Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marţi, că Adriana Săftoiu – candidat la Camera Deputaţilor în Bucureşti – ar putea fi ministru al Educaţiei, iar Florin Cîţu – candidat la Senat în Bucureşti – ministru al Finanţelor sau al Economiei.

“Vorbesc de oameni în PNL foarte bine pregătiţi. Adriana (n.r. Săftoiu) poate să fie foarte bine un ministru al Educaţiei, Florin (n.r. Cîţu) la Economie sau Finanţe. Sunt oameni care oricând ar putea să ocupe un portofoliu de ministru fără să am vreo ezitare să-i propun pentru asta şi fără să mă gândesc că nu ştiu în prima secundă ce vom face acolo. Diferenţa dintre noi şi PSD este aceasta. (…) Temerea mea este că dacă PSD ajunge la guvernare, va veni cu aceeaşi Ecaterina Andronescu, care este un dezastru pentru sistemul de educaţie din România şi o spun răspicat: temerea mea este că vor veni cu tot felul de oameni care habar nu au şi că o să facă aceeaşi politică din ultimii 26 de ani”, a spus Gorghiu, la B1 Tv.

Ea a afirmat că în rândurile PNL sunt oameni competitivi.

“Noi venim cu o ofertă foarte concretă, oameni care sunt foarte bine pregătiţi şi care nu au niciun fel de ezitare în a-şi spune punctul de vedere chiar dacă nu este popular”, a mai adăugat liderul PNL citat de Agerpres.

 

6 COMMENTS

  1. Dupa dezastrul funeriu si legea analfabetizarii, comisa pe genunchi in 31 dec, exact pdnl si saftoiu lipsesc la educatie, pt o catastrofa totala.

  2. educatia, mediul, agricultura si cultura sunt niste ministere “care nu conteaza” (adica nu sunt multi bani de sifonat si nu avem obligatii ‘strategice’ fata de ‘parteneri’ sunt doar micile noastre hotii de la intern) asa ca putem pune pe oricine ministru.
    La transporturi e la fel, nu intereseaza pe UE nici pe NATO dar sunt mai multi bani de furat deci acolo fie trebuie un “cadru de nadejde” fie cistiga ala care aduce spagile mai mari la partid si la sefii de la partid.
    Deci Saftoiu e buna, e pregatita pentru orice. S-a si vazut, in ultimii 15 ani… daca se si marita cu unu de la BNR e much better, totul ramine in famiglie.

    • Prietene… cred ca nu ai idee cati bani s-au sifonat de la invatamant de o anumita companie de software care apoi si-a vandut produsele prin … Tunisia, Belarus, etc…..

Leave a Reply