Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că în ciuda modificărilor de la Codul Penal, el nu va scăpa în dosarele pe care le are. Dragnea s-a întrebat retoric ”Credeți că mă lasă ăștia să scap?”.

”Se vorbește de peste un an despre Codul Penal, nu vreau să mai vorbesc”, scrie stiripesurse.ro

17 COMMENTS

 1. Cam intortocheata situatia,n-as fi om daca n-as spune ca imi pare rau pentru el!Sper sa se rezolve cu bine,nu port ranchiuna si nu doresc niciunui semen sa treaca prin asta!

 2. Evident, nu. După porcăria și mai evidenta a denunțului lui Orbán, care merge înainte “după procedura”, se vede clar ca Johannis e hotărât sa-și omoare adversarul cu orice risc pentru reputația lui și a celor care îl slujesc “necondiționat”. Fiindcă, dacă vor mai exista alegeri, sau măcar un simulacru de asa ceva, liberalii risca sa ia un scor cu minus, iar primarul de la Sibiu sa nu mai aibă ce dirigui in afara liceului de provincie in curtea căruia și-a lansat noua candidatura—asta dacă-i mai da careva postul de director al unui așezământul istoric fără sa țină seama de cv-ul dezastruos dobândit ca diriguitor de “tzara”. Și dacă Dragnea așteaptă o reacție “populară” in sprijinul lui, sau al guvernului PSD, mi-e teama ca așteaptă in zadar; oamenii asociază ieșitul in strada/protestul civic cu circul făcut pana acum de “opoziție” si nu țin neaparat sa fie asociați ei înșiși cu metodele scandalagiilor profesioniști ai USR si PNL. Curând va fi o noapte luuunga! Știa Udrea ce lalaie pe sfârșitul domniei. Desigur, nu-i cazul sa-l plângem pe Dragnea—cine joaca tenis cu securiștii pierde sigur pina la urma; dar pierderea ultimei urme de onoare din partea PNL va lasă urme adânci-dacă n-ar fi decât pentru ranjetul satisfăcut al “omului serios” numit biblic BenOni (Ardelean) și tot ar fi de nefrecventat acest partid in viitoarele întâlniri cu istoria. Deocamdată, salom!

 3. Cum nu va oripilați ca schimbarea Codurilor penale se realizeaza de subordonații unui condamnat de două ori și urmărit penal în alte dosare. Cum nu va oripilați ca s-au facut schimbările astfel încât să scape penalul și infractorul național! Ieri il dădeai exemplu negativ pe reprezentantul USR dar de nicolicea nu spuneti nimic și jigneste zilnic, ieri a fost ignorat de jurnaliști in momentul in care a vrut să facă conferinta de presa, fiind prima dată de la revoluție încoace cand presa intoarce spatele unui politician. Nu am vazut la antena3 nimic pe această temă.

 4. Ce se mai victimizeaza teleormaneanul. De parcă nu știe ca gata a scăpat prin dezincriminarea care se votează azi în Senat. Poporul roman merita sa fie condus de acest ins pana când fiul sau supraponderal ne va lua în locație cu gestiune. Am avut momentul nostru de glorie în februarie 2017 și cam atât. Pregătiți boccelutele toți cei care aveți studii superioare, sunteți cinstiți și vreți un viitor luminos pentru copiii voștri. ROMANIA E A LOR. PE VECI.

 5. Amaratii aia de copii defavorizati din Teleorman ce ti-au facut ca sa-i furi? Tocmai pe ei, nesimtitule. N-aveai bani sa platesti doua salariate la cate domenii, insule, resedinte ai in tara si strainatate? Nici macar sa platesti nu esti in stare, sa-ti faci sentinta ca orice om care a incalcat legea, crezi ca esti un mare barbat daca fugi ca disperatul de raspundere, ai compromis un intreg partid, ai compromis televiziunile care te apara cu dintii, arunci toata Romania in haos ca sa scapi. Mai esti si mistocar, de fapt asta chiar esti, ai fost mereu, un mistocar ieftin de periferie. Un parvenit.

 6. Cumva, trebuie?! Pare o intrebare cu dublu inteles,fiecare intelege si actioneaza dupa cum intelege! Si cum intelegerile in romanica sunt in orice,posibil sa gandim liber!

 7. Felul in care Dragnea pune intrebarea … cvasi Hamletiana “credeti ca astia ma lasa sa scap?”
  ma face sa ma gandesc la motanul care a mancat deja sticletele din colivie dar faptul nu se mai poate demonstra! Ramane de vazut si mai ales de demonstrat de catre procurori daca paritul Liviu a bagat degetele in borcanul cu dulceata, cit de mult si cat de des.
  Parerea mea intima este … ca a facut-o!
  Vorba unui participant la mitingul de sustinere care cu o sinceriatte dezarmanta a zis: ” Dragnea a furat la tinerete . Cine nu a furat ? (!) Si eu am furat porumb de fiert si gaini. Dar acum Dl. Dragnea e … cu poporu’ “.
  Ma gindesc ca acum vreo 300 ani pe vremea domnitorului Dionisie Lupu, codul penal al vremii, spunea ca primul furt se iarta, la al doilea te dojenesc cu blindete iar de la al treilea incolo vorbeste …legea. Sper ca Dragnea nu gindeste ca acum 300 de ani Depenalizarea abuzului in serviciu mi se pare o prostie si numai considerand faptul ca tu intr-o pozitie de putere, abuzezi de aceasta putere favorizind sau instigind la o infractiune. La fel cu neglijenta in serviciu: cine raspunde? Sa fie barbat, sa isi asume si cum el insusi a zis “daca e sa mor, politic vorbind, o sa mor in picioare!”.

  • Errata Corrige – Domnitorul era Vasile Lupu 1634 – 1653 – Normele juridice erau norme scrise cuprinse in Pravile de genul Indreptarea legii pentru Tara Romaneasca.
   Justitia avea un caracter de clasa evident dreptatea fiind rezervata aproape in exclusivitate claseloir dominante.

 8. Tocmai voi va plangeti! Voi care uzati de dreptul de a face dreptate,inlocuind cu impartirea dreptatii pentru unii carora le dati drepturi bazate pe acte cu continut fals/acte fabricate,vii care nu acceptati sa luati in consideratie acte reale? Incredibil! https://www.stiripesurse.ro/forumul-judecatorilor-revolta-dupa-modificarile-aduse-codului-penal-indeparteaza-statul-roman-de-la-standardele-minimale-ale-unui-stat-de-drept_1275066.html
  Vi se limiteaza sau anuleaza multe facaturi?!

Leave a Reply