concert beau de STING

www.catavencii.ro

31 COMMENTS

 1. Ponta merge cu Pactul pentru Energie la CE. PDL susține Pactul
  Sursa: DC News
  PDL ii sustine lui Ponta ideile. Perfect. Antonescule, vrei sa devi presedinte ? LOL.

 2. Dictatorul e jalnic și ocazional amuzant.Dictatura NU e amuzantă!
  Ciudat acest popor…faci bancuri cu Ceaușescu,el îți face rău,îl împuști,apoi îl plângi că altu mai jalnic ca el a știut ce-ți dorești și-a folosit asta împotriva ta!Cam așe am ajuns în halul aista,un hal pe care mulți nici nu-și închipuie încă!

 3. @Protestez.CORECT .Dar sugerez sa ne intoarcem cu cativa ani in urma si sa revedem disputele televizate intre PONTA si BOUREANU(cred ca pe ANTENA 3 sau REALITATEA TV) ce erau prezentati ca noua generatie de politicieni.Cred ca avea dreptate vecinul meu care spunea atunci:Doamne fereste sa ajunga unul din astia doi la conducerea tarii.Oare a avut dreptate?.Daca o luam dupa KOABITARE(spune-mi cu cine/basescu/ te insotesti ca sa-ti spun cine esti) se pare ca da.Sa traiti bine!.

  • Sa stii ca se vede si “jos” ca multi tineri se cred mai smardoi decat predecesorii lor mai in varsta atunci cand ajung in functii de conducere. Totusi inca mai sper sa nu fie generalizata treaba, dar nu prea bag mana in foc.

 4. o persoana are nevoie de trasplant inima nu se gaseste dar se arunca la gunoi 55 bucati ,unde se incadreaza reforma in sanatate ?
  traeasca coabitarea preau intregul sistem construit de pdl acela de a umili persoanele cu handicap grav comisi de evaluare nelegale compusa din persoane certate cu legea , cazurile prezentate se cunosteau de pe timpul lui boc undeva prin banat si la un an de guvernare se mai gasesc asa ceva ,este simplu sa nu mai ea spaga si sa fie platiti cei cu adevarat bolnavi ,de a pune in pericol viata cetatenilor cu buna stinta caci nimeni sanatos la cap nu ar fi aruncat inimile ,de a fi de acord cu gazele de sist pe cind unele tari refuza ,politizarea justitiei sa vazut aseara ca a fost troc parca spuneau ca vor fi sefi ne numiti politic .permiterea a unei nave cu incarcatura cu deseuri chimice pe care la fel alte tari a refuzat .
  tineri ne spun acum ca tot timpul va fi asa niciodata nu se va schimba ceva in tara ca si ei merg pe drumul construit de batrini politicieni ne spun clar cai doare undeva de tara si cetateni ,demnitate ,libertate,democratie asa ca ADIO VOTUL MEU DE CARE NU SE TINE CONT .

 5. SUUUUUUUU-PEEEER !!! Ce le-a mai dat prin cap catavencilor ! Super ! Poate se-apuca de muzica rock , ca Turcescu !

  • Nu merge, ca ii tremura mainile pe chitara. Oricum, colonelul ii canta in struna in fiecare seara labe1.

   • Poate-l ajuta sa scoata mai multe sunete pe secunda decat Jimi Hendrix si devine cel mai mare chitarist al lumii din toate timpurile ….. mai stii ?!

     • Fereasca Dumnezeu sa fie infestata si muzica internationala de basism. E suficienta piesa colonelului “Te basesc !” Noroc cu Ouatu, care a impiedicat un mizerabil sa spurce Eurovisionul cu basism.

 6. E mare armonie intre pisic si marinar, se va lasa precis cu nunta, urmeaza felicitarile , masa si dansul, nuni sri si parchetul!La mai mare!

 7. Vasăzică Ponta a cerut permisiune de la Stăpânul Vagabond de la Cotroceni să fie duși valerian Vreme și Daniel Funeriu să fie întrebațoi de sănătate la DNA.
  Ori asta,ori Koveși mai vrea să încerce să mă prostească pe mine,de prost ce mă crede.HAI MARSH KOVEȘI!Strigi fără dovrezi FRAUDĂ,anchetezi oameni de sărbătoare,în biserică,cu mâna pe Biblie să jure…Duduia și-a pierdut orice credibilitate profesională.De ce să mă încred în justiția băsistă?Hai fie că-l bagă la bulău pe Funeriu și pe Vreme,ar fi corect venind din partea lui Koveși?Duduia aia crede că poate veni al mine fluturând capul lui funeriu și Vreme,că ce tare e ea,că se duce după băsiști?
  Știam că se va duce după băsiști,dar tot nu e drept,nu e just,pentru că vine de la Koveși,și dacă vine de la ea înseamnă că vine direct de la Băsescu ori eu nu iau de la Băsescu!

 8. Dl. Radu Tudor, va rog transmiteti dvs., la aia inspre in sus, ca nu mai votam nimic, nu ne mai intereseaza! Sa ne lase dracului in pace, sa isi traga banii singuri, sa ne lase cu prosteala! Cam atat. Sa traiti!

  P.S.: Astazi canta Ouatu! Hai Romania! Bafta.

 9. ???????????? Mai înțelege cineva ceva? Ați reușit să ne băgați complet în ceață!Ieri nu era ok, azi e ok , despre același personaj., care și ieri și azi tot funcția aia o are.! DIN PĂCATE !

 10. cred ca e timpul sa se sfarseasca gluma asta penibila. de la Basecu un “inteleptul absolut” de la Cotroceni la un Basescu band bere cu primarii pupincuristi (ma refer la sfaturile ponibile pentru culturi si mulsul oilor)e diferenta ca de la cel la pamant. Voronin nu vorbeste prostii si cred ca toata lumea a priceput asta. numai ca liderii de la Bucuresti ne lasa sa vedem penibilitatile astea pana o sa ne fie greata si sa deschidem televizorul.

 11. Absurda strategie de supraviețuire în țara noastră

  M-am gândit mult la ce se va întâmpla cu mine dacă pensia mea nu va fi suficienta pentru a supravietui macar decent.
  Municipalitatea m-a fost informat că acelora care nu doresc sa munceasca dar au gura mare si insistenti,o anumita parte a structurii populației bine definite, trebuie să le plătească ajutoarele sociale .
  După asta greu cred ca mai raman suficienti bani statului sau autoritatilor locale sa contribuie macar partial tratamentului medical,a medicamentelor necesare mie sau să poată contribui partial la plasarea mea intr-un azil de batrini.

  Luand in calcul toate astea am gasit o posibilitate de supraviețuire, după cum urmează:

  Cu banii economisiti pina acum voi cumpăra o armă de foc și patru gloanțe .pe care folosindu-le voi impusca pe urmatorii:
  – un delicvent neprins de ani, care imi jefuieste gradina de zarzavat,
  – un delicvent din imigrantii clandestini
  – un delicvent politician care se ascunde in spatele prescriptiei sau a imunitatii,
  – si apărătorul primilor un avocat fără scrupule si mai excroc decit primii.

  După care, desigur, merg la închisoare poate pe viata. Dar!

  Acolo am asigurat:
  – 3 x masa de zi cu zi (inclusiv dieta)
  – un acoperis deasupra capului meu
  – sala de fitness
  – utilizarea internetului
  – biblioteca
  – posibilitatea obtinerii unei noi diplome
  – incălzire centrală
  – aer conditionat si ingrijire medicala
  – ochelari noi și proteze dentare
  – proteze de sold noi, și tot ce ai nevoie.
  – numai aceia ma pot vizita pe care ii vreau eu.

  Și cine plătește pentru asta?
  Acelasi stat și autoritati locale, aceleași guverne, care au spus ca nu au bani suficienti pentru a sprijini venerabilii oameni ajunsi la pensie.
  Si eu ca puscarias nu trebuie să plătesc nici taxe si impozite!
  Nu este excelent sistemul nostru de asistență socială?

 12. Am vazut ”coperta” cu pricina inca de ieri si mi se pare foarte reusita, nu din cauza ca-l detest din rarunchi pe impostorul de la Cotroceni, ci pentru ca are mesaj!

Leave a Reply