Fostul presedinte si premier al Rusiei, Dmitri Medvedev, actual vicepresedinte al Consiliului de Securitate al Federatiei Ruse, i-a propus presedintelui Vladimir Putin recunoasterea republicilor separatiste Donbas si Luhansk de pe teritoriul Ucrainei.

Acest fapt presupune o anexare de facto a acestor teritorii si invadarea oficiala a Estului Ucrainei, sub pretextul protejarii separatistilor pro-rusi.

La sedinta Consiliului de Securitate, Putin a cerut membrilor sa argumenteze o invazie militara asupra Ucrainei.

Serghei Lavrov, Dmitri Kozak, Serghei Patrusev, Serghei Soigu au descris o situatie apocaliptica, in care Ucraina isi ataca propriul teritoriu de la est si fortele pro-ruse ocupante sunt victime.

Una din marile manipulari ale secolului, transmise in direct la televiziunile ruse.

La final, Dmitri Medvedev, vicepresedintele Consiliului de Securitate, a propus recunoasterea republicilor separatiste, ceea ce inseamna invadarea acelor teritorii ale Ucrainei in cel mai scurt timp.

Toata aceasta mascarada de tip sedinta CC al PCUS a fost pusa in scena pentru a justifica masarea a peste 170.000 militari la frontierele Ucrainei si punerea in aplicare a scenariului de invazie, pregatit de mult.

#Rusia, #Ucraina, #Medvedev, #Putin

1 COMMENT

  1. A deschis cutia padorei, cu argumentele pe care le-a adus. Rusia s-ar putea dezmembra si mai mult pentru ca pe aceiasi idee vor dori regiuni din marea Rusie sa se indepentizeze. Va imaginati ca Siberia ar cere independența pe acelasi motiv pe care l-a invocat Putin?

Leave a Reply