Home Articole Cum lucreaza SRI. Marturiile ofiterilor

Cum lucreaza SRI. Marturiile ofiterilor

3591
6
SHARE

Serviciul Roman de Informatii a demarat o campanie de informare pe Facebook in legatura cu activitatile sale. Iata mesajul de azi, insotit de marturii protejate ale ofiterilor din domeniul analizei de intelligence :
“Analiştii SRI reușesc să pună la dispoziţia beneficiarilor legali evaluări şi prognoze în legătură cu problematicile de securitate naţională aflate în competenţa SRI.
Dacă eşti interesat de mărturia unui ofiţer analist din cadrul SRI, vizionează clipul video: https://goo.gl/HGl7xg”

https://www.sri.ro/testimoniale#URLvideotestimonial01

6 COMMENTS

 1. Un lucru bun, isi face cunosta laturile activitatii sale, isi face putina reclama, devine o institutie prietenoasa cu cetatenii acestei tarii.

  • Marturiile ofiterilor? Cum lucreaza SRI vedem cu totii: dosare penale facute politicienilor incomozi, puscarie pentru Rarinca pentru ca a indraznit sa-si ia banii inapoi de la Stanciu, cea mai bine platita judecatoare din Romania, dosar penal pentru prim ministrul tarii pentru umilirea Romaniei, alegerea lui Iohanis prin frauda electorala ( asa se scrie pe forumuri). Cu astea se ocupa SRIul, se vede cu ochiul liber de orice cetatean.

  • Sa ne spuna SRI si ce frauda a fost la alegerile presedintelui din 2014. Cum s-a lucrat atunci?

   care a fost miracolul ca un individ sters , habarnist, fara cunostiinete politice si economice, cu sase case din care cel putin una luata cu acte false a sarit de la un scor de 23% in turul unu la 54%.

   Cumva s-a lucrat asa:

   1. Se creeaza prin actiunea diaspora o emotie care chipurile a indignat milioane de oameni
   2. Se creeaza impresia ca exista milioane de tineri pe facebook care voteaza cu Klaus pentru a justifica rasturnarea absurda de voturi de la 19:00 la 21:00.
   3. Apare patriarhul Daniel la slujba de dimineata in ziua alegerilor si ne spune ca uneori Romania a fost mai bine ajutata de straini.
   4. Se da un telefon lui Ponta la 22:10 si ii se spune: ” Ai pierdut nu are rost sa bagi tara in haos si sa acuzi niste generali cinstiti de frauda. Cine are sa te creada. Accepta situatia. “

 2. Observ, in ultimul timp, o ampla campanie de a pune acest serviciu intr-o luminica favorabila in ochii cetatenilor. Acest serviciu impreuna cu alte cateva servicii sunt responsabile de tot raul petrecut inainte de revolutie si pana astazi, fiind niste caracatite pentru bugetul statului, cu agende proprii unde primeaza orice alt interes decat cele din fisa serviciului.

 3. OK. Sa-i dam un C pentru efort dlui Hellvig. Oricum, pana nu-l aduce pe Dumbrava la testimonial sa explice “campul tactic” din justitie, nu ia A+ de la mine.(Notele sunt dupa sistemul american. C e un fel de 6 la noi, dar distanta pana la 10 e mult mai mare deoarece se dau jumatati de nota, sau chiar procente nuantate).

Leave a Reply