Declaratiile fostului ministru Gabriel Sandu, a miliardarului Dorin Cocos dar si ale lui Gheorghe Stefan zis Pinalti, lider PDL si unul din cei mai bogati politicieni din Romania demonstreaza un fapt clar : investigatiile DNA se indreapta spre finantarea campaniilor electorale PDL si Basescu din 2009.

Vor fi chemati sefii PDL si Basescu la DNA? Actuala conducere a institutiei nu prea pare dispusa.

Monitorizam.

 

6 COMMENTS

  1. N-ați făcut bine,domnule Iohannis!Ați lăudat degeaba Germania primind în răspuns Nu promit că intrați în Schengen.Băsescu n-avea intenția să ne bage în Schengen.Atitudinea lui Ponta extrem de servilă cu toți nu ne bagă în Schengen,acum nici dumneata?
    Drogurile,fetele și pedofilii de la noi vin.La securitate și prevenție stăm binișor.Un lucru util ar fi să începem să ne castrăm pedofilii

    • Excelent! În țara abuzurilor și-a erorilor judiciare! Și dacă se dovedește că s-a greșit, li se lipesc la loc cu superglue. Io zic că e suficient că d-na Chioveși are cătușele, nu-i nevoie să-i dăm și foarfeca!

  2. Domnule Tudor! Nu cred ca monitorizarea este o solutie. Solutia ar fi societatea civila, daca exista asa ceva, singura care poate organiza un protest in fata DNA aducandu-le aminte acestora ca, daca vor sa creada romanii in lozinca lor de “justitie independent si nesubordonata politic” ar trebui sa trateze acest caz exact la fel ca precenentul judiciar numit Adrian Nastase. Este copie la indigo asa ca nu vad absolut niciun motiv de tergiversare si nici o acuzatie a celor care cer asa ceva ca ar face presiuni asupra justitiei. Principiul precedentului judiciar exista in toate tarile civilizate. Asa ca este foarte simplu si nici macar nu va fi nevoie de 8 ani pentru a da sentinta finala. In maxim un an de zile se poate rezolva lejer pe baza precedentului judiciar. Acum sunt curios daca in Romania exista o adevarata societate civila si mai ales independenta si obiectiva.

Leave a Reply