7 COMMENTS

  1. Ma uitam la emisiune și erați fericit ca se va pedepsi folosirea cuvântului penal…. Vai cat l-ati facut pe basescu penal. Păcat ca nu se aplica retroactiv ca antena3 a abuzat de folosirea cuvântului “penal”

    • daaaaaa….idolul tau cu fratele in puscarie si fiica analfabeta europarlamentar la comanda…cu politie politica si decizii sub influenta bauturilor alcoolice…. un model pt tine

    • Nu “Antena 3 ” l-a “facut” pe Basescu “penal”.Unul care a vandut flota Romaniei, care si-a dat casa neavand dreptul legal, a facut scenariul cu ” ostaticii din Irak, a fost demis ca presedinte, dar totusi a ramas, si multe alte ticalosii si nedreptati cate a mai facut…toate astea nu imseamna nimic pentru tine? Adica daca unora le spun ‘penali” pentru caltabosi, onorarii avocatesti.chemari la vot a populatiei . atunci pentru faptele Basaului .care sunt FAPTE. nu fantasmagorii de-ale procurorilor , nu ar fi trebuit sa-i spuna Antena 3 penal? Oare in ce lume traiesti, doamna draga?

  2. Corecție: a hotărât sa susțină propunerea președintelui “lor”. Căci și o matura dacă propunea Johannis, Orbán n-ar fi găsit nici o obiecție sa o susțină la postul de director al SIE, cel puțin așa ne-a asigurat un oarecare domn Pavel Popescu-PNL Timiș la una din emisiunile post-lansare de candidatura a lui Johannis: PNL îl susține necondiționat pe președintele KWJ. Probabil s-o fi saturat și Hellvig sa tot “spele” fatza regimului și-i trebuie un partener la spoirea candidatului Johannis in vederea alegerilor din 2019. Multă sănătate tuturor.

  3. Serios? Acum se arata pe fata cu sustinerea desi pana la momentul de fata ii sustineau pe ascuns rezolvandu-si interesele! Hai bre,#Rezist, nu mai ies in strada,nu mai fac scandal ca PSD-ALDE fac facute si nefacute? La naiba cu manipularea asta de doi bani!

Leave a Reply