Stiripesurse.ro scrie ca tensiunile dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea ating cote nebănuite. Public, Gabriela Firea nu a dorit să spună care sunt nemulțumirile, dar a precizat că în cadrul partidului, cel mai probabil la proxima ședință a Comitetului Executiv, va explica ceea ce o nemulțumește. Tensiunile au izbucnit din cauza faptului că Liviu Dragnea vrea să o scoată țap ispășitor pentru evenimentele din 10 august pe Speranța Cliseru, prefectul Capitalei, dar Firea se opune.

”Înțeleg curiozitatea presei și este normal, dar din respect pentru bucurești și pentru colegii din PSD nu voi comenta aceste lucruri sub cupola Primăriei Capitalei.

Chiar dacă ar fi anumite lucruri de spus și sunt lucruri de spus, le voi afirma într-un cadru statutar, în cadrul partidului, pentru că sunt lucruri de spus și colegilor mei din PSD (…) Este atât de ușor să jignești și să denigrezi, încât cred că este nevoie de oameni responsabili pentru a nu extrapola această situație.

Cât privește anumite inadvertențe cu privire la anumite afirmații ale doamnei prefect și a unor reprezenanți ai MAI, este o anchetă în curs și orice declarație ar fi de prisos. Ancheta va lămuri toate aceste aspecte (…)Cunosc anumite lucruri, dar nu pot să le exprim public.  Pot să vă spun cu notă personală: în general nu mă înconjor de oameni care mint. ”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a precizat că noaptea de 10 august a fost una grea și ”nu este o fericire” să se întâmple astfel de evenimente în orașul pe care îl conduce.

”Doamna prefect nu m-a informat cu cele ce se întâmplau în aceea dată. Nici nu aveam calitatea de a fi informată, pentru că prefectul este reprezentantul Guvernului în teritoriu, deci al doamnei prim-ministru, dar am discutat cu domnul viceprimar, pentru că eram într-o deplasare externă, iar dumnealui mi-a spus că este la dispoziția celor care asigură ordinea publică cu orice au nevoie.

M-am interesat și eu, la fel ca și dumneavoastră, era firesc. Să nu credeți că am dormit liniștită în aceea noapte, chiar dacă nu eram în țară. Nu este deloc o fericire pentru un primar general să se întâmple astfel de lucruri în orașul pe care îl conduce. E o durere, a fost un moment foarte greu, foarte complicat și sper să fi învățat ceva din toate aceste evenimente”, a declarat Gabriela Firea.

7 COMMENTS

 1. Eu, ca cetatean pot sa-mi exprim public dezamagirea fata de dna Primar General.
  Stimata doamna, Dumneavoastra nu va faceti cumparaturile in Piata Obor sau nici nu stiti ca exista ?
  Cand se vor astupa craterele din gura Oborului, care au inceput foarte serios sa ingreuneze circulatia spre intersectia cu sos. Colentina si cate ar mai fi ?

 2. Da daca e asa viteaza si nu tainuitoare, le poate exprima intr-o plangere? Dau doar gura si saleuri cu Halep, de ea?

 3. doamna Carmen Dan trebuie să-și asume răspunderea pentru “reforma” din MAI.

  “În urma consultării structurii de specialitate din MAI, s-a stabilit că, în prezent, numărul aproximativ (situația este în permanentă dinamică) al persoanelor împuternicite să îndeplinească atribuțiile unor funcții de conducere este de 1300 la nivelul Poliției Române și 170 la Jandarmeria Română.” – răspuns MAI în baza legii 544/2001

 4. Sa se bage tunurile si gazele tuturor celor care actioneaza ilegal in public. Inclusiv la emisiunile matale de pupat secu-cururi de manipulare securista.

 5. De incompetentul de Daea nu spui nimic Radu Tudor ?
  In loc sa previna raspandirea pestei porcine , vom plati miliarde.

 6. Mama, mama cati suparati pe aici, nu ca eu as fi unul extrem de vesel de ceea ce se intampla prin jur.

 7. … este cea mai urata capitala din UE.O hardughie de 200 kmp unde locuiesc ingramaditi 2 mil. de locuitori.In ce tara din UE mai exista o capitala aflata in Sud-Est care sa nu fie legata printr-o autostrada macar de o alta zona dintr-un alt punct cardinal (nord, vest, etc.).Si Bulgaria ne depaseste.Priviti harta autostrazilor din UE.In RO se vad cativa ”viermisori” verzi care pleaca de niciunde si ajung nicaieri.Despre ce vorbim aici, vorbim despre Dambovita?

Leave a Reply