Pressalert.ro scrie ca senatorul USR Nicu Fălcoi a venit, ieri, cu o replică dură după ce președintele PNL Timiș a lansat, vineri, un atac extrem de dur la adresa liderilor useriști, acuzându-i printre altele că sunt ”limitați la cap” și că nu atacă PSD, ci doar PNL. Fălcoi a susținut, într-o postare pe Facebook, că Robu nu a nominalizat liderii USR ”fiindcă așa se războiesc, în general, lașii: cu nimeni anume și fără niciun fel de argumente concrete” și că discursul primarului Timișoarei este ”un delir de persecuție asemănător cu cel al lui Dragnea”.  ”Dacă am îndrăznit să-i deranjăm monologurile din oglindă, am făcut-o numai pentru a trage un semnal de alarmă că dumnealui este cancerul PNL Timiș și veriga bolnavă de legătură cu tot ce-nseamnă moștenirea răului uriaș reprezentat de USL. El este cel care-a vândut județul PSD-ului, ca să-și asigure câștigarea Primăriei Timișoara. Și tot el e cel care s-a înconjurat – la partid și la Primărie! – de tot soiul de personaje de teapa popovicilor și nasleilor cărora acuma le ia cu-atâta înverșunare apărarea. Fiindcă aceștia, câtă vreme sunt ținuți în posturi bănoase și călduțe și cât își pot întinde tentaculele asupra unor poziții de putere și influență, sunt garanții marelui și murdarului blat despre care-am pomenit mai sus”, a susținut senatorul USR. Nicu Fălcoi a continuat atacul la adresa liderului PNL Timiș, afirmând ”ca să v-asigurați câștigarea Primăriei și controlul asupra organizației PNL Timiș ați făcut cele mai mizerabile blaturi și înțelegeri, cu personaje sordide și alunecoase, și i-ați împins în eșaloanele doi și trei pe toți aceia care-au gândit, au simțit și-au încercat să acționeze ca niște liberali autentici. Așa că nu vă mai fals-tânguiți acuma și nu mai încercați să ne convingeți de niște minciuni sfruntate! Și, mai ales, nu-i mai luați de naivi pe toți oamenii de bună-credință din Timișoara și din Timiș, fiindcă urmele acelor mizerabile blaturi nu pot fi uitate și nici șterse ușor, oricât ați încerca să vă deghizați acuma din vajnic USL-ist în falnic luptător (din vârful buzelor!) împotriva PSD”. Pentru că ”tot vă prefaceți miop și spuneți, ipocrit, că nu vedeți lucruri de domeniul evidenței”, lui Robu i s-a amintit faptul că a susținut proiectul pensiilor speciale pentru aleșii locali în timp ce USR s-a opus prin toate mijloacele propunerii venite dinspre PSD.

Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2019/03/senatorul-usr-falcoi-replica-dura-pentru-robu-cancerul-pnl-timis-vandul-judetul-psd-ului-mizerabile-blaturi-cu-personaje-sordide-si-alunecoase/

2 COMMENTS

  1. Observ o aversiune totala a USR impotriva liberalilor. Ii tot acuza ca au fost in USL, ca au blaturi samd OK, astea-s truisme dar eu nu stiu ce-ar fi facut dansii in loc, deocamdata n-au deloc posturi in conducerea administratiilor locale, e usor sa pozezi in imaculatul de serviciu cand tu pana acum n-ai dovedit nimic, decat ca te pricepi la stransul de semnaturi. Acolo da, campioni. Dar alegerile nu se castiga cu astea sau cu atacuri sub centura la adresa celor care in mod normal ar trebui sa-ti fie partener de drum dupa alegeri, daca inainte de ele nu vrei. Valabil si pentru liberali, de la voi am pretentii, sunteti mai vechi, mai cu experienta, mai cu averi stranse, de ce le tot bagati batul prin gard? Incep sa cred ca PSD-ul are cozi de topor bine amplasate, strategic. Atentie la cozile de topor, ele pot da peste cap tot acest val de simpatie populara in favoarea adversarilor lui Dragnea. Aceste orgolii scapate de sub control pot reface echilibrul, il pot readuce in carti pe Dragnea exact cand nici el n-ar mai fi crezut asta. Sper ca nu sunteti niste inconstienti care se gandesc doar la binele lor personal in toata aceasta lupta crancena, mai ganditi-va si la oameni, la cei din strada, inainte de a va arata muschii si de a va injura in public.

Leave a Reply