Fostul preşedinte elveţian Flavio Cotti, care a ocupat, de asemenea, funcţiile de ministru de externe şi de interne, a murit miercuri la vârsta de 81 de ani din cauza COVID-19, notează AFP.

“Cu mare tristeţe am aflat despre decesul lui Flavio Cotti”, a scris pe Twitter actualul şef al diplomaţiei de la Berna, Ignazio Cassis, informează Agerpres.

Potrivit cotidianului de limbă italiană al cantonului Ticino, care a obţinut primul informaţia, Flavio Cotti a decedat miercuri după-amiază într-un spital din Locarno “după complicaţii cauzate de coronavirus”.

Flavio Cotti, jurist de formaţie, a fost membru al Partidului Creştin-Democrat din Ticino, înainte de promova în politică şi a petrece 12 ani în guvernul federal de la Berna, între 1987 şi 1999.

El a fost preşedinte al Confederaţiei Elveţiene de două ori, în 1991 şi 1998. Elveţia are un sistem de preşedinţie anuală prin rotaţie dintre membrii guvernului federal.

Flavio Cotti s-a făcut cunoscut mai ales prin acţiunile sale în favoarea apropierii Elveţiei de instanţele internaţionale, pledând în special pentru aderarea ţării la ONU, şi păstrării oraşului Geneva ca sediu al unor organizaţii internaţionale, printre care Organizaţia Mondială a Comerţului.

Preşedintele francez, Emmanuel Macron, a fost testat pozitiv la coronavirus, a anunţat joi Preşedinţia franceză, transmit agenţiile internaţionale de presă.

“Preşedintele Republicii a fost diagnosticat cu COVID-19 astăzi”. ”Acest diagnostic a fost pus în urma unui test PCR efectuat la apariţia primelor simptome”, a declarat Palatul Elysee într-un comunicat de presă.

“Conform instrucţiunilor sanitare în vigoare, aplicabile tuturor, preşedintele va intra în izolare timp de şapte zile. Va continua să lucreze pentru a-şi îndeplini prerogativele de la distanţă”, conform aceleiaşi surse.

Totuşi, Macron îşi va anula toate călătoriile viitoare, între care o vizită programată în Liban.

În această etapă nu este clar de unde a contractat Macron virusul. Şeful statului francez a participat la o reuniune a şefilor de stat ai Consiliului European în 10 şi 11 decembrie.

Primul ministru Jean Castex se va autoizola după ce a intrat în contact cu Macron în ultimele zile.

De la izbucnirea pandemiei de COVID-19, peste 2,4 milioane cazuri au fost înregistrate în Franţa, care are o populaţie de 67 de milioane, scrie Agerpres

6 COMMENTS

 1. Radu!, ai fi vrut sa ramana etern pe acest pamant? Avea 81 bastoane si sanatatea e subreda la varsta asta! A trait in zona ticino si nu in halvetica nordica, si-a trait viata cum a dorit! Sa ajungi si tu la 81 ani in conditiile lui de viata, dar sanatos tun! Oare se mai poate?

 2. Nu, Radu! E logica vietii zilelor noastre in care traim! E logic, nu exista viata eterna pe acest pamant! Stiu ca e dur, dar e adevarat! As vrea sa traiasca si copii nostri 81 ani dar cum viata este o provocare continua, fiecare traieste cum si cat poate. Hai sa nu fugim de realitate, traim in ziua de azi si maine, nu traim peste 30-50 ani ziua de astazi!

 3. Poate tu nu la felul cimim gandesti,altii insa sunt de alta parere. Nu iti doresc sa nu sarbatoresti 51 de ani ,dar de obicei ce iti doresti vei avea. Deci : viata lunga pana la 50 de ani!

 4. Emanuel Iscru
  11 decembrie la 16:14 ·
  Înspăimântător! Lucruri care trebuie cunoscute de către noi toți!
  Acesta este transcriptul la video cu ce conține vaccinul împotriva ,,covidului” care Care este șters imediat după fb
  Chiar acum am primit prospectul, si maine va scriu mai multe despre vaccinul celor de la Pfizer.
  Celor care radeau de cei care spuneau ca acest vaccin este un modificator genetic. va pun doar atat:”
  Tehnologia de livrare a nanoparticulelor lipidice (LNP) este o dezvoltare revoluționară care a permis traducerea clinică a terapiilor genetice. LNP-urile pot furniza siARN, mARN, ADN sau complexe de editare a genelor. Acest LPN este primul ingredient listat in lista. Lista efectelor secundare e cat o zi de post.
  Mai contine substante folosite ca fertilizator… plus alti compusi chimici.
  Parerea mea personala si doar a mea, timpul ramane sa certifice daca am sau nu dreptate, este ca acesta NU ESTE VACCIN.
  Este o infectare cu VIRUS VIU (ARNul lui e viu si de aceea sunt necesare temperaturile scazute si conditiile specifice organelor la translpant …etc) care, conform prospectului, moare la cateva ore daca nu este tinut la temperaturile joase, specificate.
  Virusul este crescut pe celule de fat avortat (conform prospectului) si traieste in ele, si este livrat direct in codul tau genetic pe care IL MODIFICA prin tehnologia LNP.
  De acolo deducem CRESTEREA RISCULUI INFECTARII CU HIV ( virusul cauzator de SIDA pentru necunoscatori) a persoanelor vaccinate, efect secundar recunoscut de firma producatoare si vehiculat de multe surse MSM. Multi cercetatori au acuzat pana acum ca HIV ar fi un virus creat in laborator si care nu ar fi putut exista in mod natural.
  Cum pot explica unui om ca un vaccin ii poate cauza in codul genetic prezenta HIV ca efect secundar? Virusul HIV este asemenea herpesului, ramane in tine pt. totdeauna.
  Si in ultimul rand mai am o intrebare: noi astia care am facut BOALA si avem anticorpi de ce trebuie sa ne injectam si de ce rescriu virologia, cand se cunoaste foarte bine ca sistemul imunitar care are de gestionat un virus creaza intotdeauna anticorpi care dureaza o viata intreaga?
  N-am inteles si nu am sa inteleg niciodata de ce unii oameni au atata incredere in “haina oficiala”, in institutiile care pretind ca lucreaza in interesul lor si in media.
  Nu veti fi niciodata liberi daca nu invatati sa ganditi pentru voi insiva, nu veti avea niciodata starea de libertate necesara pentru a fi un om independent si liber daca continuati sa gantiti dupa cum vi se spune si sa repetati ce vi se spune.
  Cea mai mare greseala este atunci cand acceptati ce vi se spune, neincercand sa cautati voi adevarul, daca acel lucru este adevarat sau nu, din surse DIFERITE si asta este valabil indiferent de sursa care va ofera informatia.
  Guvernul Statelor Unite a platit in ultimii ani aproape 5 MILIARDE de dolari (da ati cititi bine) in COMPENSATII PENTRU VATAMARI CAUZATE DE VACCINURI. Vaccinurile sunt SINGURELE produse farmaceutice de pe lumea asta pentru care firmele producatoare NU ISI ASUMA NICIUN RISC. Orice produs farmaceutic, orice medicament, injectie este supus legii raspunderii exceptand vaccinurile.
  Oriunde in lumea asta un vaccin este injectat intr-un suflet, guvernul acelei tari va semna un acord cu firma producatoare, prin care o absolva de orice vina in cazul in care produsul va cauza vatamari persoanelor injectate. Acest lucru este valabil pentru Romania si vaccinul pentru Covid nu va face exceptie, guvernul va semna un contract si orice vi se va intampla , firmele producatoare nu vor raspunde pentru asta.
  Cand veti merge sa fiti injectat va trebui sa semnati o hartie, prin care va dati consimtamantul ca ati luat la cunostinta EFECTELE SECUNDARE care s-ar putea sa devina realitate si sa va distruga apoi viata. Cand acceptati un vaccin, un medicament, sau o procedura medicala beneficiati si de POSIBILELE beneficii dar va asumati si efectele secundare, care in foarte multe situatii se manifesta si in MULTE CAZURI MEDICII NU O SA VA RECUNOASCA niciodata acest lucru.
  Sa o cititi cu mare atentie, si sa nu credeti NCIODATA ca lista aceea de efecte secundare este acolo doar sa fie… Oare cati parinti cunosc faptul ca bebelusul lor devinde alergic la lactate sau la ou pentru ca acele proteine sunt folosite si se gasesc din plin in vaccinuri? Cati stiu oare ca bolile autoimune, diabetul de tip I, hashimoto, astmul …etc, sunt efectele secundare ale vaccinurilor, si se declanseaza dupa , si sunt PE PROSPECTUL vaccinului care le-a fost administrat cu cateva zile sau saptamani inainte.
  Spre deosebire de Romania, guvernul USA a elaborat o lege prin care cei raniti de vaccinuri, urmasii lor,sau parintii ori tutorii lor in cazul in care sunt copii , sau oameni care nu pot lua decizii pentru ei, sa se poate adresa unei curti speciale, specializata doar in vatamari cauzate de vaccinuril. In aceasta curte nu se aplica nicio lege judiciara a tarii, este absolut rupta de restul sistemului juridic. Ca sa castigi un proces acolo trebuie ca cel injectat sa fie ori mort, ori paralizat, debilitat, intr-un cuvant distrus si sa ai un avocat FOOOARTE BUN pentru ca avocatii lor si cei cu care vei lupta sunt foarte buni si platiti cu bani multi chiar de industria care ti-a distrus ce ai mai drag, prin vaccinul lor.
  Cu toate astea, mii, zeci de mii de suflete au castigat. Stiti cate studii demonstreaza CLAR ca HIDROXIDUL DE ALUMINIU cauzeaza probleme neurologice? Sunt zeci,sute de studii (am pus linkurile institutiilor guvernamentale ) si totusi acest ingredient este continut in foarte multe vaccinuri pentru adulti si copii, langa polisorbati, formaldehide, saruri de mercur…etc.
  USA are un sistem in care efectele secundare ale vaccinurilor sunt raportate , VAERS . Acele raporturi se fac de catre personalul medical, foarte putini oameni stiu de el, medicii aproape ca evita sa il foloseasca si foarte putini din ei vin cu initiativa de a raporta efectele secundare adverse. Cu toate astea doar anul trecut au fost raportate 60 000 de efecte adverse grave, multe au fost spitalizari si tratamente indelungate nu va asteptati la roseata si umflaturi la locul injectiei.
  Voi chiar aveti incredere absoluta in toate halatele albe? In industria asta sunt multi profesionisti si oameni minunati dar foarte multe iude cu halat. A doua cauza pentru toate decesele din USA sunt ERORILE MEDICALE.
  Industria farmaceutica investeste SUME ENORME in guvernul fiecarei tari, in oamenii care ar trebui sa ia decizii bune pentru voi. Industria farmaceutica inversteste enorm de mult in organizatiile medicale si jurnalele medicale , televiziuni, radio, ziare, dar poate cel mai mult in FDA si CDC, si in institutiile care APROBA ca TOATE ACESTE PRODUSE sa isi faca loc in corpul vostru.
  Vaccinul Covid pe care toti va impulsioneaza sa vi-l injectati si pentru care platesc zeci de milioane de dolari industriei farmaceutice producatoare, vine cu riscuri enorme pentru voi si ZERO din partea medicului, ministrului, guvernului sau firmei producatoare. Stiti cine sta in comitetele de decizie ale acestor foruri care decid daca acest vaccin este sigur si va fi injectat in voi? FOSTI angajati ai industriei farmaceutice, lobyistii lor si uneori fosti CEO al firmelor care produc aceste vaccinuri. Aveti impresia multi ca daca un medicament sau vaccin a fost aprobat , gata este sigur si indelung studiat.
  Nimic mai gresit ! Multe medicamente si vaccinuri au fost retrase in tacere fara ca sa isi recunoasca vre-un neajuns.
  V-ati intrebat vreodata de ce NIMENI nu vorbeste despre anticorpii pe viata ai celor care au facut boala si de ce nu ii intereseaza cati oameni DEJA au imunitate la acel virus? Pentru ca NU VOR sa stie, doar CAZURILE si testele ii intereseaza si acele numere sunt exagerate si uneori testele sunt eronate.
  Orice sistem imunitar cand gestioneaza un virus creaza anticorpi la el care dureaza o viata intreaga. Nu-mi dati exemplu gripa sezoniera, Covid este un virus RNA. Mergeti si studiati, nu va poate da cineva tot ce trebuie sa stiti daca voi nu vreti sa acceptati informatia.
  Ati stiut ca la inceput au fost 40 de mii de oameni cand au inceput studiul pentru vaccin? Stiti cati au participat in stagiul final, adica faza 3? 190 de oameni.
  Ce s-a intamplat cu ceilalti? Nu vreti sa stiti… si nici nu va spun ei in gura mare adevarul. Ati stiut ca NU EXISTA PE LUMEA ASTA UN SINGUR VACCIN care sa fi fost supus vreunui studiu de siguranta PLACEBO ca orice medicament care trebuie sa treaca prin acest studiu? NICI MACAR UNUL SINGUR! Orice medicament este supus studiilor de siguranta, jumatate din participanti primesc o pastila placebo (de zahar), in cazul injectiilor ser fiziologic. In cazul vaccinurilor se foloseste ALT VACCIN !! Da, cand fac studii pentru un nou vaccin in loc sa injecteze placebo jumatatii participantilor, ei injecteaza un alt vaccin.
  Zeci de ani au refuzat sa faca asta de fiecare data cand au elaborat un nou vaccin, si asta e adevarat pentru Pfizer, Pastor, ELilly, GSK, Merck…etc.
  Practic va injectati in voi un vaccin care a fost injectat in 190 de oameni si apoi aprobat, cumparat din banii vostri de un guvern corupt, distribuit in lumea intreaga. Stiti cine participa la aceste studii? CEI MAI SANATOSI SI PERFECTI oameni de pe pamant pe care ei ii pot corupe sa devina cobai umani. Nu va fi testat nici pe obezi, pe oameni cu hipertensiune, batrani bolnavi, anemici, oameni cu operatii si probleme cardio, cu boli autoimune, cancere… Stiti in cine se injecteaza? IN TOT CE RASUFLA PE PAMANTUL ASTA.
  Stiti ce se intampla cu cei care au efecte secundare grave in stagiile I si II? Sunt eliminati. Daca vreti aceste informatii le veti gasi daca inaintati o cerere speciala ( nu voi un ONG serios sau un judecator ) si conform legilor internationale (daca mai exista) sunt obligati sa va dea aceste informatii.
  Aveti idee cate vaccinuri au fost retrase pentru efecte dezastruase dar nu li s-a adus oamenilor la cunostinta niciodata acest lucru chiar daca au fost vaccinati cu ele? Stiti cati subiecti ale “studiilor” au prezentat aceste efecte secundare si cu toate astea acele vaccinuri au ajuns pe piata si au fost mai apoi retrase pentru acelasi motiv? Stiti ca sunt zeci de oameni care au facut infarct in urma unui vaccin anti hepatita, de exemplu, si totusi acel vaccin este injectat la scara larga in comisia de aprobare punandu-se aceasta problema? Le pasa de voi, de aia l-au aprobat? Cand au semnat pentru punerea lui in circulatie au stiut si TOTUSI au facut-o urmand sa urmareasca studiile POST VACCINALE.
  Aveti cunostinta ca vaccinul pentru H1N1 cauzeaza narcolepsie? Guvernul UK a platit (desi spre deosebire de americani nu prea fac public asta) aproape 1 miliard de lire in compensatii, zeci de mii de vieti au fost distruse.
  Am postat prospectul vacinului Pfizer, de pe SITEUL GUVERNAMENTAL al NIH.
  Toate sursele mele sunt siteuri guvernamentale, adevarul se gaseste chiar pe siteuri guvernamentale dar trebuie sa stiti sa-l cautati si sa-l interpretati corect. Mai ma informez de pe diverse jurnale medicale care INCA mai au putina libertate si demnitate in a publica diversele studii CHIAR DACA NU convin industriei farmaceutice. Majortatea laboratoarelor, universitatilor si jurnalelor medicale sunt SPONSORIZATE DE INDUSTRIA FARMACEUTICA. Acest lucru foarte putini oameni il inteleg si cand ii aud pe unii care pretind ca gandesc, cum spun cutare studiu sau cutare jurnal sau cutare cercetatori au descoperit samburele de la cireasa… sau ca vaccinurile nu cauzeaza autism, cand de fapt sunt o gramada de studii care atesta CLAR ca aluminiul sub forma de sare si formaldehida , ingrediente in vaccinuri, CAUZEAZA BOLI NEUROLOGICE. Daca iti vand o prajtura cu cianura in ea asta inseamna ca e sigur? Ai manca-o? Daca mori pot sa spun ca nu ai murit de la prajitura, doar nu moare nimeni de la o prajitura ca FDA-ul a aprobat-o si e sigura, poate ai murit de la drojdia din aluat, sau de la frisca… haide, cianura in prajitura e sigura, doar ti-au spus aia de la FDA.
  Primul ingredient al vaccinului este: RNA ingredient BNT-162B2. Virusul de Sars Cov2 arata ca un bulgare de aproximativ 65nm, mult mai mic ca gaura de la mascuta voastra care nu va protejeaza btw, in interiorul caruia este nucleul, RNA , si pe care se afla diferite proteine, una fiind proteina SPIKE (tzepii aceea care il reprezinta pe toate ecranele TV pe covidutz). Prin intermediul acestui BNT se incearca introducerea in corp a proteinei SPIKE in speranta ca imunitarul va reactiona astfel la ea si va crea anticorpi care mai apoi vor fi utili cand contactezi boala.
  Insusi directorul Pfizer recunoaste clar ca NU AU STABILIT FOARTE CLAR daca anticorpii pe care ei (se lauda)afirma ca imunitarul ii creaza in urma vaccinului, sunt UTILI SI BENEFICI in cazul contactarii bulgarasului, cu alte cuvinte in traducere pt. toti, vaccinul amelioreaza simptomele nu este definit ca stopeaza sau impiedica infectarea ulterioara cu “adevaratul inamic” .
  Virusurile RNA nu traiesc decat pe gazda, adica au nevoie de celula VIE sa supravietuiasca si sa traiasca. Ca sa introduca proteina aia pusa pe un RNA artificial, in sangele vostru , o fac printr-o tehnologie noua, nucleoside-modified mRNA, practic o modificare genetica a RNAului (pe care se storeaza o parte a informatiei genetice)pe care s-a dezvoltat vaccinul, care spune DNA-ului vostru ce sa faca si cum sa gestioneze acea proteina Spike… O sa radeti multi ca daca e primul vaccin RNA asta nu inseamna ca odaaaaaaaata demult antibioticul si bla bla bla…cate vieti au fost salvate. Si eu va spun ca odata si lobotomizarea, si arsenicul sau mercurul dat cu lingurita bebelusilor,si Thalidomide care a nenorocit sute de mii de vieti, si DDT-ul cu care se spala masuta copilului sau patutul sa se dezinfecteze, plumbul…au fost descoperiri revolutionare, facute FIX dar FIX de aceeasi oameni care azi va injecteaza cu o tehnologie care peste ani poate declansa cancere, tulburari neurologice, va poate face dependenti de alte produse “revolutionare” de-ale lor de care veti avea nevoie sa traiti… who knows.
  Desi se jura ca nu au folosit tesut fetal un mic alineat ii tradeaza, si anume spune CLAR CA LA ELABORAREA mRNA-ului prin care este trimisa proteina in gazda s-AU UTILIZAT TESUTURI FETALE !!!!!!! Early in the development of mRNA vaccinetechnology, fetal cells were used for “proof of concept” (to demonstrate how a cellcould take up mRNA and produce the SARS-CoV-2 spike protein) or to characterize the SARS-CoV-2 spike protein. Daca eu iti pun cianura intr-o galeata si peste ea pun apa pe care o folosesc la prepararea unei prajituri, pot sa o vand ca fiind fara prezenta cianurii? In felul acesta ei vor sa-si marketeze produsul pentru cei care refuza vaccinul pe baza convingerilor religioase (si o pot face legal in USA ). Clar ca buna ziua, acest vaccin a fost elaborat pe celule prelevate de la fetusi umani avortati vii (acest tip de avort este diferit ).
  Mecanismele recombinarii RNA-ului in corpul vostru sunt diverse si POSIBILE, cyborgi mici . Am pus un link spre un studiu care explica mai multe. Tot ce gasiti se poate traduce cu google translate, pe gratis.
  Al doilea ingredient lipid ALC-0159 care este Lipid nanoparticle technology, din nou o tehnologie noua, de fapt este “masina” in care este introdus coktailul de mai sus si care este folosita pentru a livra totul ADN-ului vostru. Aceasta tehnologie de nanoparticule poate edita genele si nimeni nu stie la ora actuala care este finalul reactiei pe care o starneste in corp. Va pun un fragment din studiu :ARNm (mRNA) autoamplificatori, denumiți și repliconi, se bazează pe viruși ARN în care proteinele virale structurale sunt înlocuite cu antigeni care codifică ARNm (mRNA)adecvat, precum și cu ARN polimeraze pentru replicarea ARN. Cei mai studiati repliconi sunt derivati din alfavirus și din flavivirusuri ( nu stim de coronavirusuri). Când este introdus în citosolul celulelor, ARNm va exprima genele heteroloage și se va replica. Prin amplificarea ARNm, pot fi sintetizate cantități mari de antigene dorite, reprezentând până la 20% din proteina celulară totală !!!!. Cu alte cuvinte este un procedeu complex care va afecta tot corpul, o reactie in lant declansata prin injectare si care difera ENORM de vaccinurile AND de pana acum, care nici ele nu erau picate din rai si sanatoase.
  Al treilea ingredient lipid ALC-0315 este tot o nanoparticula de transport. Din pacate niciunde nu ne spun cum au obtinut aceste nanoparticule si care a fost procedeul, din ce baza s-au obtinut, care sunt ingredientele, si care ar putea fi reactiile adverse, care este “combustibilul” de transport. Aceste nanoparticule au o baza prea putin cunoscuta si pot spune ca intra in aria “top secret” a industriei. Merita aprofundat subiectul !
  Al patrulea este clorura de potasiu, aparent cu putine efecte secundare dar in combinatie cu anumite conditii medicale cum ar fi diabet sau probleme renale, trebuie avut grija la administrare.
  5- MONOBASIC POTASSIUM PHOSPHATE este un compus anorganic, este O SARE DE POTASIU CU ROL DE FERTILIZATOR !!! Ce cauta mizeria asta aici, ar fi interesant sa ne spuna cei de la Pfizer si mai ales care sunt efectele secundare. Am pus link. Probabil la fel cum se explica prezenta formaldehidelor in “celelalte” vaccinuri care si ele sunt sigure si eficiente. La o cercetare mai amanuntita observam ca efectele secundare ale injectarii acestei substante pot fi infarct, distrugerea functiilor renale, convulsii, probleme neurologice. Curios cum oriice substanta sau compus anorganic si “otravitor” in afara vaccinului, in interiorul lui e SIGURA si EFICIENTA si aprobata de FDA. :)))
  6 Clorura de sodiu , adica SARE , probabil pentru a creste impulsul nervos si care lucreaza la contractia muschilor. Orice curent si impuls,se transmite prin apa sarata mai bine.
  7-SODIUM PHOSPHATE, DIBASIC, UNSPECIFIED FORM , definitia de NESPECIFICAT …nu prezinta incredere cel putin pentru mine. Dealtfel substanta administrata pe cale orala este folosita uneori in tratatrea constipatiei prin absorbtia apei in lumenul intestinal . Injectata poate cauza tahicardie si o gramada de probleme, depinde de organism.
  Si in ultimul rand este 8 SUCROZA – este o forma de zahar. Probabil sa indulceasca toata mizeria asta. :)) Glumeam ! Efectele secundare ale sucrozei injectata impreuna cu fierul poate cauza probleme grave de sanatate , si uneori soc anafilactic si stop cardiac. Se face doar sub atenta supraveghere medicala.
  Si uite cum sucroza e buna in ceai sau ketchup, dar nociva pe vena, aviz amatorilor care mi-au spus ca nu e nimic rau ca vaccinurile contin proteine de ou, lapte sau pui, ca noi nu le mancam si ce bune sunt. Da mai, dar una e sa le mananci si sa treaca prin sucul gastric si prin procesul de digestie, si alta e sa ti le injectezi in vena. Sistemul imunitar le percepe ca pe o proteina straina si face anticorpi cu care apoi le ataca in liningul intestinal. Si uite cum mamica habar nu are de ce puiul e ALERGIC la laptele de vaca, de aia pentru ca nea’ pfizer sau GSK sau Merck le-a injectat micutului prin intermediul dealerului sau care este medicul pediatru al copilului.
  Tot ce am scris este o radiografie sumara a tot ce contine vaccinutul asta, sunt sigura ca pe langa ce au publicat mai sunt si alte ingrediente in el. Voi decideti daca accepati sau nu acest risc, in fond in asta consta CONSIMTAMANTUL INFORMAT. In momentul cand seringa intra in carne tu ar trebui sa stii toate astea si prin semnatura ta tu de fapt asta faci…recunosti ca ai fost informat si iti dai acordul. Ceva cu care nu pot fi niciodata de acord este OBLIGATIVITATEA sau conditionarea drepturilor ELEMENTARE de aceasta injectie(ii). Practic a ne refuza drepturi la educatie, la munca, la calatorie, si pentru asta ar trebui sa luptam toti, pentru ca azi e Covid, maine ……fara numar, fara numar…
  Si cum orice tort are cireasa lui, acest vaccin NU PREVINE INFECTAREA si NU PREVINE TRANSMITEREA, ci ATENUEAZA SIMPTOMELE. Tineti minte ca informatia vine direct de la producator, daca te vaccinezi o sa devii tu sursa de infectie o perioada esti contagios, si cand te intalnesti cu tzeposul ala mic care trece prin gaura de la masca cum vrea el, pentru ca mascuta nu te protejeaza de mai nimic, tot in sistemul imunitar ramane baza. Speranta lor e ca imunitarul a facut CEVA ANTCORPI la proteina tzepoasa numita SPIKE, atata tot.
  Oricum tu poti sa te vaccinezi cat vrei ca tot TRANSMITI VIRUSUL. Daca esti vaccinat si pui mana pe bara de la tramvai si pe clanta de la usa il transmiti, daca cineva pune mana pe clanta si apoi pe un mar pe care il mananca el ajunge in mucoase, LOCUL NORMAL SI FIRESC , POARTA FIREASCA pe care acest virus ar trebui sa intre in organismul uman.
  Cand vi se bate obrazul ca nu-i protejati pe ceilalti, tineti minte ca oamenii nevaccinati NU CREAZA VIRUSURI din neant si nu va imbolnavesc cu ele,si cei vaccinati nu stopeaza imprastierea lor, asta sa tineti minte. Oricat te-ai vaccina vei transporta acest tzepos pentru ca imunitarul nu-l omoara instantaneu daca te-ai vaccinat, procesul dureaza si el pleaca la o alta gazda cu sau fara vaccinul tau. Oricum nimeni nu iti poate garanta ca acest vaccin iti ofera imunitate, d-apai una pe viata cum iti ofera anticorpii facuti in contact cu boala care CLAR ca nu se compara cu vaccinul. De fapt imunizare nu inseamna imunitate, poti sa te vaccinezi cat vrei si cand iti faci titrul de anticorpi vei avea o surpriza … asta nu intelege lumea.
  O gramada de cercetatori au scris in LANCET, un jurnal medical pe care eu INCA il iau in seama , ca au constat un fapt interesant, si anume ca aceste tipuri de vaccin cresc riscul imbolnavirii cu HIV (virus cauzator de SIDA) si chiar producatorii nu neaga acest lucru. Mare atentie la neatentie! Probabil ca bietul genom e zapacit rau de tehnologia asta bommbastica si HIV-ul se exprima usor, sau virusul HIV vine la pachet cu tehnologia… God knows!.
  Raman multe intrebari nepuse, cum ar fi : DE CE NU SE INSISTA PE TESTAREA POPULATIEI care a dezvoltat deja anticorpi si are imunitate? De ce se tace cand vine vorba de vaccinarea populatiei care detine anticorpi? De ce nu se testeaza masiv anticorpii? De ce vor sa vaccineze tot ce sufla, cand de fapt tot ei afirma ca succesul de 95% nu inseamna decat atenuarea simptomelor,pentru ca boala tot o faci nu esti protejat de nimic? Ar fi primul virus RNA in care anticorpii nu dureaza o viata daca ii faci natural prin gestionarea virusului. Cand imi dati exemplul gripei, mutatiei…va reamintesc ca e “alta ciorba”.
  De ce continua sa se intubeze populatia diagnosticata si nu se insista pe tratamentele alternative dar si pe suplimentare cu Zinc, D si C care s-a studiat CLINIC ca sunt eficiente? Cea mai mare parte a intubatilor mor, pentru ca problema nu este lipsa oxigenului din plamani ci transportul lui la celule, problema pe care intubarea nu o rezolva. Statisticile arata clar ca in fapt este o exagerare media si politica, cand de fapt virusul provoaca doar O GIPA URATA si majoritatea , marea majoritate trec peste relativ usor. Cred ca in mare parte un factor al acutizarii simptomelor o are si faptul ca omul cand realizeaza ca e bolnav de Covid intra in soc …multi asta fac. Eu am intalnit cazuri destule si pe net si in viata reala, suflete paralizate de frica cand li s-a spus ca sunt pozitivi. Noi am avut boala in ianuarie, feb cand nimeni nu stia de ea si am trecut cu bine, ca peste orice viroza urata.
  Noi am stiut de importanta zincului si a vitaminelor C si D in orice gripa sau raceala. Insa oamenii cand aud ca au covid intra in panica, imunitarul in loc sa lucreze la capacitate maxima este paralizat si afectat de frica si de aici observam ca se complica lucrurile.
  Nu sunt antivaccin, fiecare este liber sa faca ce vrea insa sunt categoric IMPOTRIVA OBLIGATIVITATII !!

Leave a Reply