Guvernatorul BNR Mugur Isarescu s-a alaturat si el celor care critica noul Cod Fiscal, votat cu o ampla majoritate in Parlament.

Isarescu, aflat mereu in topul increderii in sondaje, considera ca Guvernul se hazardeaza prin reducerea taxelor si marirea salariilor si veniturilor.

Va avea Ponta de suferit in urma demersului comun Iohannis-Isarescu?

52 COMMENTS

 1. era normal să se alăture. doar răspunde la comenzile care i se dau. foarte lăudatul guvernator a reuşit în cei 25 de ani de la loviluţie să uşureze distrugerea tuturor băncilor româneşti. nu avea pârghii ca să intervină atunci când băncile erau devalizate, aşa cum s-a scuzat la un moment dat, dar să vorbească putea, dar atunci se supărau stăpânii şi nu-l mai ţineau atâta în funcţie. ţin minte că a fost o tentativă să fie înlocuit. nu ţipau ăştia din ţară cât se zbăteau ăia de afară să nu fie dat jos. sclavi am fost, sclavi o să murim, dar acum zgarda s-a transformat în card şi fişă de pontaj! dar sclavagismul democratic este forma sub care putem să ne minţim că suntem liberi. iar acum ne apără şi nato, aşa că putem să mergem la culcare că ne-am scos!

  • Dnule Tudor,

   Isarescu e un guvernartor numit. El nu are atributii de politica economica. Politica economica: planul economic, bugetul sunt atributii ale guvernului. Guvernul a rezultat in urma unor alegeri prin vot popular. Deci e legitimat si poarta raspunderea. Isarescu nu are nici o raspundere, el isi da cu parerea ( foarte suspect la spartul targului, pentru ca a avut luni de zile sa o faca) si daca o da in bara habar n-are ca nu rapsunde, raspunde prim ministrul. El l-a sfatuit pe Basescu sa taie pensii si salarii in 2009, Basescu a platit politic si el e bine mersi. Daca vrea sa faca politica economica a tarii sa participe la alegeri, sa castige alegerile, sa faca guvern si sa il treaca prin parlament. Apoi sa faca ce vrea dansu’ ASUMANDU-SI RASPUNDEREA din pozitia de prim ministru.

   • La noi nu mai face guvernul politica (economica) ci exact cei care nu au atributii si raspunderi in acest sens: Iohannis, DNA, Isarescu, aia in maieu din fata blocului, FMI, merkel, ambasadorii etc etc.
    Desigur raspunderea e apoi a guvernului !

  • Dar normal era ca si mediuld e afaceri sa sustina acest cod fiscal. La ei e exact ca la referendumul din Grecia. Adica la intrebarea “Vreti sa mai platiti taxe si impozite” ce crezi ca ar fi raspuns si grecii dar si asa zisii oameni de afaceri de la noi? Chiar crezi ca ei se gandesc pe termen lung la situatia tarii sau se gandesc la cate vile isi mai fac si cate masini sau elicoptere isi mai cumpara? Si pana la urma daca tot raspund astia la ordine de afara de ce nu iesiti voi dracu in strada sa cereti iesirea din NATO si UE? Sa nu ne mai dicteze aia nimic caci daca vrem acolo scuze, trebuie sa tinem cont si de parerile lor ca sunt banii lor in joc. Si la noi si la greci. Sau vrei ca Grecia? Sa munceasca altii pentru tine.

   • Mediul de afaceri al SRI-ului nu are nevoie de codul asta fiscal ca au codurile lor interne care merg ca unse.
    Restul prostilor sa se chinuie cu birocratia, taxele , amenzile aberante, blocarile de conturi.

 2. Pai, e simplu : Jos cu Parlamentul ! Jos Guvernul ! Jos cu Mediul de afaceri care asteapta de mai bine de 10 ani Noul Cod ! etc
  Tara sa fie condusa numai de Joshannis-Isarescu !

 3. Nu are motiv pentru că de 25 de ani de zile muncesc şi sunt serioşi ca în pozele astea!
  https://www.facebook.com/GLUMESTE/photos/a.837915049588016.1073741826.271606199552240/911086152270905/?type=1
  Şi ca să dea la pace merg la catedrala meamului prost de fac bătături în palme şi la limbi…nu tebuie întrerupt procesul de bătătorire respectiv minţire a neamului crezut de ei ca fiind prost:
  https://www.facebook.com/SfantulProfil/photos/a.1583807255235173.1073741828.1582708658678366/1599658786983353/?type=1

 4. Să fie afectat Ponta de criticile lui Isărescu?
  NU E MOTIV SERIOS ÎNCĂ!
  Am cîteva întrebări stînjenitoare pentru unii:
  1.La ce îl introduce pe acest Isăresc în sondaje, cumva candidează sau va fi un viitor candidat la parlament sau preşedinţie?
  2.Acest Isărescu trebuia să-i ajute pe cei cu rate în franci elveţieni că nu eu sau poporul, ori cu acceptul nostru a introdus francul elveţian pe piaţă şi pentru credite în franci elveţieni, nu să dea din colţ în colţ sau să ţină cu băncile. În alte ţări unde s-a întîmplat asta(ştiu cazuri reale) , băncile au dat faliment că statul nu a obligat cetăţenii SĂ FACĂ, ca la noi!
  3.Cînd s-a dezbătut codul fiscal, unde a fost Isărescu?
  4.De ce nu şi-a spus părerea sau programul de comun acord cu politicienii care au votat???
  5.Cînd a fost vorba de indembizaţiile politicienilor şi a preşedintelui, nu a ţipat ci a tăcut mîlc! Şi cînd e vorba de popor: urlă de-i plesneşte ficaţii!!!
  – Oare cît mai puteţi manipula prin sondaje, cu indivizi băgaţi în aceeaşi oală şi care nu au nicio legătură cu alegerile politice în perspectivă! Personal nu am încredere în Isărescu: declaraţii politice care se contrazic şi problema credite franci elveţieni plus altele din trecut şi prezent(nu am avut nicio treabă cu francii sau credite dar suferinţa celor din jur mă face să-l cataloghez:nul).
  – Cîtă manipulare de prostie este în România noastră încît toţi mint prin conferinţe de presă, jurnaliştii expun spre analiză şi ne trezim că: A FOST DECLARAŢIE POLITICĂ! Meritaţi un siktir toate mimozele care clămpăne politic/aberaţii, inclusiv acest individ-antic-veşnic conducător de bancă!
  PS. Scuze pentru duritatea comentariului.

 5. Putin ma intereseaza daca va avea Ponta de suferit.Ar trebui sa ne intereseze de noi sa nu ajungem inapoi in 2009 adica in pragul falimentului pt ca s-a secat bugetul pe chermezele electorale ale lui Basescu.In plus avem exemplul Greciei si al altor tari care nu-s departe nici ele.Ponta isi pregateste terenul pomenilor electorale pt 2015 (nu stiu ce va mai reprezenta el atunci pt PSD)…Nimeni nu da exemplul Irlandei care ajunsese in pragul colapsului din cauza cheltuielilor in exces pe consum.Au spus ca nu le-a fost usor vdar au inteles ca trebuie sa treaca printr-o perioada de austeritate pentru asta.Ceea ce s-a si intamplat.Asadar Ponta e problema noastra domnule Radu Tudor,daca e sau nu afectat ?

 6. Tot ma intrebam cine si cu ce scop se comanda sondaje in care sa fie inclus si Isarescu.Si se pare ca predictibil cum a devenit nead Isarica in ultimii 10 ani ,cam asta ar fi raspunsul;Aceast papusa conmflabiola vesnic instalat in fruntea BNR(probabil pe viata) pentru care ventrilogul de serviciu Vasilescu face manevre si eforturi uriase sa il scapa de “povara” declaratiilor ,caci s-a vazut cu “ochiul liber” si s-a auzit clar ce aberatii scoate pe “goarna “acest nea caisa Mugurel “sa n-o mai frecam” (doar un exemplu) ,e impins cu obstinatie (asa cum bine au spus altii mai in cunostiinta de cauza decit mine , de miscarea masonieriilor,adica de una dintre ele) sa iasa din cind in cind si asta atunci cind miscarea pe plan economic pe care RO ar vrea sa o faca contravine “asa ziselor politici internationale” ,deci cum spuneam acesasta marioneta dupa ce artificial apare pe un loc fruntas in aceste asa zise sondaje , sondaje mincinoase (care au ca scop sa intareasca vorbele COBELUI Isarica) iese “la rampa ” sa mai declare cite ceva de multe ori slab sau ne-argumentat -cum este cazul in aceste zile-pentru a deruta opinia publica .Deci schema e simpla: 1.sondajul in care tam nesam apare si nea Caisa,dar prin care obtine “dreptul” cistigat datorita meritului de a nu fi facut nimic concret , 2.Mesajul de 2 bani , neargumentat si incilcit ca si el .Bai nea … ai devenit destul de predictibil ,se pare ca nici Vasilescu nu mai poate suplini impotenta-argumentelor tale .

 7. Nu-mi vine a crede ca dl. Ponta nu s-a sfatuit sau i-a cerut parerea d-lui Isarescu in privinta Codului Fiscal. Pana la urma este ceva obisnuit in viata politica romaneasca, s-o cotesti ca la Ploiesti. Poate nu stiu eu dar in ce fel de sondaje s-a aflat mereu in top dl. Isarescu ? Cred ca a cam ruginit in acea functie.
  Aceasta miscare a Guvernatorului BNR intareste zvonul ca acesta raspunde altor “comandamente” carora le este tributar si dl. Iohannis.

 8. Ar trebui sa-i dea de gandit! Opinia domnului Isarescu trebuie luata in seama! Daca pertinenta acestui om nu este luata in considerare fiind totusi un etalon european in materie de profesionalism atunci tara asta va reveni la criza de dupa perioada Tariceanu. Johannis am stiut ca nu vorbeste prostii, neamtul este neamt!

  • @Carmen: mai coboară cu picioarele pe pămînt că nu ai niciun avantaj dacă o ţii langa cu ţinutu-n braţe a celor care nu merită! Cum adică’’Isărescu etalon european… şi neamţul este neamţ’’ ! Faceţi vă rog diferenţa între un om normal ca oricare şi altul care-şi aroă anumite calităţi pe care nu le merită ! În plus, este mai deranjantă aluzia: neamţul este tot neamţ’’! nu e tot un om sau un individ ca oricare ? cumva are creier la atîrnătoare(3 creori) de-l ridicaţi în slăvi? Nu credeţi că sunt destui proşti care suferă la vedere de domnie impusă ? Faceţi un tur imaginar prin toate instituţiile ale statului cu drept de decizie şi veţi întîlni domni-doamne la hectar de prostie şi nedemnitate dar cu diplome şi funcţii înlocuite intenţionat cu identitatea persoanei prin impunere(vă rog să-mi spuneţi dl.general…) !
   În niciun ziar online nu întîlneşti porcăiala aruncată spre ţară de proprii ‘’înţelepţi’’ precum se întîmplă cu Românica noastră ! La noi, porcarii ciolănari care vor prin orice metodă să intre în funcţii, aruncă mizerii în presa străină strict pentru a face rău şi a distruge ceea ce mulţi din ţară şi din cei care muncesc în străinătate să arate, tot ce e bun şi bine se distruge prin aşazis-a inconştienţă, dar : NU, mizerabilul tot mizerabil rămîne ! Politicianul ciolănar oare cum poate fi catalogat ?

  • Uau, cum faceti frate de voi vedeti intotdeauna altceva ?
   Tariceanu a bagat tara in criza ? Bine ca existati ca sa aflu aceasta stire si aveti dreptate nemtu’ tot neamt, ma dezamageste pe zi ce trece.

 9. nu ponta va mai decide. influenta lui in psd e tot mai mica.
  depinde de strategia psd-ului, a lui dragnea si oprea.

 10. Daca facem o analiza” pe bune”o sa constatam ca toti sunt o apa si un pamant !!!( basescu,ponta,iohannis,isarescu ,dragnea…scrisi “din greseala” cu litera mica… dupa cum merita).Toti fara exceptie iubesc: PUTEREA, BANII,AVEREA,MOSIILE,CASELE si VILELE si doresc sa traiasca regeste(plimbari,protocoale,vaca kobe ,concedii si deplasari externe costisitoare…etc,etc) pe banii contribuabilului roman ..saracit,batjocorit,mintit,sfidat si chiar blestemat sa suporte bataia de joc a acestor “conducatori “.Bine ,bine …admitem cu toti (si cei de STANGA… si cei de DREAPTA) ca ne-am inselat,tot timpul, la vot(in toti cei 25 ani) dar totusi nu inteleg cine ne-a obligat in trecut /cine ne obliga in prezent sa-i mai toleram “in fruntea tarii.”
  PS.Toti conducatorii au contribuit la DEFRISAREA PADURILOR(Moldova sufera acum de seceta cumplita din acest motiv …nemaiavand nici macar apa pentru adapat vitele/alte animale).Toti conducatorii au stiut in cei 25 ani /stiu si astazi ca actiunea de defrisare/taiere a padurilor este DEZASTRUL SECOLULUI XXI si cu toate acestea n-au dat dovada nici macar de 0,0000001 % patriotism pentru a STOPA acest JAF/DEZASTRU.
  PS1.Va asteptam la “Punctul de intalnire” cu dezbaterea acestui subiect(cu fermitate si cu documentatie la …zi) si va multumim in avans pentru acest lucru.

 11. Sigur, in viziunea domnului Isarescu, conform declaratiei sale, nu conteaza ca acest cod fiscal a fost votat in proportie de 100%. Stim ca votul democratic nu conteaza in viziunea tradatorilor de tara. Am vazut asta in 2012. O mana de oameni incearca din nou sa deturneze tara de pe drumul normalitatii si al democratiei. E bine insa ca poporul are incredere maxima in ei.
  https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2015/07/23/de-ce-are-loc-un-viol-la-4-ore-in-romania/

 12. COMUNICAREA VERBALĂ CU ORICINE!!! ASTA LIPSEŞTE CU DESĂVÎRŢIRE ORICĂRUI POLITICIAN DE 25 DE ANI DE ZILE!!! Ei nu sunt în stare să comunice ei cu ei-omul cu funcţia ocupată un timp, ei între ei, ei cu poporul!!! Comunicarea verbală lipseşte cu desăvîrşire, astfel că de 25 de ani de zile comunicarea este strict practică, populaţia este pusă asupra faptului împlinit! Asta transmit toţi politicienii non-stop, asta se practică la nivel local mai ales la nivelul de jos al societăţii şi asta-i bucură pe politicienii care folosesc manipularea crasă pentru un scop personal fie şi alegeri: VREAU-FACI-FINALITATE-COMUNICARE PRIN OBLIGAŢIA DE A FACE, DE A EXECUTA FĂRĂ PERMISIUNEA DE A SE ÎMPOTRIVI!!!
  Nimeni nu ţine cont de părerea celuilalt, a poporului deşi poate e o idee mult mai bună:tot COMUNICAREA VERBALĂ E VINA!
  Cine va reuşi să capteze prin comunicare reală şi sinceră, va reuşi pe termen lung. Nu e vorba de unii sau alţii, că toţi ţipă şi mint ori te fură de la ochi. E vorba strict de comunicarea reală şi sinceră!
  – LOIALITATEA FAŢĂ DE CELĂLALT!
  – A ŢINE CONT ŞI DE IDEILE CELORLALŢI!

 13. Ponta a pus in dezbatere codul luni de zile..Tandemul oameni de afaceri -popor e mai puternic decit trezirea in ultimul moment al lui Isarescu care are obiceiul de a temporiza.Cit sa mai astepte poporul asta.

 14. Vai de mama lu ăla care-i susţine pe violatori! trebuie pas cu pas să anchetaţi cu amănuntul că ceva nu ţine! e ceva care nu e în regulă! cumva e politician? nean de veri şi veri? ceva cu justiţia? Ia luaţi la puricat dacă vreţi şi aveţi timp toată zona că nu ţine grohăiala susţinătorului! se simte minciunile din glas dar şi murmurul din voce că ceva nu e curat la mijloc! Succes şi rezistenţă! Nu vă lăsaţi că acum e momentul de a anihila ceea ce se întîmplă de ani de zile în acel judeţ dar şi în şcolile pe raza acelui liceu(avorturi la cuza iaşi cu bani ştiu ei de unde)…

 15. Vai de mama lu ăla care-i susţine pe violatori! trebuie pas cu pas să anchetaţi cu amănuntul că ceva nu ţine! e ceva care nu e în regulă! cumva e politician? neam de veri şi veri? ceva cu justiţia? Ia luaţi la puricat dacă vreţi şi aveţi timp toată zona că nu ţine grohăiala susţinătorului! se simte minciunile din glas dar şi murmurul din voce că ceva nu e curat la mijloc! Succes şi rezistenţă! Nu vă lăsaţi că acum e momentul de a anihila ceea ce se întîmplă de ani de zile în acel judeţ dar şi în şcolile pe raza acelui liceu(avorturi la cuza iaşi cu bani ştiu ei de unde)…

 16. Isarescu este reprezentantul marii finante mondiale in Romania, asa ca nu este nici o surpriza. Poate pentru naivii care cred in el.

 17. Isarescu l-a sustinut si pe Basescu atunci cand s-au taiat pensiile si salariile ( masura care s-a dovedit a fi dezastruoasa !!!). Poate ca e competent dar intotdeauna a sprijinit pe cel mai putenic de cand este guvernator. Asta este parerea mea. Daca oamenii simplii si oamenii de afaceri vor sa incline balanta in favoarea lui Isarescu n-au decat, dar sa nu se vaite dupa aceea ca este TVA prea mare…

 18. Ati azut ce fata si voce avea? Parca i-a dat cineva impulsul(sutul), in stilul MARS PE STICLA! Eu i-l stiam Maharajah….Cine ar putea fi impulsatorul?

 19. Pe ponta nu îl afectează nimic. Mi se pare un om neafectabil, sa zic așa, de nimic. Știe f bine sa interpreteze tot în favoarea lui și când nu are sau mai ales când nu are dreptate. Nu stiu dacă e o calitate sau un defect, însă e o realitate, o specificitate a lui.

 20. Intre sfaturile lui Mugur Isarescu si opinia unui ministru diletant si-al unui premier mitoman avid de a-si imbunatati permanent imaginea (cu toate astea tot una proasta are) inclin sa-l cred pe primul pt ca are tot tabloul in fata.Ponta nu vede decat anul electoral si preelectoral dupa care nu-l mai intereseaza nimic fie ce-o fi cu Romania.Daca iesea Florin Georgescu,un apropiat al PSD si spunea ca acest Cod nu va crea probleme atunci da,era o voce autorizata era ”za mazar and za fazar” al finantelor.Cand l-am auzit ca vrea sa-l promoveze prin ordonanta de urgenta am inteles crudul adevar si anume ca Romania e condusa la guvern de un iresponsabil periculos.Nu stiu cine ar fi bun sa-i ia locul dar cineva ar trebui sa o faca cat mai repede,acest om a devenit un pericol atat pentru tara cat si pentru PSD.

 21. Dan Mihalache la Antena 3: *”Am găsit paragină! Am găsit o Administrație Prezidențială aflată în paragină. De la zona de legislație care implementează funcționarea acestei instituții, până la personal, zona de salarizare, până la Muzeul Cotroceni.*
  La ce te plîngi ciomăgarule, nu eşti bot în bot tot cu ei ? De fapt ce voiai să găseşti după plecarea cu multă ură din funcţie a unui habotnic cu caracter mizerabil şi se pare că pentru tine/voi încă contează ca şef autoritar ! Nu sunteţi pe aceeaşi mînă cu parşivii care au făcut numai dezastru din toate punctele de vedere în ţara asta timp de 10 ani(2004-2014) ? Ce să vezi şi să auzi, că sunteţi curaţi ca lacrima şi nu aveţi sau nu veţi avea nimic în comun cu distrugătorii !!! Un siktir aşa ca pentru mincinoşii ce se vor în funcţii strict pentru ciolanul etern şi scandaluri distrugătoare !!!
  1. NU CREDEŢI CĂ PREA MULTE CEREM BRUSC DE LA UN GUVERN CARE ÎNCEPE SĂ SE MIŞTE DUPĂ O CALAMITATE DE 10 ANI DE GUVERNARE(2004-2014)?(nu contează guvernul sau premierul, deocamdată e Ponta)
  2. NU CONŞTIENTIZĂM CĂ TOTUL A FOST DISTRUS ŞI TREBUIE UN TIMP MĂRICEL PENTRU A REUŞI SĂ IEŞIM LA LIMAN CU BINE?
  PS.răspunsul la aceste întrebări să-l găsească fiecare în memoria lui şi să-l pună în practică dacă crede că e necesar. nu vreau niciun răspuns în scris la întrebări.

 22. Cat fariseism pe Iasrescu asta… De cate ori il vad pe asta, imi aduc aminte de inflatie, anii 90, romani pacaliti de banci si vanati de recuperatori, franci elvetieni, bancnote de plastic, Romania “foarte sigura” financiar dar saraca lipita si cramele de la Dragasani. Initial era bine cu Codul, dar de indata ce-a sucit-o interfata troicii (FMI, CE si BCE) si anume Johannis Werner Klaus, hop si olteanul din Isarescu … Cu toata dragostea, credeti ca vom scapa pe “piaza rea” Isarescu asta vre-o data ?

 23. Coic, cioc, cioc! Ţrrrrrr, mai e cineva care vrea să comunice cu noi pe site de ştiri??? De la 15.45 tot sunăm la uşa închisă! Poate aţi plecat la plajă? De ce nu! Toate site-urile comunică live numai voi nu!

 24. Si eu am o mare incredere in isarescu, imi qmintesc cum critica in in trecut jqful de la buget. Rusine guvernatorului! Oricum nu conteaza la nesimtiti ce simtim noi

 25. Radu, sunt destui care sînt plimbaţi pe la DNA chiar şi în tribunale pedepsiţi sau în curs de pedepsire. Din ce se dă pe micile ecrane, cam toţi ‘infractorii’ sunt datori cu cheltuieli sau prejudicii!
  Nu se mai aude nimic despre AGENŢIA PENTRU RECUPERĂRI PREJUDICII DIN HOTĂRÎRI JUDECĂTOREŞTI DE FINITIVE!!!
  Ce fac guvernanţii de cel puţin 3 luni de zile??? Amînă aprobarea legii doar pentru a rămîne cu averile hoţii??? Culmea: TOŢI SE DIVORŢEAZĂ CA SĂ NU PLĂTEASCĂ PREJUDICIILE(îşi pun averile la adăpost) că nu vor politicienii să dea drumul la legea respectivă!!! Bă panaramelor parşive, pentru voi nu este lege acceptată tacit în defaavoarea voastră şi pentru popor sunt toate obligatorii cu brio??? O mică răutate: PENTRU ASTA CAM AR TREBUI SĂ-I ZGÎLŢÎIE PE TOŢI CLĂMPĂII MILOGI ŞI HOŢI DIN POLITICĂ/DOSARE PE BANDĂ RULANTĂ SĂ SE SATURE DE AVERI DAR ŞI INTERDICŢIILE SĂ INTRE ÎN VIGOARE DEÎNDATĂ!!! Aloo!!! nea Ponta: ce spuneai acum cîteva luni în legătură cu o AGENŢIE PENTRU RECUPERAREA PREJUDICIILOR de care spuneau cei de la DNA??? Doar gogoşi să nu spun minciuni!!! Pontică, singur şi fără să vrei îţi sapi: gropică! şi nu te salvează nimeni chiar dacă le faci bine colegilor sau apropiaţilor tăi!

 26. acest guvernator de 25 de ani in fruntea bancilor s-a intalnit cu domnul Klaus, dupa intalnire a venit cu acesta parere de bine despre cod, deci dupa intalnire a comentat codul,un mic ajutor in treaba lucrului bine facut, doar oftezzzzzzzzz, lucru bine facut ptr cine???????????????/

 27. Celebrul Guvernator al Bancii Nationale prin logevitatea mandatului sau de 24 de ani(din cite am citit nu mai exista in lume un Guvernator de Banca Centrala cu un asemenea palmares) a stiut sa isi cintareasca fiecare miscare IN MOD INTELIGENT si-a negociat fiecare mandat cu cei care detin cu ADEVARAT PUTEREA si cred ca stiti la cei la care ma refer si-a jucat rolul foarte bine si asa a fost, este si va fi -GUVERNATOR-are experienta JOCURILOR DE CULISE
  D-ul Johannis,venit si frumosul oras Sibiu este un simplu excecutant care nu cred ca a inteles de 8 luni ca este Presdintele Romaniei din pacte pentru noi???” GHINION” dar, tot pentru noi
  Ieri seara l-am vazut pe fostul pesedist Dan Mihalache cu un aer de pretotenta care m-a obligat sa consum multe lamii si am constat cu tristete ce preocupari inalte dar mai ales superficiale are ”UNSUL DE LA COTROCENI”a fost dezgustator
  Din pacate D-ul Ponta nu a inteles ce ”JOCURI” se fac este poate prea tanar si cum ai recunoscut in emisine D-lui Gadea poate a ajuns prea repede -PREMIER-nu este hirsit ”de toate cele” ca D-ul Isarescu si nici nu este sluga ca alti
  D-ul Ponta, trebuie sa reziste atit cit mai are putere in propriul sau guvern sa nu cedeze sa lupte pentru noi ce multi ca acest”COD FISCAL” SA FIE VOTAT PENTRU ESTE PENTRU PRIMA DATA CIND SE FACE CEVA BUN PENTRU ACEST POPOR VLAGUIT TIMP DE 10 ANI DE BASESCU SI JUDODIILE LUI

 28. Trebuie sa dispara mitul Isarescu . sub oladurea lui s-au distrus bancile romanesti , in loc sa le ajute a complotat cu streini si devalizatori ajutand mai mullt capitaliul bancar strein , unde sunt cele 20-3o miliarde de euro imprumutati de basescu la indicatia lui Isarescu. Este o greseala aprecierea lui si a aclitilor lui care il aduleaza din interes . Avem profesionisti mai buni ca Isarescu cu chichitele lui bancare orbeste politicul necunoscator in toate.

 29. In DEX nu exista termenul “capabilitati” inventat de parvenitii de la SNSPA dupa intrarea Romaniei in NATO din slugarnicie ( inventat din englezescul “capability” desi termenul “capacitati” este corect si propriu limbilor latine)

  Si pe vremea lui Ceausescu se spunea “capacitate de aparare” nu “capabilitate de aparare”

  Precum in franceza , italiana , spaniola si in limba romana se foloseste termenul capacitate

 30. acum nu o sa spun ca isarescu minte sau manaca cacao. nu o sa spun la fel despre vasilescu purtatorul lui de cuvant care revine si astazi, luni, sa declare ca isarescu nu critica codul fiscal, ca este de acord cu reducerile dar..???!!! dar nu e bine sa suporaincalzim economia(???!!!). ce ne trebuie o crestere de 4 % cvand si aia de 3% e prea mare? probabil ca acest individ ar trebui sa zboare din functia aia in care parca e ales pe viata. ne explica tivarasul isarescu la o crestere de 3% in cate zeci de ani atingem cat de cat nivelul de dezvoltare al tarilor vestice? stie individul asta care este doar un aparator al bancilor si nu al populatiei cat inseamna pentru romanul obisnuit reducerea tva la 19%? sau reducerea accizei la combustibil? sau reducerea tva la alimentele de baza? sau reducerea cas? sasu sau sau tot ceea ce este prevazut in codul fiscal? pentrui un imbuibat care ia peste 10 000 euro pe luna nu o conta dar pentru romanul cu salariul pe economie conteaza. sunt deja cam muklti indivizi fixati in functiile lor care mananca cacao cand nu trebuie. daca intrebi pe cineva de ce are incredere in isarescu ce ne poate spune? sigur nu spune ce a facut isarescu cu portia lui de bani luata de la fmi si pentru care plateste sau a platit toata populatia tarii. sigur nu spune de ce si-au retras bancile straine banii din tara! sigur nu spune de ce permite bancilor sa fure efectiv populatia cu sprijinu.l indirect al bnr. dar mai ales nu poate spune de ce isarescu e pentru bancheri ceea ce nu e pentru populatie! si atunci de unde pana unde atata “incredere” in el? sau cei de la institutele de sondare a opiniei nu stiu cum sa masluiasca mai bine si atunci distribuie din voturi si lui isarescu? dar cel ami important mi se pare faptul ca pana la iesirea idioata a lui johannis 6k si a consilierului batut in cap( cel care pana de curand lauda masurile din cod si acum nu stie cum sa-l mai critice) nimeni, repet nimeni, nu a criticat codul si acum toti devin razgandaci si asta in mod ridicol.

 31. Lasand la o parte explicatiile dintr-o parte si alta, Romania chiar poate sustine toate aceste masuri economice daca situatia externa nu devine exploziva? Dar in cazul in care va avea loc un crash financiar in China sau in UE? Nu e mai bine sa fim prudenti?

 32. radule, cred ca acum se leaga lucrurile. guran a zis ca il urmareste pe isarescu demult timp. deci :
  1. toata lumea sustine scadearea tva-ului, chiar si bnr-ul a declarat asta
  2. razgandeala la isarescu si oamenii din jurul lui iohannis a aparut cand guvernul anunta mariri de salarii la bugetari. iohannis nu are cunostinte economice sa fie asa decisiv.
  3. isarescu are, dupa spusele lui guran, sechele cu taierile de salrii si pensii si cere garantii
  4. pnl-ul a mirosit tarziu oportunitatea de a cere si el “garantii” psd-ului , adica concedierea a unei parti din bugetari, pentru a slabi presiunea pe buget. adica o masure nepopulara care afecteaza la alegeri
  5. psd-ul ar fi afectat la alegeri de masura cu bugetarii in somaj, pentru ca i-ar fi afectat electoratul. adica in ardeal somajul e foarte mic si exista cerere de forta de munca , nu ar fi o problema daca ar fi concediati, ca sunt luati in privat. in o parte a olteniei si moldovei , aia nu muncesc nici daca-i rogi.
  6. ponta si oamenii lui, ca palada, intretin conflictul politic cu declaratii la misto. e normal ca in momente din astea sa discute si sa prezinte oamenilor situatia niste specialisti si astia sa taca dracului din gura.

Leave a Reply