Duminica seara, la Punctul de intalnire, l-am intrebat pe presedintele PSD Liviu Dragnea in contextul unor posibile negocieri cu presedintele Iohannis pentru functia de director al SIE daca PSD l-a putea vota pe Dacian Ciolos : “PSD nu”, a raspuns Dragnea.

Azi in jurul prinzului am fost sunat de fostul premier Dacian Ciolos, care m-a rugat sa precizez urmatoarele ;

“Nu am fost niciodata interesat de pozitia de director al SIE. Aceste negocieri nu ma privesc. Este al domeniu de specialitate, nu ma pricep. Va rog sa faceti aceste cuvenite precizari”, mi-a comunicat Ciolos.

 

6 COMMENTS

  1. tot asa nu l-a interesat si functia de premier dar daca tot a fost numit de ciolanis hotul de case dovedit de justitie, sa fie primit. daca tot nu vrea functia si daca ciolanis cade la pace cu dragnea condamnatul si posibil,viitor condamna in alt dosar, sa fie primita si slujba asta ca ii aduce o gramada de bani si avantaje. ca asa-i la tehnocrati, ei nu vor dar ii lovesc functiile astea pline de avantaje de te mira de unde tot or fi. si apropo de ciolanis, hotul de case din sibiu divedit de justitie, ma intreb daca el intelege limba romana, daca gandeste in limba romana si daca e zdravan la cap sau ii place masochismul. declaratiile lui sunt ori tampite ori mincinoase. pleaca la roma cu o idee si se intoarce, ca de obicei de cand e presedinte, cu ce zic aia mari din ue. cand a plecat s-a tot laudat ca el nu vrea o ue cu mai multe viteze asa ca a semnat o declaratie in care tarile din ue au mai multe ritmuri(???!!!) de dezvoltare!!!!!!!!! ca sa citez personajele dintr-un serial romansc: ba esti prost?

  2. Marsh în pădurea spânzuraţilor bă nemernicule mincinos. La fel ai procedat şi cu şefia/premieratul şi la alegeri parlamentare, nu vrei nu vrei, dar dacă câştiga opoziţia…te aruncai direct în botul funcţiei! Dă-te bă dreacu de ”prostan” şi nu mai ocupa timpul pe micile ecrane cu scrierile şi vorbele tale!

  3. De ce , Julien? De ce? Cel mai om valoros, la valuarea matale nu e de refuzat asemenea foncție. De ce, Julien? De ce? Mă uit după matale pe la cozi, pe la treceri pietonale, pe la spații verzi , prin Delta Văcărești și… pauză! De ce, Julien? De ce?

Leave a Reply