Realizatorul Sinteza zilei la Antena 3, Mihai Gadea a pus o intrebare cheie pe Facebook in cazul Coldea.

Este adevarata afirmatia ca generalul Coldea a condus Romania in ultimii 10 ani? Si-a folosit puterea si a influentat felul in care se face justitie in Romania? Va rog, dati o nota de la 1 la 10!

Care e raspunsul vostru?

6 COMMENTS

 1. Ei aș! Se poate?!
  Marele aliat al marelui nostru aliat să se fi dedat la așa ceva?
  Mirobolantul ”mister Coldeea” să fi fost atât de ”undemocratic” și de ”un-rule of law”?
  Nu cred că se poate așa ceva!…

  Cât de tare poate greși un serviciu sec.., pardon, de informații precum CIA?
  Că noi românii am fost prostiți de șarada cu ”lupta anticorupție” mai înțeleg, dar ”aliații noștri” nu cred că pot fi făcuți la buzunare în halul ăsta!!
  Pentru că, dacă (Doamne ferește!) marele nostru aliat în frunte cu doamna Nuland, doamna Merkel, întreaga Europă, Suedia și alți mega-civilizați au încasat o astfel de țeapă și i-au dat laude și au prevenit ”lovitura de stat din 2012” degeaba – chiar am belit-o (scuze)! Cine dracu ne mai apără de ”bad bad Putin”?!

 2. Destul şi fără limită! Îi va pune ”un prezervativ” şi-l va ‘arunca’ în altă funcţie mult mai avantajată scăunarilor principali. Deh, deocamdată doar unul(am scris unul nu una) este…mutant pro guvernul meu 🙂 🙂

 3. In ultimii 10 ani stim cine a condus tara. Gen. Coldea si Luluta au fost doar “dulaii” extrem de influenti ai democratului Pirat.

 4. Interesant…Coldea la pensie…toata lumea a scris si a vorbit despre asta dar nimeni nu a intrebat pe ce lege iese la pensie si daca indeplineste conditiile legii in vigoare…dupa stiinta mea nu indeplineste…ca militar poti iesi la pensie la varsta de minim 47 de ani….varsta de pensionare este la militari de 60 de ani iar grupa de munca iti poate reduce varsta de pensionare cu maximum 13 ani…..in conditii speciale domnul general dupa propriile spuse are doar 22 de ani ca ofiter activ….presupunand conditii speciale rezulta doar 11 ani care pot fi redusi…deci mai are pana la pensie

 5. Nu încape îndoială ca generalul Coldea a dirijat marile parchete pe timpul domniei sale la SRI, tot asa cum nu e nici o îndoiala cu privire la obedienta sau complicitatea șefilor marilor parchete față de serviciul de informații condus de același personaj. In cazul tandem-ului cu Koveși, sursa de inspirație este, clar, FBI-ul, temuta politie federala americană inventată in timpul Prohibiției pentru a elimina corupția la nivel înalt, recte protejarea bandelor de traficanți de alcool de către politicienii ale căror campanii electorale erau finanțate din traficul ilegal. Prohibiția, considerată astăzi ca o forma de dictatura camuflata/ingerință a statului in libertatea individuală (vezi documentarul PBS, foarte amplu, dedicat acestui “experiment” social, Netflix), s-a abolit la un moment dat, dar FBI-ul, in loc sa se desființeze, s-a întărit si mai dihai mai ales datorită fondatorului-director E.J.Hoover care s-a folosit de arhiva “serviciului” pentru a șantaja oamenii politici favorabili destructurării agenției, arhiva pe care a si livrat-o, in anumite cazuri, diverșilor candidați la șefia marilor parchete in scopul de a-i favoriza in cursa pentru funcțiile respective. Astăzi FBI este mai mult decat o poliție superspecializată, e o superpolitie sau, ca si regimul care a generat-o, in speță, Prohibiția, o forma camuflata de poliție politica, cu resurse enorme, academie proprie, celebra Quantico, baze de antrenament si închisori speciale ale carei puteri, enorme, sporesc odata cu diversificarea cauzelor de corupție pe care le instrumentează in simbioza cu procuratura. Nu știu daca duo-ul Coldea-Koveși raspunde la comenzile “partenerului strategic”, cum se vehiculează prin presa dar, daca au fost instruiți sa lupte împotriva “corupției” la Quantico nici nu e nevoie sa speculăm: oamenii servesc patria! (Vorba lui Coldea) după cum au fost “programați”. Fiind si foarte prosti pe deasupra aplică modelul fara perdeluță si-apoi isi plâng de milă cand sunt dați la gunoi de către patria ne-recunoscătoare. După mine nu doctoratul românesc al lui Koveși ar trebui casat, ci certificatul, sau ce-o fi luat la absolvire de la Quantico plus” punerea la dispoziție” a recrutorului care-a admis asemenea loaza la celebra academie. Cat despre Coldea ce sa mai vorbim, la câte ticuri are ma întreb daca n-a trecut examenul medical necesar admiterii masluind rapoartele psihologilor sau schimbându-le cu ale nevesti-si! Iar daca Hellvig e instruit in alta parte, aferim! poate se mai termina si cu “corupția ucide” de dimineața până seara, ceea ce ar fi deosebit de refreshing după 10 ani de Prohibiție.

Leave a Reply