Elena Udrea a fost arestată pentru că poate fi pericol public, se arată în motivarea instanţei. Judecătorii arată că Udrea facea presiuni asupra fostului ministru al comunicaţiilor, Gabriel Sandu pentru adoptarea unei hotărâri de guvern care să permită încheierea contractului Microsoft.

Intrebarea e : daca Udrea a fost declarata pericol public pentru ce a facut 10 ani, protectorul ei Basescu ce e? Tatucul pericolului public?!

 

10 COMMENTS

 1. Băsescu e Pericoluul Băuturii Nici o sticlă nu rămâne nedesfăcută sau neterminată

 2. Citez din Tăriceanu în legătură cu aşa zis-a infracţiune fîcută de Vosganian(menţiune: în majoritatea ţărilor nu se folosesc la scriere diacriticile existente în Limba Română:â,î,i,ţ,ş, liniuţele de legătură, ex. a-mi, să-mi, şi de aceea nu coincid numele şi prenumele în actele cerute şi primite din străinătate, chiar din această cauză mulţi au probleme la întocmirea de acte), „”nu se referă la presupuse fapte de corupție ale unui senator, ci pune în discuție o decizie politică a unui ministru în funcție, concretizată printr-o hotărâre de Guvern. De aceea pot să afirm că un vot în favoarea cererii procurorului general, așa cum își dorea și Președintele, ar fi creat precedentul potrivit căruia orice decizie a Executivului (deci, potențial și a Președintelui) și a oricărei autorități publice ar fi putut fi cenzurată în viitor de către procurori”, subliniază Tăriceanu.””
  Hello, nea Tăriceanu, cum adică? Voi vă înţelegeţi ¨ntre voi să faceţi legi în defavoarea ţării şi a poporului? Încă mai aveţi şi tupeul să spuneţi că s-a transformat întro lege! Ne-aţi distrus cu legile voastre care ne obligă să plătim ceea ce nu trebuie, asta doar pentru că prin legile voastre, cu înţelegerile voastre anterioare, strict pentru buzunarele oricui, exclus buzunarul consumatorului, sărăciţi populaţia doar ca să supraveţuiască excrocii care beneficiază de legi făcute de voi în defavoarea poporului! Cum e cu gazul, energia electrică, apa, gunoiul, se pare că preţul este aproape de 3 ori mai mare, doar că vă încasaţi voi bombonelele ? V-aţi făcut din ţara asta propriul buzunar şi proprietate, fiecare definiţi în avantajul vostru statul de drept, şi anume:
  -Să fiţi protejaţi de lege, după modelul incompatibilitate pe viaţă
  -Să fiţi lăsaţi să furaţi fără să răspundeţi pt. infracţiuni
  -Să fiţi lăsaţi să minţiţi care şi cum vreţi
  -Să înşelaţi cum şi cît vreţi
  – Să aveţi proprietăţi de orice fel, cîte vreţi dar să fiţi lăsaţi în pace
  -Să plîngeţi ca milogii, ca cerşetorii, leneşilor, cînd sunteţi strînşi cu uşa privind ilegalităţile
  -Să beneficiaţi de toate condiţiile posibile aprobate de voi fără bun simţ
  -Să ocupaţi un scaun şi cel puţin o funcţie pînă la pensie, mojicilor!
  Totul prin lege interpretabilă exact cum vreţi voi, fie şi prin minciună vizibilă, se vede clar pe micile ecrane cît de ipocriţi şi mincinoşi sunteţi, vezi ex. udrea, băse cu ai lor, în scurt timp vor fi liberi, curaţi ca picătura de apă.
  99% din voi sunt pericol public!

 3. Băsescu e pușcăriabil!Familia Băsescu,în pușcării diferite! (la familie mă refer la frate-său amețala și poate și analfabeta de fică-sa)
  Primul dosar uriaș pentru Băsescu pentru care cred că trebuie el să facă multă pușcărie e FLOTA,apoi ALO ALRO.Dar astea-s fleacuri!Uite niște motive serioase ca Băsescu să facă pușcărie:
  1.Amenințarea în direct a unui chestor (Nu e bine,domnule chestor)
  2.Amenințarea jurnaliștilor Antena 3 și a postului de televiziune
  3.Amenințarea cu moartea a familiei jurnalistulu Gabrielei Vrânceanu Firea (N-o să-ți mai găsești soțul acasă dacă nu termini)
  4.Contactarea prin sute de scrisori,membrilor a comisiei Europene mințind că în România are și a avut loc o lovitură de stat.Asta ne-a costat Schengen,ridicarea V-ului din MCV și a compromis votul românilor.Practic președintele României Băsescu Traian,pe mandatul său de președinte,a lăsat România foarte vulnerabilă a tot felul de atacuri care puteau duce cu ușurință la război armat (slugă la ruși -bravadă nerușinată,moldoveni au spus despre Băsescu că e mai tot timpul beat)
  Băsescu Traian a comis abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave!A compromis România iar pentru asta trebuie să facă pușcărie

  • sunt multe tepe trase de fratii basan:
   -firma de inghetata deschisa cu fonduri PHARE care a fost mereu pe pierderi
   -potlogaria imobiliara cu terenurile fostei Statiuni de Cercetari Viniviticole Valul Lui Traian
   -afacerile cu pui din portul Constanta

 4. Bashescu Traian este adevaratul patron al MAFIEI Udrea-Cocos-PDL. 7,4 milioane de romani au inteles in 2012 ca el este adevaratul patron al mafiei basiste si au vrut sa scape de el. Nu s-a putut.
  Acum vedem ca tot GUVERNUL BOC, sustinut de Basescu Traian, se afla cu un ….picior in puscarie. Coruptie la cel mai inalt nivel patronata de Basescu Traian. Investigatia, adevarul si dreptatea trebuie sa mearga pana la capat.

 5. Nu a fost doar pericol public a fost DEZASTRU PUBLIC timp de 10 ani de zile .El(cu ajutorul sistemului creat de el) a pus capac si a desavarsit jaful practicat in toti cei 25 ani de catre marea majoritate a politicienilor fesenisti(rosii si portocalii),liberali,uneperisti,udemeristii….Se pare ca multi hotii/coruptii si bisnitari au vazut,dupa 1989, o OPORTUNITATE de furt si imbogatire prin intrarea lor in politica romaneasca.
  Oare cat timp ne v-a trebui, noua romanilor , sa revenim la …normalitate/la liman.Sa speram ca nu 150-200 ani cat ne va trebui ca sa remediem dezastrul facut mediului (solului,aerului,apei …)prin defrisarea padurilor de catre toti hotii/hamesitii de averi din ROMANIA(sau din extern).
  Va multumim pentru invitarea dlui academician DINU GIURESCU la PUNCTUL DE INTALNIRE si speram sa-l provocati sa spuna cateva cuvinte si despre acest subiect(dezastrul secolului XXI al ROMANIEI).

Leave a Reply