Cosmarul nevaccinatilor : spitale sufocate de mii de cazuri, sectii ATI fara nici un loc liber, tratati in corturi, pe holuri, in ambulante.

Pacienți tratați în corturi, pe scaune și pe saltele

1 COMMENT

  1. Matematicianul de la Primaria Generala nu ne da apa calda si caldura deloc de 3 saptamani in sectorul 6 pentru ca trebuie sa faca noul pret la gigacalorie si abia dupa aceea o sa vanda la noul pret energia termica. Singura problema este ca in contractul de livrare a energiei termice dintre furnizor si consumatori nu scrie asa ceva. In contract scrie ca furnizorul se obliga sa livreze apa calda la 55 grd C si caldura dupa diagrama de reglaj, functie de variatia temperaturilor exterioare. Deci, ce face Nicu Dan impreuna cu militianul absolvent de Academie de Politie care conduce Termoenergetica si care pana mai ieri administra ELCEN-ul, numitul Ionut Saru-Claudiu Cretu, este ilegal. Este o incalcare ordinara a contractului de furnizare a energiei termice si a legii.

    Tara aceasta este neadministrata de nimeni pentru ca este singura explicatie vis-a-vis de situatia in care am ajuns, respectiv in toate marile orase din tara sa existe aceleasi probleme cu incalzirea si apa calda. E ca si cum nimeni nu se ocupa de domeniul acesta. Incalzirea marilor orase din tara tine cumva de siguranta nationala si totusi nu am auzit ca SRI-ul sa semnaleze vreodata aceasta problema care nu s-a intamplat peste noapte, ci in ultimii 20-25 de ani si nu s-a u semnalat cauzele pentru a putea fi inlaturate.

    Va rog, faceti o analiza mediatica a acestei probleme care afecteaza populatia din toata tara. Va rog sa discutati cu specialisti in domeniu despre aceasta, nu cu persoane care n-au legatura cu domeniul.

    Va multumesc!

Leave a Reply