Cotoroanţa comunista si basista Monica Macovei a pierdut procesul cu noi !
Multumesc Victor Roncea pentru anunt si solidaritate !
Respect pentru magistratii nemanjiti politic, inamovibili in fata presiunilor murdare ale celor care si-au facut din instrumentul puterii un mijloc de santaj si atac asupra adversarilor.
MM

21 COMMENTS

 1. Strigatoarea din geamul WC-ului a pierdut un proces.
  Oare de nervi o sa tipe de data asta din usa WC-ului ?
  Unui personaj de WC ii sta bine unde altundeva decat in geamul WC-ului.

  • Extrem de veninos esti ciclopule! Sunt convins ca in funtie de ordin…doar zici ca esti si militar..ceva de genu…maiine le ridicati osanale si pentru Macovei, Basescu, Udrea….tu si raspopitu’

 2. Felicitari si banuiesc ca nici o alta poza nu o recomanda mai aproape de adevarata ei fata .Aceeasi figura are si la Bruxelles cand isiimproasca tara in fata strainilor cu cele mai injositoare vorbe .Este platita ca sa denigreze acest popor si nu numai ea ,toti oamenii aia de nimic care 10 ani i-au cantat in struna javrei de Basescu ,ca pana la urma de cine se putea inconjura el decat tot niste javre ,Inca o data felicitari si cred ca vi s-a luat o greutate de pe suflet .

 3. Aoleu……faci infarct, nu alta ! O fiinta mai rea ca asta n-am vazut ! Intotdeauna am spus ca asta-i mai rea ca Satana ! Ma bucur ca ati invins-o in instanta, mai ales ca are oamenii ei printre judecatori !

 4. Care a fost motivul pentru care v-au dat în judecată?
  Cumva se crede la butoane pe continuitate?
  Potrivită poză pentru o potrivită imagine de ”individă”, cumva e aerisirea de la ghena de gunoi?

 5. pe asta de ce nu o bagă nimeni la răcoare ptr banii din campania electorală? scuzaţi, a fost o întrebare fără rost. încă justiţia e independentă de dreptate!

 6. Aceasta caeafa rea si optuza a regimului mafiot- basist MONICA MACOVEI ,a creat atata indignare in inimile a milioane de romani ! In cat nici focul GHENIEI nu o poate mistui . Alaturi de Basescu si clica portocalie PDL-ista ,,,! In veci sa fiti voi blestemati ,,,,/ Ca va-ti tradat stramosii ,,,,! Sa n-aveti loc de-ngropat,,,,/ Nici copii de sarutaat ,,,,,/ Sa vasterge-ti de pe pamant ,,,,,/ Cum se sterg norii de vant ,,,/Dusmani straini , pribegi adusi de vanturi ,,,,/Semanand vrajba ,ura si mania ,uitand trairile din noi !

 7. D-le RaduTudor,
  ca persoana abilitata si nu o spun in necunostinta de cauza, astept sa verificati si sa mediatizati un subiect de interes national: desfiintarea Centrului de Boli Cardio Vasculare al Armatei infiintat de Prof Academician Vasile CANDEA in 1976 in cadrul institutului Fundeni (centrul a purtat mai intai numele C-tin Zamfir) – primul astfel de centru din sud estul Europei, la a carui dezvoltare se pare ca a contribuit dintre…daca nu cumva cel mai mare chirurg al lumii Christiann Barnard ( primul transplant de cord).
  Ulterior, dupa 1990, Centrul s-a mutat pe actualul amplasament, in cadrul Spitalului Militar Central – in a carui activitate si-a dedicat resursele o lunga perioada ca sef al centrului prof. G-ral(r) Ion TINTOIU, si astazi inca activ din dorinta de a mentine activitatea si statutul unei institutii pe care a crescut-o si vegheat-o ca pe propriul copil.
  Uimitor, dar se pare ca decizia este una de tip intereso-mafiot, actualul comandant al SMC CD in partipri cu “G-ralul de carton” Zisu, neidentificand alta posibilitate de a-si mai urca o stea pe umar decat destructurand ceea ce altii au construit cu truda, sudoare si pasiune, decat subjucarea identitatii Centrului, ce are si statut cu caracter de interes national si obiectiv strategic, intr-o simpla sectie a spitalului militar central….
  TRAGIC DAR ADEVARAT!!!

 8. Cred ca e cea mai periculoasa si perversa fiinta din sistemul securisto-politic romanesc … din pacate mai sunt extrem de multe persoane ca ea si care acum ocupa functii importante in sistemul represiv de stat … oamenii de calitate si care au coloana vertebrala nu au rezistat, din pacate, in acest sistem …

 9. Trebuia ca aceasta tara, in care unii oameni se privesc in oglinzi care sa-i arate frunosi pe cand ei au caracterul deformat, sa produca un astfel de specimen. O Ana Pauker care s-a nascut mai tarziu cu 50 de ani si isi cauta locul alaturi de caracterele nefiresti care au si-au facut simtita prezenta chiar si dupa 1989. Va felicit pentru castigarea procesului.

 10. Da, acolo era la ferestruica w.c-ului prezidential de unde isi varsa laturile. Hidoasa faptura. Ma bucur si va felicit ca i-ati dat peste botul veninos.

 11. Hal de muiere! Noroc că nu m-am uitat la poza asta seara, înainte de culcare că mi-ar fi fost compromis somnul. Bine zis, cotoroanţă comunistă! Dar, eu tot aştept procesul acela cu frauda de 2 milioane de voturi de la microfonul UE.

Leave a Reply