Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, și fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, se află vineri la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru a fi audiați în dosarul Gala Bute.

Procurorii vor face probabil o confruntare intre cei doi fosti ministri ai guvernului Boc din perioada 2009-2012. La audieri a fost adus si Rudel Obreja, organizatorul Galei Bute, fost presedinte al Federatiei Romane de Box.

obreja

3 COMMENTS

 1. De La Presedintele Cucu, La Presedintele Link-u

  Cu mana pe inima ma confesez voua, dragii mei prieteni, cum ca sunt un mare consumator de istorie si implicit al modului in care s-a facut politica acestei istorii, incepand cu bata sefului de clan care facea ordinea parlamentara in pestera trogloditilor si pana la Valeriu Zgonea, bata noilor cro-magnoni din actualul Parlament al bietei mele tarisoare.
  De-a lungul mileniilor de convietuire socio-politica, istoria consemneaza fel si fel de lideri politici si modul in care acestia s-au adresat semenilor lor cu statut de cetateni supusi, pentru a le transmite intentiile lor in ceea ce privea masurile ce se impuneau la un moment sau altul al devenirii respectivelor comunitati sociale in vederea realizarii binelui comun al celor implicati.
  Pana in secolul XX, marcat de explozia tehnologica ce l-a caracterizat cu o extensie de forma si fond campata la inceput de nou mileniu si secol, cand informatia si modul de comunicare interuman a ajuns la un nivel nemaicunoscut pana la momentul respectiv, interactiunea prin comunicare dintre liderul politic si omul de rand se facea in mod normal, prin viu grai al conducatorului catre popor care popor, functie de ceea ce auzea, replica fie cu Uraaa! fie cu Huuuo! clipa la care se putea, pe baza acestui baromentru civic, sa se ia o decizie pe placul vulgului datator de putere electorala.
  Liderii contemporani au insa la dispozitie mijloace tehnice care le permit sa-si faca stiute intentiile de catre supusi indiferent de coordonatele geografice in care acestia se gasesc la momentul discursului politic.
  Nimic nemaipomenit pana aici, totul inscriindu-se in procesul de progres al civilizatiei umane. Marea majoritate a oamenilor politici din lumea civilizata si-au insusit noile produse puse la indemana de actualele tehnologii si le folosesc cu decenta si masura in politica de zi cu zi a arealului in care isi fac veacul.
  Ei bine, la noi, din nou nevazutul! A fost nevoie de un presedinte autointitulat jucator, spargator de norme constitutionale, care timp de zece ani a abuzat discretionar de cuceririle media pentru a ne tortura zilnic cu ineptii debitate la ora fixa si de maxima audienta teveu, fara ca mogaldanu’ care l-a votat de doua ori sa poata sa strige “Uraaa, dom’ presedinte!”, legitimandu-i astfel aparitiile diurne cucubat-televizate.
  Cand, in sfarsit, noi astialalti care nu l-am votat, ba chiar l-am “devotat” cu f’o 7,5 milioane de “Huuo, ba, mars acasa, javra ordinara!”, am respirat usurati si ne-am consolat cu un mut in locul satanei, sperand ca vom avea linistea mult dorita si ca mut, nemut, intram cu neamtu’ in normalitate, dupa foarte scurt timp am constatat ca ne-am luat-o si mai rau.
  Dupa ce noul locatar de la Cotroceni ni s-a adresat direct foarte laconic, in stilu-i caracteristic, o data in campanie si inca o data dupa ce boboru’ internaut l-a ales, numa’ asa ca sa le aratam altora ce-ai dracu’ suntem noi cand vrem, dar mai ales cand nu vrem, comunicandu-ne cu aceste ocazii ca scopul lui declarat este sa dea jos actualul guvern pentru a-i readuce la putere pe alde Blaga, Videanu si etc., acesta s-a retras in confortul comunicational oferit de dragul de Facebook care i-a adus victoria politica.
  Si spun confort comunicational, deoarece acest mijloc atat de agreat de romanasi si nu numai de a socializa, ii ofera posibilitatea de a puncta fara a si primi. Cu alte cuvinte, handicapul care-l marcheaza profund atunci cand vine vorba de discurs politic si dialog cu presa sau cu preopoinenti politici este perfect mascat de zambetul de reclama la Colgate, oferit de poza sa pe pagina de Facebook, ce tine loc de raspuns la eventuale interpelari incomode.
  Recunosc faptul ca aceasta gaselnita este de-a dreptul geniala, in sensul ca echipa de comunicare a domnului presedinte il scuteste pe acesta de orice eventuala jena de comunicare si in plus deschide o noua forma de coabitare sociala in relatia lider-cetatean cu drept de vot.
  Adicatelea incepand cu d-l Yohannis, nu mai primim ora exacta de la Cucu, ci la nelinistile noastre ne este servit Linku’.
  Mai naspa ie cu tzatza Floarea si badea Ion care, in lipsa de net respectiv Link, traiesc inca la momentul in care tara era conusa de cuplul Ceausescu.
  Asta ie!

 2. După cite “promenade “ a făcut la Cotroceni
  “Investiţia dă roade”!( Va petrece o perioadă
  Cu alţi prieteni de…” pomeni”!
  Păzită şi ocrotită de-o mulţime de gardieni)
  Iar “Romeo cel viclean “, va privi de după gratii
  Plin de-amor şi admiraţie (minunata sa creaţie),
  Care tace in continuare, ca să nu îi facă rău
  Aşa că,chiar de intră o mulţime la ..”pîrnaie”
  Băse ştie, că de el nu se atinge
  Şi că totu-i ….” foc de paie”

Leave a Reply