Colegul meu Mircea Badea are o propunere interesanta…

“La greci diaspora poate vota doar daca vin in tara la circumscriptiile lor. Blasfemie! Noi traim cu iluzia cultivata ticalos ca putem organiza oriunde pe planeta alegeri ca acasa.

P.S. Eu nu sustin legea votului prin corespondenta ci direct prin telepatie. E cea mai eficienta!”, a scris realizatorul emisiunii In gura presei pe blogul sau www.mircea-badea.ro.

 

6 COMMENTS

  1. Mircea Badea este un tip prea inteligent ca sa isi piarda timpul in media romaneasca, dar probabil ca ii convin banii si ca oricare om care trebuie sa traiasca din ceva, prefera sa faca acest compromis. Eu alta explicatie nu gasesc pentru faptul ca se iroseste intr-o poveste care e destul de subtire pentru un personaj de calibrul lui cerebral. Toate cele bune!

    • Bai @karnat stan,pentru tine este greu sa intelegi cum functioneaza ecuatia aia de gradul doi,asa ca nu-ti schilodi neuronul ca sa intelegi niste aluzii foarte corecte despre aranjamentele unor smecherasi iohannisti de a fura si mai usor voturile in diaspora si ca in rest tot cu listele alea suplimentare in nestire cu care iohannis si derbedeii lui au scos milionul din palarie.Adica hotie si mai lejera la vot,ca in toate in tara asta.Iar in primavara la vot tot cu aceleasi neschimbate de secole liste electorale.

  2. În 2000 am fost închiriați de greci să ducem votanți între insulele grecești. Zilnic timp de 5 zile cîte 2-3 curse cu 3 avioane. EI NU POT VOTA DECÎT ÎN LOCALITATEA ÎN CARE S-AU NĂSCUT !!!
    Fără acele legături directe le-ar fi luat cîteva zile să ajungă din LEMNOS în CORFU de exemplu.
    Dar cu o astfel de lege clară și simplă, CUM AR MAI PUTEA STĂPÎNII SFORARI SĂ SFORĂREASCĂ SFORILE ???

  3. Traansportatorii şi politicienii abia aşteaptă înţelegerea. turismul ciocolatei cu cacao şi ciocolata albă este tot pe val. de asta nici nu se mişcă nimic privind locurile de muncă şi-i ţin cu ajutoare pe legea 416 şi ue.

  4. Se vede din avion ca toata aceasta mascarada cu votul diasporei de acum si de data trecuta este frauda electorala cat roata carului. Toti politicienii in ticalosia lor nu adopta o lege clara in sensul acesta. Am putea lua cateva exemple de la cea mai veche democratie a lumii, pana nu vor fi ingenunchiati si acestia, mai ales dupa ceea ce s-a intamplat recent.

Leave a Reply