Premierul Sorin Grindeanu a declarat marţi seara, că nu este de acord cu punerea în discuţie a unor probleme legate de amnistie, dar nu exclude o discuţie despre graţieri, dar nu pentru infracţiunile grave, potrivit mediafax.ro.

”Nu sunt de acord să punem în discuţie probleme legate de amnistie, dar nu exclud o discuţie despre graţieri, însă nu pentru infracţiuni grave, care privesc corupţia, evaziunea, alte infracţiuni majore”, a spus premierul Grindeanu.

Surse judiciare au declarat marţi, potrivit aceleiași surse, că se lucrează la un proiect de ordonanţă de urgenţă privind graţierea, care ar urma să fie discutat în şedinţa de miercuri a Executivului.

6 COMMENTS

 1. Domnule Grindeanu oate desfiintati punctul acela din Codul Fiscal al lui Ponta care obliga persoanele fara venituri sa plateasca 825 lei pe an contributia la sanatate.E de-a dreptul fascista nu-i masura luata de un partid social democrat.Adica la toti salariatii cu venituri consistente le mariti si la amaratii astia care traiesc de la o zi la alta nu gasiti o solutie ? Poate ca sunt unii care nu vor sa munceasca sau o fac la negru dar asta e un alt subiect pe care nu trebuie sa-l amestecati cu sanatatea.

 2. Programul PSD PROMITE spitale in 3 ani, autostrazi in 2-4 ani, porturi, aeroporturi, metrou, cai ferate toate in urmatorii 4 ani, miliarde peste miliarde de euro.

  De ce pentru un penitenciar e nevoie de peste 5 ani ?

  Doar reabilitarea plajelor si a infrastructurii pentru inundatii dureaza mai mult dupa ei, pana in 2023. Normal, de ce s-ar reabilita astea in 2-3 ani ?!

  • Mincinosul dracului, astazi Johannis le-a dezvaluit planul diabolic de a elibera infractori din inchisori! Ce incredere mai putem avea in coruptii si penalii astia?

 3. Totuşi, cum rămâne cu invazia infractorilor care vor continua profesia prin violenţă şi intimidare? Nu cumva ar trebui să fie graţiaţi doar cei care nu au avut antecedente violente?

 4. declaratie a ministrului justitiei. citisi si voi si spuneti daca omul asta e coerent si poate pune verb normal intr-o fraza (ca sa nu sic i doua):
  În acest moment, gradul de încărcare la nivelul penitenciarelor din România este peste 150%. România, în luna mai, este sub imperiul unei decizii CEDO care ne poate obliga, datorită faptului că în cele 40 de penitenciare şi locuri de deţinere, în toate aceste 40 de locuri, există hotărâri de condamnare a României pentru relele tratamente şi pentru condiţiile inumane pe care le au aceşti oameni. România nu poate face peste noapte să acopere cele aproape 9.000 de locuri cât avem în acest moment excedent de deţinuţi în aceste locuri de deţinere”
  pe langa faptul ca ditamai ministru nu stie cand se scrie cu “datorita” si “din cauza”, Romania este sub imperiul unei decizii Cedo care ne poate obliga LA CE, domnul ministru incult??
  “Romania nu poate face peste noapte sa acopere”???? bai, tu ai luat BAC-ul?!?!….

Leave a Reply