Dupa dezvaluirile incredibile facute de fostul sef al SRI Sibiu despre gravele abuzuri savarsite de fostul prim adjunct al directorului SRI Florian Coldea, acuzații socante facute de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir la adresa cuplului Coldea – Kovesi : mandate de interceptare pt activitati conexe terorismului pentru politicieni si ziaristi in perioada 2009-2013.

Este atat de grav ce spune Daniel Dragomir încât nu poate fi ignorat si trecut cu vederea. Probabil de aceea a fost eliminat de fosta conducere SRI, vazuse aceste documente extrem de GRAVE ale cuplului Coldea-Kovesi.

Dragomir a cerut sa primească de la judecător încuviințare sa spuna tot ce stie.
Multe din mandatele de siguranta nationala deveneau dosare de corupție, desi mandatele erau date pentru terorism. Terorism pe care l-ar fi practicat niste jurnalisti si niste politicieni.

Coldea a fost eliminat de la varful SRI de cuplul Hellvig – Iohannis.

Ce urmează?


Iata relatarea stiripesurse.ro :

Dezvăluiri incendiare în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu. Fostul adjunct al SRI, Florian Coldea a fost atacat extrem de dur de un fost colonel SRI, Daniel Dragomir, rămas celebru după ce a fost arestat în dosarul Black Cube.

Dragomir a afirmat cu subiect şi predicat că episodul ‘sufrageria lui Oprea’ a fost unul real. “Aceste întâlniri erau de domeniul evidenţei. Se ştiau în SRI. La întâlniri merg şoferi, acele persoane raportează. Ele au foi de parcurs. Toate activităţile există. Se pot identifica cu uşurinţă. La acele întâlniri se servea mâncare şi băutură. 99,9% din oamenii din interiorul SRI sunt ofiţeri profesionişti care îşi fac datoria. Nu puteau să fie distruse hârtii care s-au făcut în urma acelor întâlniri, ca cele din sufrageria lui Oprea. Odată cu plecarea lui Coldea, s-a pus batista pe ţambal”, a tunat Dragomir.

„Toată lumea vorbește astăzi despre Sistem. Cu S mare. Eu am fost un membru al sistemului, sistemul este format din sutele, mii de oameni: bărbați și femei, care fac parte din diferite instituții ale statului român, în special insituțiile de forță, și care zi de zi desfășoară activitatea pentru interesul statului român. Acesta este Sistemul. În interiorul Sistemului avem o diferență terminologică, care la noi a început să fie extrem de pregnante și se vede prin abuzuri. Statul paralel. Este altceva decât sistemul, statul paralel este o clică, o mafie. O gașcă de băieți și fete de la vârful sistemului care au decis să utilizeze instituțiile și sistemul în scop personal. Ori lucrurile astea au început să se vadă în 2009”, a declarat Dragomir în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Asta nu e tot. Dragomir spune că celebrul câmp tactic este o realitate şi că SRI şi DNA aveau colaborări pentru a obţine sentinţe favorabile în justiţie. Dezvăluirile sunt fără precedent şi extrem de grave. “Ofiţerii SRI făceau rechizitoriile, iar bravii procurori DNA le luau le contrasemnau şi le trimiteau în instanţă. Sperau ca cei din câmpul tactic să dea decizii favorabile. SRI dădeau bileţele şi erau dictate complete de judecată. Erau relaţii personale între judecători şi ofiţeri care erau implicaţi în câmpul tactic. Dumbravă sprijinea judecătorii să ajungă în poziţii. A fost şi prin şantaj cum ar fi fost arhiva SIPA. Au fost şi ofiţeri acoperiţi în justiţie. Când vorbim de ofiţeri acoperiţi între procurori şi judecători se încalcă grav Constituţia”, spune Dragomir, care devoalează relaţia cu Florian Coldea.

“Coldea m-a executat direct ca să îmi închidă gura. Am crezut că după ce plec nu vor fi resentimente, dar au existat resentimente. Nu a fost înţelegeri, ci ură. Nu am fost lăsat să îmi desfăşor activitatea. Am avut mai multe discuţii cu Coldea. Eram în relaţii foarte apropiate. Ne cunoşteam. Eram prieteni din 1996”, a mai spus Dragomir.

Seria dezvăluirilor despre Coldea a continuat şi mai virulent. “Au avut loc mai multe şpriţuri la Sinaia. Sigur există rapoarte. Acea locaţie beneficiază şi de protecţie contrainformativă. Florian Coldea a ordonat arestări şi în prezenţa mea. În faţa comisiei parlamentare sau a unui judecător pot spune. Deocamdată eu sunt sub jurământ”, a dezvăluit Dragomir.

4 COMMENTS

 1. De ce l-am crede pe baiatul asta ? Asta nu e ala care umbla cu Udrea si Bica ? De ce nu ar fi diversiuni sau intoxicari sau franturi de adevar ce spune ?

  Am observat cum el se exclude de fiecare data din poveste. Cum spune ca el a fost pe anti-tero dar ca mandatele au fost pe siguranta nationala cu actiuni conexe. Cum spune ca 99,9% sunt buni doar Coldea a fost rau. Cum nu spune nimic de Morar. Sau ca totul a fost bine pana in 2009.

  Ciuvica saptamana trecuta cand a spus Ponta ca Tel Drum e a lui Dragnea spunea ca “are nevoie
  de dovezi”. La povestile lui nenea asta nu a mai spus la fel, ci a comentat fara nici o grija.

  Mi-a placut totusi una din concluzii, de ce comisia lui peste prajit de anchetare a alegerilor din 2009 nu a invitat nici un subaltern, nici un sofer, nici un ofiter SRI ? Oare pt ca Dragnea/PSD e pe blat cu parte din asa-zisul “sistem” ?!

 2. “Coldea a fost eliminat de la varful SRI de cuplul Hellvig – Iohannis.”
  Ce folos? Conduce in continuare Romania prin Dragnea. Ca un parazit ce gaseste mereu o gazda politica de parazitat si o controleaza. Credeti ca informatiile stranse mai bine de 10 ani nu-i folosesc la nimic?

Leave a Reply