Cristinel Vecerdea – CRIV – marcheaza doi ani de la referendumul de suspendare si demitere a lui Basescu.

DUPA DOI ANI-2

 

 

47 COMMENTS

  • “Analiză Cotidianul.ro
   Cine a pus umărul la contraofensiva lui Traian Băsescu lansată la 2 ani de la suspendare
   Traian Băsescu şi Elena Udrea au repus pe tapet tema „loviturii de stat”. Reacţii inexistente ale liderilor USL. Cum a fost relegitimat Traian Băsescuşi cum au fost uitaţi cei 7,4 milioane de votanţi de la refrendum

   Contraofensiva lui Traian Băsescu

   Pe scena politică se poate observa în ultimele zile o efervescenţă în zona cotrolată (încă) de preşedintele Traian Băsescu: profitând de împlinirea a 2 ani de la supendarea sa, Traian Băsescu şi puţinii fideli care i-au mai rămas au început să reia pe toate canalele de comunicare tema „loviturii de stat” din 2012, să organizeze simpozioane şi chiar manifestaţii de stradă pe acest subiect. Asistăm practic la o contraofensivă a lui Traian Băsescu, Elena Udrea & Co împotriva unui act democratic şi a celui mai categoric vot popular din istoria postdecembristă a României. O contraofensivă care abia a început. Se ştie, Traian Băsescu şi suporterii lui au ignorat votul a 7,4 milioane de români din 29 iulie 2012. Dar faptul că acum contraatacă a ajuns să fie posibil doar pentru că adversarii săi i-au permis acest lucru. După 29 iulie 2012, până în februarie 2014, nici pentru USL, şi din martie 2014, până în prezent, nici pentru Guvernul Ponta III, votul celor 7,4 milioane nu a mai contat. Liderii USL, guvernele Ponta nu au făcut nimic pentru ca votul din 29 iulie 2012 să conteze. Şi, soluţii existau, dar cei în cauză nici măcar nu s-au sinchisit să le caute.

   O reacţie penibilă şi una insuficientă

   Cum au răspuns acum foştii lideri ai USL la contraatacul „grupului” Băsescu. „Nu a fost lovitură de stat” a spus Crin Antonescu în urmă cu câteva zile. Atât. Insuficient. Ar fi trebuit spuse mai multe. Premierul Victor Ponta nici măcar nu a răspuns. A postat pe Facebook (la „n” declaraţii televizate, la simpozioane şi marşuri populare, Facebook-ul reprezintă modul de a reacţiona) un text scurt de unde internauţii (deci nu toţi românii) au aflat printre altele că „6 iulie 2012 fost unul dintre momentele în care am demonstrat, împreună cu Crin Antonescu şi Daniel Constantin, faptul că USL este unul dintre cele mai puternice proiecte politice din istoria democratică a ţării. Regret că totuşi Crin nu a dorit continuarea acestui proiect!” De fapt postarea este îndreptată mai mult contra lui Antonescu, pentru că una dintre cele două poze îl arată pe Antonescu, aflat în prezidiul Parlamentului dând mâna cu Traian Băsescu. O mostră de penibil „marca” Victor Ponta.

   Au făcut ceva USL şi Guvernele Ponta pentru a apăra votul din 29 iulie?

   La această întrebare răspunsul este negativ. USL prin Guvernele Ponta, prin majoritatea parlamentară ar fi putut în ciuda tuturor adversităţilor din perioada respectivă fie să valideze votul celor 7,4 milioane de români, fie ulterior să apere măcar votul respectiv. Caz în care Traian Băsescu, Elena Udrea & Co nu ar mai fi avut acum tupeul de a relua puvlic tema „loviturii de stat”, temă care în realitatea reprezintă şi o jignire a 7,4 milioane de români. Să vedem deci ce nu au făcut USL şi guvernele Ponta.

   S-a acceptat prin conducerea RA Monitorul Oficial (aflată în subordinea guvernului) ca un judecător CCR să publice „celebra erată” în fapt să publice o modificare a Hotărîrii nr./2012 a CCR.
   Concret, conducerea RA Monitorul Oficial ar fi trebuit să se prevaleze de art. 17 din Legea nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial al României, „Se interzice, sub sancţiunea nulităţii, modificarea prevederilor unor acte normative prin recurgerea la operaţiunea rectificării”, şi să refuze publicarea „eratei”.

   Ulterior Parlamentul României ar fi trebuit să constate că s-a încălcat art.17 din Legea 202/1998 şi să emită o hotărîre în temeiul art.71 din Legea 24/2000 pentru a cere anularea Hotărîrii nr.3/2012 a CCR. Toate aceste prevederi legale ar fi trebuit să fie cunoscute de către liderii USL şi adjuncţii lor.

   Nu au avut nicio reacţie concretă referitoare la „turnătoriile” pe care unii judecători ai CCR şi uenle ONG-uri le-au făcut în străinătate
   Oficialii USL nu au întreprins nimic în plan intern pentru a demonstra că apelurile şi memoriile trimise de preşedintele CCR (posibil şi alţi doi-trejudecători) şi unele ONG-uri oficialilor europeni au conţinut doar neadevăruri şi invenţii privind unele acte democratice şi constituţionale ale Parlamentului şi Guvernului Ponta I. Oficialii USL ar fi avut posibilităţi instituţionale de a rezolva această problemă. Dăm un singur exemplu: de ce nu au fost acţionaţi în justiţie cei care au afirmat şi transmis în străinătate că „Guvernul pregăteşte o ordonanţă de urgenţă de desfiinţare a CCR”. Prin lipsa oricărei acţiuni oficiale împotriva celor care în lunile iulie şi august 2012 au denigrat România, liderii USL, guvernaţi au creditat în mare turnătoriile făcute în străinătate. Turnătorii pritocite în laboratoarele de la Cotroceni.

   Nu s-a făcut nimic în privinţa listelor electorale
   Este de notorietate scandalul listelor electorale de la referendumul din 2012. Toate cele 3 guverne Ponta ar fi avut posibilitatea să lămurească, odată pentru totdeauna, situaţia reală pe listele electorale. În toate ţările civilizate, alegătorii sunt înregistraţi în registre electorale şi în fiecare zi se ştie câţi cetăţeni cu drept de vot sunt pe teritoriul naţional şi câţi sunt, sub diferite forme în diaspora. Premierul Ponta a avut toate pârghiile la îndemână pentru a clarifica situaţia: MAE şi MAI ar fi putut să afle cu precizie câţi români sunt cu domiciliul în străinătate, câţi sunt cu reşedinţă, câţi sunt/lucrează sezonier etc. S-a ajuns la o aberaţie de zile mari: USL a contestat înainte şi după referendum numărul de alegători de pe listele electorale, dar în decembrie 2012, la alegerile parlamentare, numărul de alegători a fost şi mai mare:

   2012: referendum demitere: 18.292.464 alegători pe listele permanente
   2012: alegeri parlamentare – 18.423.066 alegători pe listele permanente
   În decembrie 2012 nicio voce din USL nu a mai scos un cuvânt legat de numărul de alegători. De ce oare? Pentru că acum numărul umflat de alegători servea intereselor USL.

   La nivel intern, abia în 2014 primăriile au fost obligate să raporteze modificări pe listele electorale. Înaintea europarlamentarelor din 25 mai, primăriile din România au raportat la AEP un total de 79.315 de alegători în minus faţă din numărul anunţat oficial pe 24 aprilie: 18.300.376 de alegători. O altă aberaţie. Într-o ţară unde de peste 20 de ani sporul natural este negativ, la 2 ani de la contestatele date de la referendum numărul de alegători găsit pe 24 aprilie era mai mare cu câteva mii. Diferenţa în minus depistată de peste 70.000 de alegători depistată de primării este o glumă bună: Europarlamentare: 24 aprilie:18.300.376 alegători – 25 mai:18.221.061 alegători. De ce în 24 aprilie 2014 se găseau încă pe listele electorale 18,3 milioane? Nimeni din Guvernul Ponta III nici măcar nu şi-a pus vreo întrebare în acest sens. Conform unor calcule efectuate de Cotidianul.ro, preluînd datele (decese/naşteri) de la INS şi coroborate cu datele finale de la recensământ, a reieşit că pe listele electorale la 25 mai 2014 trebuia să fie înscrise 16.978.422 de alegători. Atenţie, şi datele noastre sunt uşor „umflate”. Evident, nimeni nu s-a sesizat după publicarea datelor aproape reale, sau mai apropiate de adevăr.

   Pactul de coabitare = relegitimarea lui Traian Băsescu

   Dacă acele 3 non-acţiuni (au mai fost şi altele – de exemplu pasul mare înapoi făcut de Ponta şi Antonescu în iulie 2012 în ceea ce priveşte modificarea legii referendumului) ale USL şi ale guvernului Ponta au însemnat o gură de oxigen pentru Traian Băsescu şi „legalizarea” unor declaraţii şi acţiuni ale acestuia din perioada iulie/august 2012, pactul de coabitare semnat de premierul Ponta în decembrie 2012 cu preşedintele a însemnat practic relegitimarea lui Traian Băsescu. S-a afirmat (niciodată oficial) că dacă nu ar fi semnat pactul, Victor Ponta nu ar fi fost desemnat ca prim-ministru. Greu de crezut. Şi dacă ar fi fost aşa, oricum Traian Băsescu tot o propunere venită de la PSD trebuia să accepte. Iar în acest caz se poate spune că Victor Ponta a semnat din interes personal.

   Premierul Ponta avea posibilitatea normală şi morală să denunţe pactul foarte repede, în momentul în care Traian Băsescu, în văzul camerelor de luat vederi l-a prezentat, ridicol, unor oficiali la o reuniune europeană. De ce nu a făcut-o? Tot din motive ce au ţinut de interesul personal şi, (nu trebuie exclusă ipoteza) a unor relaţii subterane cu Traian Băsescu şi asociaţii săi.

   Consecinţele pactului de coabitare au fost şi sunt multiple. O să dăm din nou un singur exemplu, dar sugestiv: împărţirea între premier şi preşedinte a capilor Justiţiei şi Parchetelor.

   Tot legat de pactul de coabitare, în anumite medii politice circulă neoficial o informaţie care până la proba contrarie trebuie să i se acorde credit: documentul semnat de Traian Băsescu şi Victor Ponta ar cuprinde şi o anexă secretă care conţine o serie de nume care „urmau să fie sacrificate”. Cum unele dosare (de o parte şi de alta a eşicherului politic) apar la „momentul potrivit” deşi este vorba de fapte sau presupuse fapte de acum 3, 4 sau chiar 5 ani, cum unii fruntaşi ai scenei politice au fost deja „sacrificaţi”/”executaţi”, existenţa respectivei anexe la pactul de coabitare devine din ce în ce mai credibilă.”

   • Cu ocazia ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE dl Crin Antonescu a facut o SPECTACULOASA MISCARE DE ANIHILARE A VOTURILOR ….in 24 de ore a anuntat si Fuziunea ….si trecerea la POPULARII EUROPENI….. Romanii care votasera PNL ul nu fusesra in nici un fel preveniti despre aceste intentii….

    Nu ma refer aici la faptul că ASTA A FOST O MÂRLĂNIE…Mă refer la CAPACITATEA LUI CRIN ANTONESCU DE A FI MÂRLAN a doua zi după alegeri….

    Asa fiind am dreptul sa banuiesc ca Antonescu si Basescu planuisera o MÂRLĂNIE IDENTICA si dupa alegerile din decembrie 2012….Pe ce altceva se baza , oare, Basescu când tot se dadea cocoș ca nu il va nominaliza pe Ponta ca Premier….?

    In acest context PACTUL DE COABITARE nu mai arata deloc mizerabil , ci pare a fi o miscare politica pragmatica si indrazneata a lui Ponta care a avut si prudenta sa-l care pe Antonescu cu el …si pe Dragnea care il impingea pe Crin din urma cu ghionturi barbatesti….

    Probabil ca la JOC au participat si AMBASADORII VESTICI care or fi remarcat si ei ca era prea de tot sa rupi USL ul a doua zi dupa alegeri…

    Altfel lipsa de caracter devoalata de Crin in ultimul an….si obrazul nespus de gros devoalat de Basescu inca de cand era elev mediocru de scoala primara …ne-ar fi putut CADORISI cu un Guvern de Larga Concentrare Basista… de Dreapta vezi bine ….inca de prin ianuarie 2013….si intrucat ideile sunt sarace …probabil cu Johannis Premier cu Udra Vicepremier… cu Gabriel Oprea , UDMR , etc …si desigur cu PNL si PDL (in curs de fuziune rapida – cu Boc Presedinte ….nu e timpul pierdut)

   • Este o analiză f. corectă a tuturor faptelor ce s-au întîmplat sub conducerea înțeleaptă a marelui conducător iubit băsescu traian, președinte de stat, de guvern, guvernator, șef la DNA, SPP, SIE, DGIPI, CCR, CSM, Ministerului de Justiție, etc…etc…și binențeles susținător înfocat al d-nei Udrea și al partiduțului său ce intră într-un micuț portofel de poșetă Vuitton.

 1. Domnule Radu Tudor,mi se pare un pic ieșit din comun ca o astfel de apărare și nici nu știu dacă este legal așa ceva.Un ONG care să cerceteze toate faptele lui Băsescu încă din 19 și nu mai știu anul că nu l-am reținut.Ca imagine mi se pare reacția unui fost securist care pârăște pe altul.Crearea acestui ONG cu câteva ore înainte de hotărârea bună sau rea justă sau nejustă a unui judecător,ca imagine nu îl ajută,e o invitație aiurea la arestați-mă vă rog ca să-l pârăsc pe Băsescu.Domnle!Dacă vrei să te cred spune-mi acum despre Băsescu cât ești liber.Da să revenim la legalitate.Eu,cetățean,pot face un ONG ca să cerceteze toată activitatea profesională a lui Radu Tudor?Dacă da e destul de grav.Unde-i dreptul la intimitate?Practic acest ONG pune în pericol siguranța națională.Nimeni nu ar trebui să aibă atâta putere

  • Raul,

   Traian Basescu e un personaj public cu functie in stat si din pacate istoric. Orice cercetare in legatura cu asemenea persoane nu poate fi decat benefica. Ca cetatean vreu sa stiu daca presedintele meu e corect, cinstit are multe case luate legal, a vandut sau construit o flota, a ciripit la securitate sau a fost un mare patriot care a lucrat bine cu Elena Ceausescu etc etc.
   Mai vreau sa stiu cu ce clanuri se intalneste mai ales ca SPP si SRI nu l-au informat de anturajul fratelui. Probabil ca nu au fonduri suficiente. Sper ca un ONG sa fie mai bun in privinta asta.

   Radu Tudor e un cetatean ziarist si nu numeste procurori, nu face acorduri cu FMI nu privatizeaza ALRO nu numeste directori de servicii.
   Daca Radu gresete nu nenoroceste o natie ci doar isi pierde credibilitatea iar daca face o infractiune nu are imunitate generata de multe aparate de stat. Poate fi judecat si condamnat, basescu se pare ca nu.
   Macar un ONG sa-l condamne verbal pe basescu sau nici asta nu se poate?

   Pricepi diferenta?

   • Din pacate, credibilitatea v-ati cam pierdut-o, d-le Radu Tudor…
    Dintr-un post de stiri notabil, Antena 3 s-a transformat – dupa desfiintarea USL-ului- intr-un post de propaganda anti PNL/ Crin Antonescu, iar prestatiile dv. si ale colegilor(unii-jurnalisti remarcabili)sint nemultumitoare/foarte dezamagitoare.
    Nu intimplator poeta Nora Iuga, spre exemplu, isi manifesta parerea de rau in aceasta chestiune(in” Observator cultural”).

  • De acord ca un ONG cu un asemenea obiect de activitate suna aiurea. Totusi vedem sub ochii nostrii cum lucreaza Mafia personala a lui Basescu pentru a altera si distruge DOVEZILE. Te ia ameteala cand, dupa ce l-ai vazut din fata si profil pe MIRCEA BASESCU recunoscand mormanele de dolari primite in calitate de impresar judiciar al lui frac-so, al Liviei Stancu si lui Kodrucsa , ti se spune ca NOOOO….nici vorba ….Voiculescu si Pavel Abraham sunt de vina. Te apuca amocul citind toate dedesubturile CUMPARARII CELOR 300 DE HECTARE DE LA NANA ….si ei vin si iti spun alte povesti cu Voiculescu care are ”pamanturi DE AUR”..pe care nu le-a cumparat….le-a arendat ….dar nu el personal…..ci o firma….care nu e a lui…dar orsicat …asta cu pamanturi DE AUR e din categoria CIOCOILOR lui Dan Diaconescu Direct….poate si unde amandoi DDD SI TURCESCU AU ALIURA SCANDINAVA…. Revin ….un astfel de ONG trebuie privit insa doar ca un prim pas. In viitor trebuie infiintata o Comisie de Cercetare a Activitatilor Familiei Basescu si ale Basistilor ….CARE SA DEA CERTIFICATE …..”basist cu spume” …. ”colaborator basist” …. ”basist sub acoperire”…acesta ultima categorie este absolut necesara pentru Ponta si Antonescu…

 2. Adică acum două zile îl plângeam pe Voiculescu că i se întâmplă nedreptăți acum el vine și face jocurile lui Băsescu cu acest circ?Mă simt un pic trădat

 3. Se spune ca in Univers sunt aproximativ 7.400.000 de forme de viata
  Sa fie oare o coincidenta ca tocmai 7.400.000 de suflete l-au refuzat pe Traian Basescu la referebdum?
  Noi stim ca nu exista coincidente si ca fiecare suflet din suita de 7400000 reprezinta ceva, si ca dl basescu nu este acceptat absolut.
  omul acesta a adus numai tensiune in tara aceasta. NU imi vine sa cred cit ne-a inrait. Nu acestia sunt romanii. Romanii adevarati sunt pasionati de cunoastere, de socializare si intr-ajutorare. Va dau un exemplu: urmariti forumurile auto, de soft-uri etc si veti vedea cita pasiune ptr rezolvarea problemelor pun romanii.
  Asta este Romania si acestia sunt romanii: prietenosi, dornici sa ajute, sa resolve problemele vietii.
  Tocmai de aceea romanii au dobindit rezistenta si simtul psihologic. Ca, inca mai exista “ghiocei” acei oameni, Da, sa traiti! este o reminiscenta a blocajului unor oameni care cred ca asta inseamna evolutie.
  Bat toba shamanica ptr armonizarea natiunii noastre.

  • e prima oara cand aud cum ca “se spune ca exist 7.4 miliane de suflete in univers” . E o prostie.

 4. Macovei susține că a fost agresată fizic de către Voiculescu pe când liderul de onoare al PC era senator, iar dumneaei era ministru.

  ”În Senat, Varanu‘ m-a înghesuit și a fost agresiv. S-a lipit de mine la propriu, într-un colț unde m-a băgat, ca să schimb o lege. A fost foarte agresiv și fizic.

  Monica Macovei consideră că Dan Voiculescu, acuzat de șantaj și cu sechestru pe o parte din avere, ar putea să o pățească și mai rău dacă va fi găsit vinovat.

  Ea consideră că Voiculescu poate pierde toată averea.

  ”Avem o lege și avem și o directivă europeană care a fost publicată în Monitorul Oficial acum câteva luni. Ea prevede principiul follow the money. Conform acestora, lui Voiculescu i se poate confisca întreaga avere, prin confiscare extinsă, dacă nu poate justifica.”, a anunțat Macovei la b1tv.

  Curtea Constituțională a României. : confiscarea extinsa nu se aplică bunurilor dobândite înainte de intrarea în vigoare a Legii 63 din 17 aprilie 2012

   • daca nu ne convine ceva si ne e lene sa contraargumentam , punem etichete de genul beata/drogata si fanii sunt fericiti ca vad ca cineva “lupta” cu TB.

    • norocel,
     macovei striga in gura mare in Parlamentul european in 2012, ca Romania e in prag de razboi civil. Mai vrei argumente ? Vezi ca in curand iti dispare norocelu.

  • 1) Am vazut si eu emisiunea aceea. MACOVEI este bantuita de fantasma AGRESARILOR. Ai zice ca este vorba de anumite neimplinirii sexuale daca Voiculescu nu ar avea o anumita vechime in campul muncii. Pe de alta parte eu am vazut-o altadata plangandu-se ca a FOST AGRESATA DE ILIESCU …..ceea ce te duce cu gandul ca doamna este focalizata pe nișa 65 – 95 de ani….sa nu uitam si de tentativa de viol in grup comisa asupra ei la sediul Guvernului de Tariceanu si Patriciu.

   2) Nu-i vorba , nici acea interventie a lui Voiculescu de acum o suta de ani intr-o emisiune moderata de Firea nu a fost chiar cea mai buna idee, desi omul a spus doar adevaruri.

   3) Ce ranjete de satisfactie si triumf pe chipurile hâde ale lui Macovei, Turcescu si Sorina Matei….Cand vad acesasta atitudine victorioasa – pe care au deprins-o de la Basescu – ma lichefiez de frica si ma gandesc ca porcii mai au pregatite multe-multe mizerii jegoase de tipul celor comise prin intermediul lui Crin Antonescu Personal nu as fi surprins sa aflu ca de fapt mandatul lui Basescu nu se mai incheie niciodata si ca exista undeva o virgula pusa aiurea in Constitutie pe baza careia CCR (mai vioaie si mai tupeista ca nicicand) va conchide ca omul e Presedinte Prin Voia lui Dumnezeu….deci pe voata.

   4) O sa ma indragostesc iremediabil de SORINA MATEI daca o mai aud tunand si fulgerand despre SLUGARNICIA jurnalistilor de la INTACT . Pui mic si neobrazat….erai acolo ….si ai ramas multi ani acolo … Sau in cazul CARTIȚELOR BASISTE se deconteaza doar partea cu SEVESC CARMACIUL ?

 5. Aud mereu la propaganda basista povestea asta cu Antena 3 care influenteaza si face presiuni pe justitie.

  Pai fratilor daca UN SINGUR post de stiri (cativa jurnalisti de la A3) poate sa influeneteze justitia din Romania atunci ce fac bietii judecatori cand au de judecat interlopi periculosi, retele de trafic, criminali? Inseamna ca judecatorii sunt pur si simplu terorizati si nu pot sa-si faca treaba. Pai daca le e frica de un ziarist care vorbeste atunci cum pot sa judece un infractor violent care ii poate elimina fizic?
  Dragi judecatori, daca sunteti atat de fricosi si timorati insemana ca era mai bine sa va faceti educatori la gradinite.

 6. Mortul nu se mai intoarce de la groapa asa ca invocarea in 2014 a celor 7,4 milioane alegatori care au votat in 2012 impotriva lui Basescu nu mai este de actualitate.
  Intre timp PNL a parasite USL-ul iar guvernarea Tonta s-a demonstrate a fi cea mai dezastruoasa de la revolutie incoace.
  La alegerile euro-parlametare s-a demonstra ca din cei 2,7 milioane au mai ramas doar 2 milioane.

 7. cat de curand JILAVA va deveni prima localitate afiliata CNN. NU SE LASA BASESCU ASA USOR DUPA TOT CE A FACUT ANTENA3. AZI PONTA NUMARA SAPTAMANILE PE CARE LE MAI ARE BASESCU. FITI SIGURI CA SI EL NUMARA.

 8. D-le Radu Tudor, Antena3 se afla in razboi pe viata si pe moarte mediatica cu clanul Traian Basescu si de aceea trebuie sa-i atacati atat pe el cat si pe cei din clan cu propiile lor arme. O arma cu care puteti lovi chiar in subalternii lui din justitia romana care-i acopera ticalosiile comise de el sau de cei din anturajul lui. De aceea, pe baza documentelor oficiale de care dispuneti trimiteti petitii catre PM, MJ, CSM, Parchetul General, DIICOT, DNA, Avocatului Poporului si Parlamnetului Romaniei in care sa cereti explicatii despre faptul ca dosarul in care este implicat Mircea Basescu a fost musamalizat in 2011, procurorul care a instrumentat acest dosar fiind pensionat iar dosar musamalizat. Concomitent cu aceste petitii depuneti plangere penala la Parchetul General si DIICOT impotriva Kodrutei Kovesi si celorlalte persoane din Parchet, CSM si ICCJ care au musamalizat dosarul si l-au pensionat pe procurorul respectiv, persoane care se fac vinovate de infractiunea de favorizare a infractorului Mircea Basescu. Si nu in ultimul rand prezentati acest caz: PE, UE, trusturilor internationale de presa si sefilor de stat si de guvern ale tarilor democratice inclusiv lui Reding, Barosso si Merkel.

 9. “Cine sapa groapa altuia …” zic romanii . Am putea sa adaptam textul caricaturii … “Cine face o coliva pentru 7,4 milioane de romani , ar putea primi 7,4 milioane de urari de genul “… sa-i fie primit ” sau “bogdaproste”. Este totusi foarte posibil , ca acest individ – lighioana chiar sa gindeasca conform textului .Trebuie sa raminem prudenti ,chiar daca slugile lui dezerteaza deja pe capete si unii chiar il vor trada spre final . Ca dl Ficeac , de exemplu . Ce blestem pe generatia de virsta a treia : si-au petrecut copilaria sub Stalin , adolescenta si tineretea sub Dej si Ceausescu , maturitatea si batrinetea sub “Uciga-l Crucea”!

  • Hi,hi,hi ! Eu pe Stalin nu l-am prins si din Dej am apucat doar o bucatica nerelevanta. GRED INSA SINCER IN GHINIONUL MEU. Probabil il voi ”PRINDE” in compensatie pe CRIN …..parca o si aud pe ADINA VALEAN caraind la microfon…..A-LOOOO…..A-LOOO…..STATI LA LOCURILI VOASTRE….A-LOOO….

 10. Stau si ma intreb,cat de “indobibociti” pot fi unii!.Termenul de “dobiboc” a fost inventat de unul “Oltean”(care-i,ardelean)-mai adaugam si mili / centi bocul!!!

 11. Daca telefoanele T.O. (secretizate,Inter C din subordinea STS) “ar putea vorbi”-am afla cate ordine si injuraturi au fost debitate de bishnitzarul de TroCoceni, catre “structuri” ( CCR, CSM, DNA, STS, si de ce nu -SRI).De vazut daca Mirciulica basescu are instalat TO(contrar reglementarilor,de altfel!!!)

 12. avand in vedere ca acest grau va fi bun mult timp de acum inainte eu zic sa-l pastreze ca mai e putin si i se sfarseste mandatul si poate sa faca o pomenire cu o coliva mandatului sau si anilor lui de glorie cam 10 la numar in care impreuna cu acolitii lui si-au batut joc cat au putut de acest popor caruia ar vrea sa faca coliva .unui om cu bun simt cand i se spune sa mearga acasa sa se culce poate i se pare ciudat dar cand iti spun 7,4 mil. de oameni sa pleci nu trebuie sa ti se mai para ciudat ca totusi sunt destui ca numar.in tot ce a facut el de cand e in politica si cu colegi ai lui cum ar fi P. Roman sau Stolojan si apoi cu intregul popor roman nu e vorba de a sapa groapa altuia neaparat ci de atitudinea lui de infractor(sa traga in piept pe toata lumea )treaba care se pare ca este comuna la toata familia Basescu si daca la inceput au fost doar ,,usoare trageri in piept”in timp sa-u adancit si au trecut la amenintari cu puscaria pt toti cei care sunt considerati inamici politici si chiar pentru cei care l-au trimis acasa la referendum ,ca nu degeaba trimeteau procurorii cu biblia dupa ei .atat el cat si camarila lui vor sa instaureze teroarea judecand dupa cele petrecute cu doamna de la Nana cat si cu persoanele din Constanta .am urmarit cu atentie emisiunea de aseara si mi s-a parut ca prof. Parvulescu incearca usor sa induca ideea ,in ciuda probelor evidente (vorbim de inregistrarile facute de clanul Bercea)ca nu ar fi vorba de mita ci de faptul ca M. Basescu a vrut sa ,,pacaleasca ”cumva tiganii luand bani de la ei ,cu alte cuvinte nu ar fi vorba nici de trafic de influenta sau chiar un amestec in treburile justitiei .incercarea asta de deturnare a realitatii urateniei faptelor clanului Basescu sincer mi-a lasat un gust amar .eu stiu ca toata lumea se poate bucura de prezumtia de nevinovatie dar astanu inseamna ca trebuie sa minimalizam niste fapte reprobabile .vedeti ce e clar in Franta si se judeca la justa lor (faptelor)valoare la noi deja se da o alta turnura si faptele se vor judeca in alta lumina si atunci sa nu ne miram de rezultate neasteptate .

 13. Da cu calitatea cum sta griul produs de ferma lui Basescu,nu de alta dar griul produs de Voiculescu la Baneasa de Giurgiu, este recunoscut in rindul fermierilor,chiar eu vreau sa cumpar la toamna griu de saminta de la firma lui.

 14. Din mana acestui mizerabil nici coliva nu o poti lua , nu are privire de om normal ,pe fata se citeste ura si lacomia.El este o creatura a clasei politice actuale a liderilor politici de dreapta { zis de dreapta ca toti sunt la fel} ,putini politicieni se bucura de increderea poporului ii poti numara pe degete.Trebuie sa plateasca pentru nenorocirile aduse poporului , asemenea javra nu trebuie iertata, pentru ca alta peresoana sa vada ce se poate intampla sa nu faca la fel.

 15. marele luptator antibasist, domnul ponta, lupta energic pe facebook… numara zilele pina cind pleaca base. e nemultumit ca domnu crin nu a stat cu el sa numere impreuna. ce basist si crin asta…

 16. tot da antena3 secvente din 2012 dar o campanie de pedepsire a jandarmilor care au participat la represiunea din 13-19 ianuarie nu sufla o vorbulita, mai ales ca de doi ani securistii din jandarmerie se afla sub directa conducere a PSD si slugilor pontiste. aceeasi criminali care apara si hotia CHEVRON la Pungesti.

 17. Domnule Radu Tudor,ieri Mihai Gâdea a făcut două gafe anti-profesionale de neiertat care a doua e defapt întâia
  1.”Vă promit că am să mă ocup de campania dumneavoastră electorală” există și un videoclip pe Antena 3.ro unul de 16 35 minute cam ultimele două minute acolo zice
  2.Draga Olteanu Matei are nevoie de campanie electorală?Dar Mircea Diaconu?

  După câte ați făcut pentru domnul Ponta,el decide să vă răsplătească neprotejându-vă de Băsescu lăsându-l pe Dan voiculescu să ajungă la pușcărie.Victor Ponta a trecut puntea și-acum se lepădă de voi

 18. “Berlinul vrea să interzică gazul de şist până în 2021

  Potrivit unui proiect de lege realizat de doi miniştri din guvernul Angelei Merkel, ajuns în posesia agenţiei France Presse, Berlinul vrea să interzică exploatarea gazelor de şist cel puţin până în anul 2021 şi să încadreze mai strict recurgerea la fracturarea hidraulică. “Proiectele de fracking pentru exploatarea gazului de şist (…) la peste 3.000 de metri vor fi interzise”, au declarat vineri ministrul german al Economiei, Sigmar Gabriel, şi colega sa de cabinet de la Mediu, Barbara Hendricks. Prin intermediul unei scrisori, ei s-au adresat colegilor deputaţi din Partidului Social-Democrat (SPD) din Bundestag, partid care, alături de cel Creştin Democrat, formează coaliţia de la guvernare, şi au detaliat principalele puncte ale legislaţiei viitoare în ce priveşte foarte spinosul subiect în care precedentul guvern “şi-a rupt dinţii”.

  Semnalăm că, în Germania, este foarte mare neîncrederea faţă de “fracking”, numele englezesc al fracturării hidraulice, care permite extracţia gazului capturat în rocă. În fapt, produsele chimice folosite de această metodă sunt suspecte că poluează pânzele freatice.”

  http://www.cotidianul.ro/berlinul-vrea-sa-interzica-gazul-de-sist-pana-in-2021-242678/

 19. Poate că are dreptate acest,,extremist”, cam toţi cei din străinătate,, marii conducători care ni l-au impus” să-şi ceară scuze faţă de români şi să înceapă ei toate demersurile pentru a şi-l asuma(că doar e din tagma lor de…) pentru anchete şi eliberarea românilor:,,„Un om ca Băsescu, care spune că este un campion al justiţiei, să fie tras în astfel de acuzaţii… Sunt prea multe acuzaţii la adresa familiei lui şi cred că oamenii din România vor trage singuri concluziile. Aceste lucruri trebuie neapărat investigate și printr-o anchetă parlamentară. În Marea Britanie am avut un astfel de caz când cel în cauză a intrat în pușcărie.”, a spus Graham Watson la antena 3.” http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-poate-intra-in-puscarie-europa-cere-ancheta-parlamentara/, doar numai dacă se vrea!!! dacă nu se vrea, nu se poate realiza !

 20. O analiză corectă şi obiectivă: http://www.cotidianul.ro/cine-a-pus-umarul-la-contraofensiva-lui-traian-basescu-lansata-la-2-ani-de-la-suspendare-242776/, citez:,,…Diferenţa în minus depistată de peste 70.000 de alegători depistată de primării este o glumă bună: Europarlamentare: 24 aprilie:18.300.376 alegători – 25 mai:18.221.061 alegători. De ce în 24 aprilie 2014 se găseau încă pe listele electorale 18,3 milioane? Nimeni din Guvernul Ponta III nici măcar nu şi-a pus vreo întrebare în acest sens. Conform unor calcule efectuate de Cotidianul.ro, preluînd datele (decese/naşteri) de la INS şi coroborate cu datele finale de la recensământ, a reieşit că pe listele electorale la 25 mai 2014 trebuia să fie înscrise 16.978.422 de alegători. Atenţie, şi datele noastre sunt uşor „umflate”. Evident, nimeni nu s-a sesizat după publicarea datelor aproape reale, sau mai apropiate de adevăr…”
  De ce nu s-a sesizat, nu se sesizează nimeni???

 21. cu acordul lui ponta face si probabil va face multa vreme, ponta a demostrat ca si pentru el suntem la fel de morti …………..

 22. Probabil ca Băse va fi pus în genunchi doar cu prilejul arestării Udrei. De frate s-a dezis, dar de ea… Se va simți distrus !

Leave a Reply