Alte 345 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate în ultimele 24 de ore – cel mai mare de la începutul lunii mai – bilanţul ajungând la 22.760. S-au înregistrat şi alte 14 decese, numărul total fiind de 1.451, conform datelor anunţate miercuri de Grupul de Comunicare Strategică.

 

2 COMMENTS

  1. este cazul sa ne ingrijoram, boala exista…asa cum am mai spus, nu neg existența ei… dar….pe pagina de facebook ,,instituția prefectului vrancea,, se publica zilnic situatia înfectărilor…este pagina publica a prefecturii … peste tot in presa se spune despre cat au crescut infectarilor in vrancea …zi au de ieri 17 iunie suna asa…851 infectari totale …481 vindecati, 51 decese, 181 internați in spitalele covid din județ…dupa logica mea si un calcul matematic simplu , daca adun vindecării, internați, morții trebuie sa dea totalul de infectati….deci 481+51+181=713 persoane …851-713=138 persoane care nu se regăsesc in statisticile oficiale….sau poate nu stim ce inseamna diferența …sau poate nu stiu eu matematica si am gresit …am inteles ca si prin alte județe cifrele nu bat …deci cum sa aiba oamenii incredere in stat , in boala cand totul e contradictoriu?

  2. Dnule Tudor e o exagerare faptul ca bolnavii cronici nu au avut parte de tratament.
    Unii bolnavi cronici s au obisnuit sa se trateze in…spitale.Intri la”urgenta” nu platesti asigurare, analize…
    Am fost cu copilul la.medicul de familie in starea de urgenta.Am primit bilet de trimitere la specialist.Specialistul ne a primit in policlinica in starea de urgenta.Nu era nimeni ( pacient) pe acolo.Am fost la o clinica pentru recoltare analize in starea de urgenta.Am fost primiti.Nici acolo nu erau multi pacienti.
    Atunci ?

Leave a Reply