta se intampla in proc civile.daca in civil se intampla asa ceva,in penal cred ca e mai grav. Programul justitiar e executarea in orice in avantajul total al escrocilor! Deranjant dar adevarat.

Leave a Reply