Cristos A Inviat!

31 COMMENTS

 1. Adevărat A Înviat!
  JOS BĂSESCU!
  Acum 3 ani,Băsescu ne-a luat PLATA!
  Sper ca după 3 ani,noi,lui Băsescu să-i dăm,în sfârșit,RĂSPLATA!
  Există o vorbă la noi,folosită des chiar și de biserică:
  “După fapt,și răsplată”
  Mai contează că-i a doua zi de Paște?
  La pomeni imediat ne înfrățim,dar cu apăratul țării și auto-apărarea noastră…
  Politicienii ca Radu Mazăre își cumpără simpatia prin a oferi oamenilor,cozonaci și ouă.
  Da cine te crezi bre?Adică vrei să spui că eu n-am cozonaci și ouă la mine în casă?Ce-i drept făcem foamea o lună după asta,dar chiar și acum am reușit cu mizerie de salar și pensiile bătrânilor mei,să punem ceva simbolic de Paști,adică puțin din fiecare.Dacă vine Radu Mazăre la mine acum,avem să-i dăm un ou înroșit,un cozonac,o felie de drob.
  Nici pentru salar tăiat nici TVA mărit,nici măcar pentru Criza Globală,provocată sau nu nu pentru asta îl vreau JOS pe Băsescu.
  N-a fost niciodată cinstit!S-a folosit de munca noastră pentru a avansa regimul lui,îmbogățindu-și oamenii!Omul pe care m-a dus în Europa,fix în Europa m-a făcut albie de porci și a indus în mintea politicienilor că oamenii pot fi cumpărați și manipulați!M-a forțat să fiu sclavul și gunoiul Europei!A Dezbinat ca o lamă de Katana,societatea în mai multe subcategorii!În 2010 am fost disponibilizat,la 22 de ani,dintr-un loc de unde învățam să mă calific pentru ceva mai mult de 1100 Ron pe lună și aș fi ajutat mai mult omenirea așa.Dar ce-a spus Băsescu?Avem prea mulți bugetari!Din toamnă eu,până în primăvară am protestat,iar datorită schimbărilor de temperatură,mi-am distrus sănătatea având acum grave probleme de snătate și nici o asigurare medicală care să conteze.
  Acum uite în ce hal am ajuns,să protestez pe ascuns,că biata mamă e bolnavă de inimă și mi-a interzis dreptul constituțional,de a ieși pe stradă!Ai mei sunt prea trecuți prn viață și au acceptat acest regim.La cum arată societatea acum,eu nu pot renunța!E insuportabil să ieși pe stradă,să vezi derbedei care se iau de tine,și la câțiva centimetrii poliția care stau și admiră spectacolul.Numa semințele și berea mai lipsesc,iar răspunsul lor este…fugi de-aici că noi ne ocupăm cu chestii mari cum ar fi un viol nu pentru o găină.
  E inacceptabilă starea de spirit a societății românești!Cei care sunt convinși de asta,ca mine,sper să ne vedem în stradă!

  • ADEVARAT,A INVIAT ! Micii nu ma preocupa,dar doresc sa va transmit putine idei ref.la viitor.Nu am comunicat cu Dv,pina in prezent,chiar daca am avut acest impuls de citeva ori.Opinia mea ref.la posibilitatea salvarii Romaniei ca si stat national,populata de oameni sanatosi la minte si trup este redata mai jos (cu toate ca,dupa cum va cunosc opinia din emisiunile Dv,nu o veti accepta):1)retragerea din UE; 2) neparticiparea la zona euro; 3) renationalizarea principalelor bogatii naturale (apa nu in ultimul rand! si wolfram-ul,daca s-ar putea,despre care media romaneasca nu face comentarii?!) 4) scolarizarea prealabila a politicienilor (dupa selectie,evident)cu componente umaniste si nu numai de inteligenta (nu totdeauna confirmata); curajul si dragostea de semeni ar trebui sa fie componente primordiale.Viata ne va arata cine a avut dreptate.Dv.fiind tinar inca veti avea posibilitatea confirmarii sau infirmarii acestei ipoteze.
   PS Regionalizarea este o mare diversiune,cu acelasi scop: desfiintare nationala.
   Actualul prim ministru n-are calitati de bun politician si ar trebui sa paraseasca postul!!! Cu stima.

   • Adevărat a înviat!

    Domnule Anton, n-aş putea să vă contrazic! Posibil, nici Ilie Şerbănescu. Asta apropo pentru Radu la emisiunea de ieri. 😉

 2. SMS-uri cu urari de Paste :

  SMS tip Antena 3
  Nu il lasati pe Traian Basescu sa va fure lumina sfanta a sarbatorilor Pascale.

  SMS tip Victor Ponta:
  Copy-Paste Fericit!

  SMS tip Crin Antonescu:
  Fie ca lumina Invierii sa nu tulbure odihna si somnul de zi cu zi. Paste Pufos!

 3. Replica la postarea lui Adrian Nastase pe blogul personal.

  Dle Nastase, parbola cu tradarea si rastignirea lui Iisus Hristos, adaptata propriei dvs persoane, este valabila pina la un punct. De ce? Pentru ca Iisus nu a dorit niciodata moartea pacatosului(ca dvs, care ati dorit cu ardoare condamnarea si intemnitarea lui Basescu). Dvs vi se potriveste de minune proverbul potrivit caruia „cum iti asternia, sa vei dormi!”. Este foarte adevarat ca „tradarea” de catre cei apropiati este un act de mare miselie, dar cind este vorba de politica(tot un fel de „aluat miselic”!) „tradarea” de a trece in „alta barca(sau grupare) politica” este la ordinea zilei. Nu ma bucura faptul ca iata, acum, dupa luni de izolare si reflecte, ati ajuns la concluzia ca omenirea este facuta dupa chipul si asemanarea individului care este mai calauzit de propriile-i scopuri meschine, decit dupe chipul si asemanarea lui Iisus. De aceea, dle Nastase, imi pare o mare impietate sa incercati a „transfera” tradarea si rastignirea Domnului asupra propriilor dvs nevolnicii. Da, nevolnicii, stimate domnule fost prim-ministru si posibil prezidentiabil caruia numai Justitia Imanenta v-a facut sa nu deveniti cel mai mare despot al romanilor, mai mare decit chiar Pilat sau norodul care l-a condamnat pe Iisus! Acolo era vorba de o lucrare Divina, pe cind la dvs a fost vorba de nimicnicia actiunilor dvs anterioare. Reflectati, inainte de mai face „paralelisme ecumenice”!

 4. Despre care public vorbeste domnul Constantin ? Ce presiune ? Eu nu mi-am dorit sa intram in U.E. si nici nu am pus presiune pe politicieni. Motivul ? Stiam de atunci ca strainii nu ne vor iubi mai mult decat pe ei insisi. Bunastarea celor din Vest a fost creata de politicieni care au tinut foarte mult la NATIA lor si atat. Nu au avut altceva in cap, decat cum sa-si ajute NATIA sa aiba cel mai bun trai. Politicienii romani au un singur tel, ala de a ne face pe noi, romanii, sa ne sacrificam pentru altii, fara a avea vreun avantaj. Dar prostia tot la noi este, pentru ca le permitem. Intre timp, politicienii si-au dat seama ca la un momentdat romanii se vor trezi, asa ca s-au pregatit si si-au format niste militii inarmate pana-n dinti din banii nostri, care intervin in forta la orice svacnire de demnitate a poporului roman. Politicienii vorbesc de sute de milioane de euro ca si cum ar vorbi de 5 lei, iar majoritatea cetatenilor romani traiesc intr-o zi cu aia 5 lei. Cica ajutam alte tari cu bani, dar sa dam salarii decente nu avem bani ca cica nu sunt bani la buget. Pentru altii sunt bani. Dar cand n-ai cu cine, n-ai. Politicienii romani au ramas la stadiul de copii ai comunismului care se inchinau la orice strain pe care-l vedeau in fata ochilor. Asta este singura problema. Si romanii si strainii sunt EGALI in drepturi si trebuie sa ii tratam ca pe egalii nostri, nu sa le pupam fata si spatele… ca sa nu zic altfel. Dar cand unii traiesc cu “gumi gumi” toata viata, n-ai cum sa-i schimbi.

 5. Adevarat a Inviat!

  Mai nea Radu, ma uit acum la emisiunea matale (cea cu ministrul Agriculturii si cu dnul Serbanescu), si, desi acum poate ar trebui sa nu mai vorbesc/gandesc la politica, totusi, uitandu-ma la emisiune m-i se urca sangele la cap cand il aud pe minunatia asta de ministru Daniel Constantin, cum zice el asa pe un ton foarte prost, cum ca nu au putut face si nu au putut drege, DIN CAUZA PRESIUNII POPULATIEI, care ii presiona sa intram in U.E cu indiferent de riscuri.

  Chiar in halul asta au ajuns si astia? Adica s-au vazut la putere cu 70% si ne flegmeaza non-stop!

  Oke, a fost presiune sa intram un UE, si de asta nu ai putut face si drege (el o spune ca si cum, domne, poporu’ care e el stapan in tara, a preionat clasa politica sa intram in UE si politicul, vezi Doamne, nu a avut ce face..)

  BAI CONSTANTINE DAR ACUM, ACUM CAND SE FAC PRESIUNI DIN PARTEA POPORULUI SA FACETI SI SA DREGETI IN TOATE DOMENIILE LUCRURI PE CARE LE-ATI PROMIS, NU VA MAI INTERESEAZA PRESIUNEA POPULATIEI??

  IPOCRITILOR!!

 6. Adevarat a inviat !
  D-le Radu Tudor,
  Este de remarcat entuziasmul d-lui ministru, însă are dreptate dl. Șerbanescu în problemele pe care le-a ridicat.
  Aș veni și eu cu un exemplu. Mă întreb cum s-ar putea atrage fonduri pe suprafață la nivelul altor țări europene atâta timp cât la APIA se lucrează cu funcționari depășiți, care abia au învățat să miște mouse-ul unui computer, iar digitizarea parcelelor s-a făcut cu studenți, fără o bază reală (jud. Mehedinți), doar să iasă suprafețele blocurilor fizice, oamenii neștiind nici să privească pe display-ul computerului, darămite să constate că parcelele lor sunt amplasate aiurea, oriunde și oricum. Dacă atunci când se va trece la cadastrarea terenurilor în România se vor folosi aceste date, mă tem pentru cei responsabili, fiindcă românul ține la pământul lui și nu știu care vor fi reacțiile când se vor arăta parcelele digitizate pe alte amplasamente (nu s-a ținut cont nici măcar de faptul că pe imaginea satelit se disting chiar și hotarele, răzoarele, slogurile sau cum s-or numi în diverse zone).
  În mod normal ar trebui folosiți specialiști care să vină cu idei și practici inovatoare, nu retrograde.

 7. Barack Obama a declarat ca Israelul are dreptul sa se protejeze de nu stiu ce transporturi de arme, cu toate ca acestea ar fi fost facute pe teritoriul altei tari. Cred ca si Romania ar putea face la fel, stiind ca sunt state care au intentii separatiste pe teritoriul sau. Binteles daca nu cumva asta ar incalca statutul de lagar al tarii noastre.

  • Completare: Nu zic ca nu e bine ca nu mai e Poc Poc sau Ungunent. E foarte bine ca au disparut din viata politica, cu toate ca unele tembeliziuni incearca inca sa ni-i bage pa gat.

 8. COABITARE PASCALĂ

  De români, pe Victor şi Traian, nu i-a durut ,
  Iar la Neptun, de Paşti, au petrecut ca boşii
  Şi coabitând pe plajă, capul nu şi l-au bătut ,
  Decât cu vin de Murfatlar şi cu … ouă roşii .
  (N-a lipsit decât familia Udrea, alias Cocoşii)

Leave a Reply