Nicolae Robu, primarul Timișoarei și președintele PNL Timiș, a postat un mesaj pe Facebook în care se laudă cu sondajele din perioada preelectorală.

”Stăm bine în sondaje, dragi prieteni liberali! Suntem pe primul loc, secondați de PSD, iar la mare distanță vin celelalte partide. După cum arată cifrele acum, se pare că în Timiș doar PNL și PSD vor avea parlamentari (nu discutăm aici despre reprezentanții minorităților etnice). Mă bucur să văd că cetățenii Timișului par să fi înțeles să nu-și irosească votul, cum au făcut-o, din păcate, de atâtea ori”, a scris Robu pe pagina sa.

La final, primarul Timișoarei le cere cetățenilor votul pentru ”a ajunge la guvernare cu Dacian Cioloș ca Prim Ministru, un om cinstit și competent, cu Alina Gorghiu senator de Timiș și viitor Președinte al Senatului -a doua poziție în stat!”, a mai spus edilul.

10 COMMENTS

  1. 🙂 🙂 visezi frumos dar apare coşmarul vieţii…tale!
    🙂 🙂 chiuială şi voie bună(a se citi plângăceală şi certat poporul)!

  2. Fara suparare si ce mare grozavie ar fi ? Au fost Tariceanu,Blaga,Antonescu si altii pe care nu-i mai amintesc…ce-ar avea sa fie si o femeie daca partidul care o propune face majoritatea in Senat ?

  3. ce ne facem cu Kim JongUn de România Victor Ponta care are si partid propriu și înscris pe liste la PSD ??? Pe ce proști minte pe proștii din Teleorman ??? Sunt destui așa că nu trebuie să se plângă.

Leave a Reply