Cu 10 ani intarziere, timp in care a fost protejat pentru actele de coruptie si trafic de influenta savarsite in mandatul de presedinte al fratelui sau Traian, Mircea Basescu a fost chemat in aceasta dimineata la DNA.

Nu se cunosc amanunte legate de motivele chemarii.

Dupa Mircea, urmeaza probabil si Traian Basescu.

 

 

20 COMMENTS

  1. Să vedem finalitatea acestor plimbări. Mie nu-mi inspiră seriozitate . E strict pentru puritatea imaginii!

  2. ??? cu codruta la sefia DNA este exclusa o condamnare a ticalosilor băsiţi! L-au chemat ca “sa-l spele de pacate”. L-au chemat pt inceperea demersului către de NUP.

  3. Poate vor sa-i mai taie din pânze lui Basescu cel mare al cărui discurs, pur propagandistic, de altfel (omul știe cum merge propaganda, a semnalat-o si in cazul amenințărilor lui Putin la adresa Romaniei) începe sa enerveze pe șefa DNA & susținătorii transatlantici ai “reformei” politice. Insa, cunoscând venalitatea funciară a familiei, cat si IQ-ul scăzut al mezinului, tind sa cred ca fratele Mircea s-a dus sa mai toarne pe careva pe la temuta Directie. Eventual trimis de Traian însuși sa facă vreo diversiune care sa-l scoată pe el însuși (fostul presedinte) din luminile rampei pana trec alegerile? N’importe quoi după cum se zice la noi la Bruxelles, politica dâmbovițeană si-atat.

  4. De unde știți că nu s-a dus acolo să facă un denunț împotriva lui Voiculescu?
    PS: A nu se citi “fan Băsescu”!

  5. Domnule Tudor… Înțeleg ”procedurile” Google de reclamă pe variile pagini web, DAR TOTUȘI, reclamă la Turcescu pe pagina dumneavoastră? Nu puteți să le spuneți să ne lase în pace?… Celor de la Google.

  6. exista posibilitatea sa`l fi chemat pentru a fi “curatat” de toate dosarele … nimic nu e imposibil in aceasta tara cu acest DNA!!!

Leave a Reply