Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marţi, la Parlament, că instituţiile abilitate ale statului trebuie să pornească o anchetă pentru a stabili dacă sunt adevărate afirmaţiile Anei Maria Pătru, potrivit cărora reţinerea şi arestarea sa se datorează faptului că ar fi spus că o posibilă condamnare a lui în dosarul ”Referendumul” ar fi nelegală.

„Am citit acum aceste declaraţii. Te-ai aştepta ca instituţii abilitate ale statului să pornească o anchetă, să vedem dacă ceea ce spune doamna Ana Maria Pătru este adevărat, să vedem dacă, de-a lungul timpului, cei care aveau curaj să-şi spună punctul de vedere despre dosarul Referendumului, despre procesul Referendumului erau ameninţaţi direct sau indirect şi să vedem dacă aceste afirmaţii sunt reale. Pentru că, dacă sunt reale, este foarte grav”, a spus Liviu Dragnea citat de news.ro

Întrebat dacă a vorbit în ultima vreme cu Ana Maria Pătru, preşedintele Camerei Deputaţilor a răspuns negativ.

Fosta şefă a AEP Ana Maria Pătru a afirmat, într-o scrisoare trimisă membrilor comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, că a primit un telefon de la Traian Băsescu, pe vremea când era preşedintele ţării, în care i-a spus că ar putea fi arestată pe subiectul dosarului referendumului din 2012. Ea a apreciat că reţinerea sa nu a fost pe motiv că este „băsistă”, ci că este implicată în acţiunile întreprinse de PSD. „În sprijinul acestei supoziţii, vreau să aduc mai multe argumente: în anumite cercuri, am povestit de-a lungul timpului că ancheta în dosarul referendumului în ceea ce-l priveşte pe preşedintele PSD, domnul Liviu Dragnea, ar fi anormală şi că o eventuală condamnare ar fi nelegală, date fiind dispoziţiile legislaţiei electorale. Nişte «oameni de bine» mi-au spus că fac o greşeală şi că ar trebui să ţin aceste opinii pentru mine”, a precizat fostul vicepreşedinte al AEP.

8 COMMENTS

 1. Dragnea..acest munte de lasitate..nici curaj nici intelgenta..doar multa slugarnicie fata de sistem niciodata nu acționează transant niciodata nu spune lucrurilor pe nume, a si mult multa obediență fata de sistem si-ar dorii si el sa participe la o negociere in vie cu sistemul…

 2. Il tin si acum minte pe el si pe retardatul ala de Zgonea impreuna cu mafiotul sebi ghita si cu gloata aia de generali sri,cum in ianuarie 2015 in încercarea de a se imprietenii cu sistemul faceau mari foarte mari presiuni,propaganda/lobby pt adoptarea unor legi big bother foarte dure prin care sa ofere si mai multa putere si mai multa forta si mai multe pârghii de control sri-ului…
  Securitatea poporului sri cel mai abject servicii de informatii din europa..de la Iulian Vlad la Coldea la betivul Maior nicio diferență

 3. Anei Maria Pătru, o “fiica” credincioasa a sistemului. Vorbeste si ne baga pe toti in ceata, sigur nu este o simpla muritoare. Oare ce de n-a raspuns invitatiei comisiei senatoriale ?

 4. Asta este marea lui ingrijorare? Ma gandeam ca poate se va ingrijora ca alt hot a scapat azi de justitie ajutat de o majoritate corupta pesedisto aldista. Domnule Tudor cand nu va mai fi si asta cu imunitate va fugi langa Ghita in Serbia ?

 5. Alo, domnu’ Dragnea, schimbati legea cu numirea sefului STS cum ati facut si la MAI sa nu-l mai vedem pe jegosul ala de Opris! Mai rar un un tupeu ca pe derbedeul ala.

 6. Domne bine macar ca n-ati mai insistat in penibilitatea aia cu ala de clona carduri ca deja ma asteptam sa intre si Tolea cu Magda Ciumac in studiou, sa-l apare Elodia si sa vina si Sexy Braileanca sa depuna marturie ca nu e “dacât” un baiat salon, sa moara cardu meu la intrare-n bancomat!:))
  Mai sa-mi dea o lacrama pt saracu infractor, parol!
  Oricum ma bucur ca n-ai preluat prostia aia.

 7. Nu ca iau partea cuiva, dar numai daca se dovedesc reale e grav?! Daca se dovedesc a nu fi reale nu e grav?!
  Logica lui Dragnea e zero. Sau e doar pt el si ai lui (putini dealtfel)

Leave a Reply