Dacian Ciolos la confruntarea cu Mihai Gadea :

“Am folosit expresia mocirla pentru ca la Antena 3 s-au spus minciuni despre mine si guvernul meu”.

“Ati spus ca am taiat salarii, eu nu am taiat salarii”.

“Am tot respectul pentru mocirla ca agronom”.

“Daca vreun telespectator Antena 3 s-a simtit jignit, eu imi cer scuze. Dar eu nu pe ei i-am jignit”.

 

26 COMMENTS

 1. “dar eu nu pe ei i-am jignit”.are tupeu buburel.la voi in casa v-a jignit inca o data.s-au mai dus dracu’ niste procente de la pn/dl si usr.

  • “va jignit”
   Si nu vad unde e problema, a venit cu argumente. Le-a zis in fata unde au mintit. Sau Antena 3 e cumva perfecta?

   • Stimate maimuta…
    Permteti-mi sa va explic:
    Ciolos, cu toata agentura franceza din spate, a gafat major. De ce, nu pentru ca a jignit realizatorii Antenei 3 (desi si asta e un gest abject, dar macar ei sunt capabili sa se apere ca prea au fost calcati in picioare), ci pentru ca a jignit telespectatorii aceatei teĺeviziuni, printre care ma numar… in mod normal nu ma duceam sa votez…. acum o voi face… cu siguranta si de dimineata! Nu ma pronunt cu cine, dar, sunt convins ca daca il intrebi pe seful tau iti va spune! U.e. codlea!!!

 2. Pentru prima parte a interviului.
  Nu stie ce fac ministri pe care ii coordoneaza. Nu-l inereseaza, fiecare face ce vrea, declara ce vrea, intr-un cuvint e cam vraiste in guvern.
  Numai ce face el e bine fara sa tina cont de nevoile poporului. Poporul nu stie ce-i face bine eu stiu mai bine. Face pe fata mare .

  • Pentru tot
   Nu a fost in stare sa memoreze ce avea de spus. A adus o lista pe care o tot citea. Mai slab chiar si decit Ungureanu.

  • Si eu! mi-a dat seama ca Ciolos cere sa fi cinstit ca sa-i reprezinti pe oameni! Ciolos cere ca un journalist sa nu minta ci sa informeze correct telespectatorii! Ciolos cere ca moderatorii sa nu isi bata joc de invitati dar nici de adversarii politici deoarece o televiziune nu este partid ca sa aiba adversari ! VOTEZ ONESTITATEA SI BUNUL SIMT!

   • Din pacate majoritatea jurnalistilor din Romania nu mai fac distinctia intre informare corecta, interpretare, manipulare ei au impresia ca totul li se cuvine si ca tot ce spun este adevarul pur si ca nu trebuie sa ne indoim de el.

    Asta e motivul pentru care jurnalistii din Romania urasc internetul.

 3. Am rămas cu un gust amar aseară. Oare cu asemenea oameni, precum actualul premier Cioloș, dorește PNL/USR să mergem mai departe? Cu așa un om care nu a priceput, nici măcar acum, că există în toată lumea asta denumirea generică ”Guvernul Merkel, Năstase, Cioloș etc.” și că succesele sau nereușitele poartă marca Primului ministru respectiv? Sunt PNL-ist de la bunici încoace, dar așa hoardă de sicofanți dezgustători nu a mai avut acest partid niciodată în istoria lui. De aceea am rămas profund dezamăgit aseară, privind la Sinteza zilei, căci știm ce patrioți am avut în istoria liberalismului românesc și cu ce ipocriți și ariviste defilează astăzi așa numitul PNL.

 4. 1. EMOTIA
  2. Indignarea
  3. “Revolta” tinerilor
  4. FRAUDA electorala (noul soft +sts +timoratii cu dosare)
  5. Surpriza votului
  6. Justificarea surprizei – fraudei”: Tinerii revoltati ca Ciolos a fost jignit si atacat nemilos de Antena 3 (oamenii platiti ai lui Voiculescu, Dragnea si ai …rusilor bineinteles ) au iesit in numar urias la vot.
  —————-
  Asta se doreste prin noua diversiune a sistemului cu mocirla la care participa Cioos. Justificarea unei noi surprize la vot asa cum ne-am obisnuit de altfel !

  • Tu suferi de mania persecutiei.
   Nici macar PSD sau Antena 3 nu a acuzat fraude electorale in 2014, PSD a recunoscut infrangerea.

 5. Agricultura nu cunoaste diferenta dintre a urca si a cobori, dansul ca sa ajunga in mocirla trebuia sa urce , nu sa coboare.

 6. Multumim Antena 3 ca ati relansat lupta pt duminica,exista o apatie,o resemnare in randul oamenilor onesti neinregimentati politic,satui de promisiunile sforaitoare cu spitale de miliarde de euro ori autostrazi desenate pe planseta si zeci de milioane salariul minim cand e clar ca banii vor merge in conturile lor si-asa foarte grase… Exact resemnarea noastra le trebuia ca sa-si duca planul meschin la indeplinire…Ca sa vad acum ca lumea e hotarata sa iasa la vot sa le incurce socotelile.Nu ma mai asteptam la o asemenea rasturnare cum nu ma astept ca PSD-ul sa piarda primul loc,poporul dependent de bugetul de Stat inca e pe val dar astept o lupta adevarata daca e sa pierdem sa o facem luptand adica iesind la vot nu stand in casa debusolati,resemnati.

 7. Duminica ieşim la vot (eu, familia şi toooţi prietenii) şi vom vota împotriva celor care îl susţin pe Cioloşul bruxellez, adică PNL+USR şi acoliţii lor. Mulţi români îl dispreţuim şi nu îl mai vrem în fruntea unui alt guvern. Să plece de unde a venit…unde şi-a înţărcat “mutu” iapa şi să se întoarcă numai la Paştele cailor!

  • @Petu’ de Văcăreşti nu îți doresc, dar poate-ți rupi un picior până duminică și îți trece dorul de votare ! Cel cu coarne te are-n grijă !

   • Ascultă măi Releule defect, iar ţi se bat între ei cei doi neuroni din cap???…Văd că ai luat ore de gramatică şi nimereşti cratima…No, da` nu-i bai dacă v-aţi panicat şi sunteţi neliniştiţi….Te pomeneşti că te-a apucat frica şi te-ai scăpat în “nădragi” că-ţi lua duminică un “pălmoc” peste obrazul vostru gros şi bubos, de-ţi gândi că v-o lovit meteoritu`.

 8. Radu Tudor, nu ti se face greata cand citesti asta, fii sincer?:)

  Gâdea: Vă mențineți afirmația că Antena 3 e o mocirlă?
  Cioloș: Da, o mențin. S-au spus mai multe minciuni.
  Gâdea: Deci, vă deranjează critica…
  Cioloș: Nu critica, minciuna!
  Gâdea: Am înțeles, nu suportați critica…
  Cioloș: Nu e vorba de critică, e vorba de afirmații tendențioase, neadevărate.
  Gâdea: Ați avut din partea noastră mai multe invitații. De ce n-ați venit aici, să spuneți care e adevărul?
  Cioloș: Pentru că eu nu voi veni să înlătur toate minciunile Antenei 3. Nici n-aș avea timp, sunt prea multe…
  Gâdea: Deci, publicul Antenei 3 este o mizerie…
  Cioloș: Nu m-am referit la publicul Antenei 3, ci la televiziunea Antena 3.
  Gâdea: Am înțeles. Nu simțiți nevoia să vă cereți scuze publicului Antenei 3…
  Cioloș: Dacă vreun telespectator se simte lezat, îi cer scuze. Dar nu la ei m-am referit.
  Gâdea: Dvs. îi incriminați pe cei care se uită la Antena 3…
  Cioloș: Nu incriminez pe nimeni! Asta e interpretarea dvs.
  Gâdea: Nu e o interpretare, e un adevăr. Se pare că sunteți foarte preocupat de imaginea dvs.
  Cioloș: Nu sunt deloc preocupat de imaginea mea. Sunt preocupat de felul în care imaginea mea e deformată prin neadevăruri.
  Gâdea: Avem aici mai multe informații că guvernul dvs. a vrut să vândă Portul Constanța.
  Cioloș: Aveți informații greșite.
  Gâdea: Deci, toată lumea minte.
  Cioloș: Nu toată lumea, ci aceia care spun că Cioloș vinde Portul Constanța.
  Gâdea: Deci, dvs. vă legați de o greșeală gazetărească… Și “New York Times” poate greși…
  Cioloș: O greșeală, două, trei nu sunt o problemă. Dar când se greșește sistematic, când se spun minciuni în serie, cu rea-credință, atunci e altceva.
  Gâdea: Când un ministru minte, e o chestiune gravă.
  Cioloș: Dar când un jurnalist minte, atunci cum e?
  Gâdea: Dvs. conduceți un guvern ilegitim, care nu a participat la alegeri.
  Cioloș: Eu conduc un guvern legitim, care a fost votat de Parlament.
  Gâdea: Nici astăzi nu am înțeles de ce a fost nevoie ca noi, cei de la Antena 3, să părăsim vechiul nostru sediu în cinci zile.
  Cioloș: Eu am înțeles că nu ați părăsit sediul în cinci zile.

 9. S-a dezlantuit jihadul basist; limbi scoase de un cot, balind libidinous, prestand un dus “eco” la basul intaiului agronom al tarii.

Leave a Reply