Plenul CSM a respins cererea judecătoarei Camelia Bogdan de apărare a reputaţiei profesionale. Aceasta sesizase CSM susţinând că a fost supusă unui adevărat “linşaj mediatic” de către postul Antena 3 şi portalul Lumea Justiţiei, anunta stiripesurse.ro.

Judecătoarea a anunţat că se va adresa instanţelor de judecată. Aceasta a declarat că nu este vorba doar de reputaţia ei, ci de reputaţia sistemului judiciar.

Camelia Bogdan, judecătoarea care a făcut parte din completul in  dosarul Telepatia, a depus la CSM o cerere de apărare a reputaţiei profesionale, susţinând că a fost supusă unui adevărat “linşaj mediatic” de către postul Antena 3 şi portalul Lumea Justiţiei.

În cererea depusă la CSM, Camelia Bogdan a explicat că a primit de la ANI un răspuns conform căruia participarea sa în calitate de lector la cursurile organizate în anul 2014 pentru funcţionarii APIA “nu este de natură să genereze situaţie de incompatibilitate” şi, în opinia ei, nici nu s-a aflat în conflict de interese.

Camelia Bogdan, judecător în cadrul Secţiei a II-a penală a Curţii de Apel Bucureşti, a solicitat CSM să îi admită cererea de apărare a reputaţiei profesionale afectate prin emisiuni difuzate de Antena 3 şi articole publicate pe portalul Lumea Justiţiei (www. luju.ro).

Magistratul susţine că, fără o minimă intervenţie a moderatorului impusă de legislaţia audiovizuală, invitaţi permanenţi ai postului Antena 3, precum Mugur Ciuvică, ori persoane invitate constant, precum Lucia Hossu Longin, au proferat acuzaţii grave la adresa ei, calificând-o drept “o judecătoare coruptă”.

 

7 COMMENTS

 1. Coana Cameluta sa-si vada de bretonul ei. Pana una alta ea este raspunzatoare de linsaj si judecata stramba.

 2. Ce-i ăla linşaj mediatic?
  Ce înţeleg aceşti plîngăcioşi prin linşaj mediatic?
  În presă nu există linşaj mediatic!
  Presa dezvăluie în baza actelor adevărul real din minciunile aruncate permanent de vorbitori în faţa unei camere de luat vederi şi a unui microfon!
  În cei 26 ani de democraţie jurnaliştii(nu toţi) s-au străduit să vitalizeze memoria românului care a fost permanent intoxicată cu minciuni şi manipulări gen ”reputaţie” toţi ocupanţii funcţiilor confundînd funcţia în care face măgării şi instituţia în care lucrează!
  Nu instituţia i-a îndemnat să facă prostii !

 3. Precisely. De-asta se grăbește si madam Koveși sa ia bani lichizi de la jurnaliștii A3 si invitații care i-au zdrelit reputația in 2014 mai pe inserat, ce e in mâna nu-i minciuna; păcat ca judecătoarele din cauza s-au împotmolit intr-un amărât de articol din codul civil dar nu-i timpul pierdut, trebuie sa existe vreo alta Camelia Bogdan de care n-a auzit nimeni pana acum si-odată vezi cum se întoarce foaia in nasul acuzaților cu vreo “procedura extinsă” de sa stea mâța judiciara in coada si sa rămână dl Ciuvică fara frigider si mașina de spălat cu legea in mâna. Totuși, FBI-ul ar trebui sa se uite mai cu atenție la recruții săi din procuratura romană!

 4. Daca mai era Basescu presedinte sigur CSM spunea ca a fost un linsaj mediatic. Cam asa se iau hotararile acolo. Probabil i-a venit randul la “eliminare” d-nei Bogdan. Cat despre faptul ca doamna traieste intr-o lume ciudata, de ce va mirati ??? Nu uitati ce scrie in rechizitoriul procurorului : existenta unei influentari telepatice. Doamne fereste de asa lideri !!!

 5. “… Aceasta a declarat că nu este vorba doar de reputaţia ei, ci de reputaţia sistemului judiciar.”
  Mare adevar grait-a… Reputatia sistemului judiciar este data de gard de prezenta unei judecatoare de teapa Cameliei Bogdan.

Leave a Reply