Vicepreședintele PNL Eugen Nicolăescu a declarat duminică, la Antena 3, că fostul șef al CCR Augistin Zegrean nu se va afla pe listele PNL la alegerile parlamentare, așa cum s-a auzit recent, intrând astfel în dezacord cu șefa sa, Alina Gorghiu.

”Eu cred că Augustin Zegrean nu o să fie niciodată pe listele PNL, eu vă garantez acest lucru, nu are cum să fie pe listele PNL. Nu există o asemenea intenție, nu știu de unde a apărut zvonul”, a punctat Eugen Nicolaescu, șef al PNL, duminică, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

Fostul șef de la Sănătate a garantat chiar că Augustin Zegrean nu va candida la alegerile din decembrie pe listele liberarlilor.

”Nu se va întâmpla așa ceva, vă garantez. Iar listele vor fi votate în BPN… Domnul Zegrean are o pensie foarte frumoasă din punctul meu de vedere, să stea acasă să și-o mănânce”, a comentat Nicolaescu.

http://www.antena3.ro/politica/lider-pnl-zegrean-n-o-sa-fie-niciodata-pe-listele-noastre-sa-si-manance-pensia-376227.html

Pe de alta parte, co-presedintele PNL Alina Gorghiu a transmis un mesaj contrar.

„În opinia mea, este o resursă care ar face faţă unei activităţi parlamentare pe care eu mi-o doresc eficientă, în viitorul mandat. Nu pot să decid ce va spune filiala (Bistriţa-Năsăud, n.r,), dar n-o văd deloc ca o candidatură neinspirată. Orice om cu expertiză este binevenit în PNL şi cred că o îmbinare între oameni proaspeţi, care n-au mai fost în Parlament, şi oameni care au lucrat în instituţii cum este Curtea Constituţională – unde a dobândit o experienţă considerabilă, pot fi utili PNL”, a spus Alina Gorghiu.

8 COMMENTS

 1. Pleaca acasa bai tataie vezi-ti de nepoti,lasa-ne ! Daca vrei in politica du-te la ala pe care l-ai scapat de demitere lasa PNL-ul si-asa dau toti nespalatii in ei sau poate ca asta e spilul,te-a pus Basescu sa-i expui altor lovituri sa poata sa bmai ciupeasca niste voturi de acolo.In cazul asta mars de-aici jigodie.

 2. 🙂 🙂 mint şi manipulează ăşia en-gros! Ce credeţi că nu-l vor primi sau măcar nu i se va da un scaun călduţ? Nu cred!
  Altă controversă numai bună de manipulare. Cum să facă calcul după pensia sau câştigul mediu? Sunt înscrisuri cam chiar aberante! Cum să scrii că pensia anticipată medie e 1115-1119 lei când sunt cu vechime 35-40 ani şi pensia 400-450 lei din cauza diminuării prin lege cu 30-45% din pensie? Cum să scrii că pensionarii pe boală au în medie 685-584 lei când majoritatea au sub 600 lei? Doar aberaţii în statistică pentru că se lucrează cu aproximări şi nu cu cifre exacte de parcă sunt în funcţii cu aproximaţie şi veniturile le încasează din aproximaţie sau trăiesc din aproximaţie şi prin aproximaţie!
  http://www.dcnews.ro/ins-in-romania-numarul-pensionarilor-apropiat-de-cel-al-angaja-ilor_515686.html
  🙂 🙂 nu mă miră că ţara asta e condusă prin aproximaţie, din aproximaţie şi cu aproximaţie!
  🙂 🙂 Scăunarii şi lacomii după funcţii şi venituri sunt construiţi întregi sau din aproximaţie şi cu aproximaţie?

 3. Despartirea dintre basescu si PDL a fost doar o fatada pentru a nu incurca unirea cu PNL-ul. Ei insa sunt aliati si azi, PNL si basescu stand pe aceleasi baricade. De fapt, oamenii lui basescu au revenit in functii imediat dupa instalarea lui Iohannis la Cotroceni. Oamenii nu mai au voie sa “greseasca” la urmatorele alegeri. Sa votezi acum cu PNL-ul, inseamna ca nu-ti pasa de aceasta tara.
  https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2016/09/08/scrisoare-catre-judecatorii-din-romania/

 4. Nu mai bine se bucura si isi manca linistit pensia dl. Zegrean ? Tineti minte, e un Dumnezeu in toate.

 5. zegrean… asta da om proaspat,ce experienta acumulata,om proaspat pe bune,mai vrea mandat de huzur,inca 4 ani pe banii nostri ca pensia si-o pune la murat!Las’ ca-i bine sa imputa tot lotul!Ce-si face pnl-ul cu mana lui se numeste,nu pot sa fiu elegant…giocco libero di mano!Un exemplar hidos care a tinut in mana soarta tarii si a facut si interpretat dupa voia lui legile tarii,a inventat erata sa ne amintim!Scabros si scarbos!pdl-ul inghite micimea de pnl-isti,se impun in liste de o sa fie iarasi portocalii!Uite asa se scufuda sandramaua pana la alegeri!Ca si cu localele,ba e bun busoi,ba nu-i bun busoi,ba ala,ba ala,pana au dat-o cu bata in balta pe predoiu,omu’premier din umbra ramas in final in umbra!Sunt masochisti astia,isi dau biciuri intre ei!

  • @14you,
   .
   Greșești, într-un fel, socotelile, amice. În rest, e bine…chiar foarte bine.
   Hai să-ți spun eu cum e cu ”cine plătește” pentru că socoteala e mai simplă și de aceea cred, dintotdeauna, că este și imatur și populist chiar de-a dreptul scârbos* să spun și să mă plâng că-i voi plăti, în caz de intră în Parlament, pe boy-ii de tip zegrean. Nici vorbă de așa ceva:
   1. Cei care-i plătesc pe psd-iști, buni, răi așa cum sunt ei, sunt simpatizanții de stânga printre care mă număr și eu.
   Notă: Și nu am greșit, consider,și nici nu mi-e târșă așa cum acum o fac liberalii(aia 15% reieșiți din Alegerile din 2014) să vorbesc și să-mi torn și cenușă în cap că am greșit votând la Referendumul de Suspendare a lui băsescu. Și nici să fiu penibilul, așa cum o face cu jumătate de gură Nicolaescu(pentru că frica păzește bostănăria) care să spună și DE CE nu-l vrea pe zegrean . Vedeți că el nu-i impută nici ”băsismul” nici ERATA care l-au menținut pe băsescu la butoane încă doi ani. Apropo, cât de ticălos poți fi ca tu, liberal fiind, tu care alături de PSD să chemi oamenii la vot împotriva lui băsescu, să stai lângă, să-ți fie Șef, să cânți ”verde-nnourat” pe Aleea Modrogan, să fii pus pe listă de către pdl-istul Blaga nimeni altul decât salvatorul lui băsescu, care a spus, el i-a sugerat lui băsescu, ca lumea să nu vină lumea la vot?
   2. Cei care-i plătesc pe pnl-iști, așa zis pnl-iști, ei, de fapt, fiind majoritari pdl-iști dar și ”pro-băsisti” încă din 2004, 2007, 2009 și 2014 ei aducându-l dar și menținându-l și pe băsescu și sistemul mafiot instituționalizat sunt, dragii de ei, cei de dreapta. Alături de ei, shoulder to shoulder, sunt pmp-iștii și usb-iștii care sunt doar băsiști neacoperiți.
   3. În sfârșit, cei care îi plătesc pe toți că vor sau nu vor, și buni și răi, și de stânga și de dreapta, sunt nevotanții, dragii de ei, sau cei care au votat fie niște iluștri necunoscuți, fie niște neica nimeni disipând forța Parlamentului și a-l face nereprezentativ. Adică cei de pe margine, cârcotașii, cărora le pute totul și majoritari fiind ei își cam merită (100%) soarta adică ”tăvălitul în chinuri”.
   Spuneam la început despre …”de-a dreptul scârbos să mă plâng de Parlament(…)” pentru că nimeni , nici cei din presă nici din cei care ne reprezintă( cu mici excepții) nu privește în altă parte, din teama sau din interes și ”nu vede” diferența uriașă între cum sunt plătiți cei 600 (actuali) parlamentari și cei , poate, 60,000 de o sută de ori mai mulți, procurori, judecători, oameni din servicii, salariați din bănci ale statului, instituții și regii ale statului care au venituri însumate, raportat la cele ale parlamentarilor, de trei…patru ori mai mari. Focalizarea asta mereu pe Parlament , mereu pe parlamentari este de-a dreptul, scârboasă, păguboasă, iar pescuitorii în ape tulburi asta fac mereu.

 6. Eu sunt pentru ca sa candideze nea Caisa asta, ca astfel sa se incheie cazul de “folosire a influentei pentru a obtine foloase necuvenite etc,etc, etc,…”,asa cum deja s-au creat si acuze de catre inteligentii de la dna contra altora.Dar poate ca Zegreanului nu-i ajunge venitul si moare de foame, iar cei pe care i-a servit cu daruiere trebuie acum,ca niste buni crestini ce (dreac) sunt ei, sa-l scoata pe ex-pirat din necaz cu un salariu ca parlamentar.MAI STII?

 7. La pensieeee tataie !
  Cu asa pensie maaaare , daca isi iubeste tara si ne multumeste ca i am platit asa un salariu ani de zule, la ” experienta ” domniei sale in ale CONSTITUTIEI , trebuie sa ofere consultanta GRATIS !!!

Leave a Reply