image

 

Gratie unui fidel telespectator, am aflat cum ma vede faimosul Stefan Popa Popa’S la varsta de 45 de ani. E un mare privilegiu pentru mine sa am un astfel de portret! Multumesc!

Va doresc sanatate deplina tuturor !

 

 

28 COMMENTS

 1. Ha ha ha! numai bun de însurat dar nu cu paparudele limitate care scriu pe blogul tău!
  Multă sănătate şi putere Radu şi să fii iubit de cine te merită!

 2. LA MULTI ANI! Domnule Radu Tudor pentru azi 07/24/2015 va urez tot binele de lume sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa rezistati in aceata lume ”nebuna’ in care traim si incercam sa rezistam cu gindul ca va veni o zi in care vom avea o viata normala ?oare mai este posibil? poate meritam si cum ”speranta moare ultima” poate,poate mai avem o sansa sa nu fim numai o populatie ci un popor cu coloana vertebrala
  Indraznesc sa va inpartasesc ceva personal am un fiu care este nascut in 07/23/1976 care este editor si comentator la departamentul de sport la ”PRO-TV” se numeste Ion Alexandru poate l-ati auzit la transmisiile in direct de -football- dar si in meciul de box – Pacquaio vs Mayweather –
  Fiul meu este cea mai mare realizare a vietii mele sunt convinsa ca si dvs.sunteti cel mai de PRET DAR al parintiilor dvs.care sunt mindri de curajul , profesionalismul, seriozitate cu care va faceti meseria de jurmalst onest si cu respect va urez din nou ”LA MULI ANI!”
  Referitor la marele POPA POPA’S ,fara va suparati v-a facut cam ”falcos” dar,realmente este o onoare ca va dedicat un portet chiar de ziua dvs. de nastere ,putini au acest priviligiu felicitari.
  Sper ca mesajul meu va ajunge la dvs.
  Miruna Alexandru

 3. La multi ani! Multă sănătate și bucurii alaturi de familie! Multe realizari alaturi de familia Antena 3 !

 4. Sanatate si La Multi Ani ! Multe realizari pe toate planurile, iar celebrul si inegalabilul caricaturist v-a imortalizat asa cum ne-a obisnuit, superb.

 5. La multi ani “pustiule”! Glumesc, diferenta dintre noi este de doar doi ani si ceva. Sa ai parte de multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.

 6. Esti bine.io s maiurat.si mai batarn.basau imparat,udrula mare videan bok. Se face gasca.rumania .fura basausi pamantul de sub cickoare.tu crezi ca 50koiro il imbogatestte pe basau?ala se ppisa le 50k….radule iti spun rahatu astadde basau. Nu se lasa! E genetic facut sa faca rau.ca violatoriii aia.basau a vrutr sa futa 0 tiganca fratra bani……basau sa dea bank…?a fuvit basau urland,de unde are gaufa in fatau?ce dracu bre, crezi. Ca atrait pe sub pzmant basau asta?cim sa nu afli ce a facut nigodia tradatoare!?daca vreai sa afli!

 7. La mulţi ani, cu sănătate şi cât mai multe bucurii pentru dumneavoastră şi pentru cei care vă sunt dragi!

 8. Domnule Radu Tudor
  Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ajute sa ramaneti acelasi OM credincios, sufletist si patriot.Stiu ca vi-am scris ceva similar si anul trecut, dar nimic nu s-a schimbat si ati ramas in sufletul meu acelasi reper demn de urmat.Va multumesc pentru tot si va ofer un mare tort virtual.Multa sanatate, multa fericire, indeplinirea dorintelor si o usoara briza (ca cea de la Tuzla ) sa va insoteasca in drumul vetii. LA MULTI ANI !!!!

 9. Scuze Radu, dar *ezistă* o problemă!
  Cetățeni de onoare cu antecedente ‘demne ‘de a fi reprezentanţii localităţilor. Ce demnităţi onorabile conduc ţara !
  Merită titlul personalități recunoscute național și internațional, care aduc prestigiu, progres și faimă localității , aici merituoşii :
  – Dan Diaconescu, fost OTV, condamnat la 5 ani pușcărie pentru șantaj
  -Viorel Hrebenciuc cetățean de onoare din 2002 în Moinești
  -Udrea cetăţean de onoare
  -Sergiu Sechelariu cetăţean de onoare
  -Adrian Năstase și Miron Mitrea la fel
  -Relu Fenechiu la Târgu Frumos și Gheorghe Nichita la iaşi
  -frații Cristescu la Orăștie
  -jud.Satu-Mare, Dușa, Geoană, Pașcu şi nu sunt doar aceştia !
  În ţară poate sunt mai mult de jumătate din cei care deţin titlul de cetăţean de onoare ‘’infractori’’ încă nedovediţi cu onoare , onoraţi cu pedepse la domiciliu sau cu suspendare !
  -Parcă şi fratele lui băsescu are un titlu asemănător dar la nivelul ţării găsim cetăţeni de onoare: cu suspendare sau la domiciliu. Aceștia păstrează avantajele, gratuitățile, drepturile… Uite așa au ajuns cetățeni de onoare fabricaţi pe interese şi buzunare mulţi care nu au dreptul să reprezinte un popor şi o ţară demnă !
  – Dar au titluri !
  – Cum să performeze acest popor şi ţară dacă este condusă de cetăţeni cu asemenea onoare ???
  Nu credeţi că trebuie retras titlul de onoare celor care nu îndeplineşte condiţiile omului demn şi onorabil ???

 10. – Voi vă vedeţi în transmisia live pe site?
  – Vreţi să vă vedeţi sau să vă urmărim?
  – Reglaţi transmisia live pe site!
  Nicio arătare live pe site de ştiri A3 de la ora 8.30 azi dimineaţă.

Leave a Reply