In sedinta conducerii de azi, ALDE va decide iesirea de la guvernare, ceea ce va genera o criza politica majora in Romania.

Alta decizie ce va fi luata azi de ALDE va fi sustinerea independentului Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale.

Alte doua evenimente politice importante au loc azi :

  • probabil ultima sedinta comuna a coalitiei PSD-ALDE
  • sesiunea extraordinara a Parlamentului, in care vom vedea efectele politice ale iesirii ALDE de la guvernare si daca PSD va mai avea sustinere parlamentara pentru guvernul Dancila

Iata o stire publicata de www.stiripesurse.ro :

Preşedintele tinerelui ALDE, Claudiu Daniel Catana, anunţă că va vota pentru ieşirea de la guvernare, în şedinţa de azi a conducerii partidului. Acesta afirmă că va vota şi pentru noul proiect politic alături de Pro România.

“Voi vota, astăzi la sedinta Delegatiei Permanente pentru ieșirea ALDE din guvernarea Dăncilă și pentru noul proiect politic: Alianța cu Pro-România. Cred că, împreună cu partenerii noștri, vom construi cea mai bună ofertă de dezvoltare a României. O ofertă pe care am convingerea că, împreună, vom fi capabili să o onorăm. Sunt convins, de asemenea, că toți colegii din conducerea ALDE înțeleg însemnătatea deciziei de astăzi și vor vota în consecință. Așa cum am mai spus, între a rămâne captivi într-o guvernare PSD fără cap, care și-a epuizat resursele de îndeplinire a programului de guvernare, și a genera un proiect și un suflu nou în politica românească, alegerea este simplă. Iar cel mai bun argument că această decizie este cea corectă îl reprezintă tocmai isteria cu care o comentează, pe rețelele sociale, propagandiștii de serviciu ai lui Klaus Iohannis și ai USR. Acești oameni, care nu mai știu dacă să ne acuze de „ciolăneală” sau de oportunism politic, știu foarte bine că ambițiile lor sunt amenințate nu de PSD-ul paralizat al doamnei Dăncilă, ci de alianța ALDE-Pro-România. O alianță așteptată de foarte mulți români care, deși nu se exprimă pe Facebook, își iubesc țara și îi vor binele”, scrie Catana pe Facebook.

2 COMMENTS

  1. Cum sa mai ramana timp pentru a vedea ca in ulltimele 5-6 luni preturile si inflatia au luat-o razna !? Vesnica problema a ciolanului. Iohannis, Barna si Ciolos nu au nici o treaba cu interesele Romaniei, cei din (inca) arcul guvernamental au luat-o razna, iar bietul roman ramane cu batrana intrebare, eu cu cine votez !?

Leave a Reply