Fostul Victor Ponta posteaza (din nou) pe Facebook un text plin de ironii si critici la adresa liderului PSD Liviu Dragnea. Cu siguranta, Ponta cauta sa fie dat afara din partid, dupa ce si-a dat demisia in alb. Este evident ca fostul premier nu se mai regaseste nicicum in formula actuala a PSD si se gandeste inca din 2016 la alte proiecte politice 


In aceasta saptamana atat de plina cu aventuri “pescaresti” mi-am adus aminte de un episod din Septembrie 2012 de la Murighiol din Delta.

Atunci am avut un weekend extrem de incarcat – stabilirea candidatilor la Alegerile Parlamentare din Decembrie 2012 . In plus am adoptat toti o “Declaratie oficiala de solidarizare cu Liviu Dragnea” – stiu ca acum suna comic dar asa a fost!

Am fost atunci in “barca USL” cinci oameni (ca in faimoasa comedie “Operatiunea Monstru”😂) : Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin si – cu voia dvs. ultimul pe lista – “camaradul si prietenul” Liviu Dragnea!

Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani / continuarea o stiti : intai a sarit in apa Crin, dupa aceea am fost eu “impins” mai discret, apoi a urmat aruncarea brutala peste bord a lui Gabi si acum ejectarea cu tot cu bancuta a lui Daniel ! Trista poveste – important e ca in barca a ramas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toti 😂 / cel pentru care ne asumam si proclamam toti atunci “solidaritatea” !!!

Ieri am vazut fotografii cu Premierul Grindeanu stand in picioare in barca alaturi de “camaradul si prietenul” Liviu / sper sa fie destept si sa isi puna urgent o vesta solida de salvare pe el – istoria se repeta pentru cei care nu invata din experientele trecutului.

Dincolo de aceste “povesti pescaresti” cel mai important lucru pentru noi toti e sa nu se scufunde “barca”! Vad valuri mari, gauri multe si un “Carmaci” care e mai preocupat de aruncarea celorlati peste bord decat de ajungerea in siguranta la mal!

Eu ma descurc foarte bine sa inot – chiar si contra curentului! Asa ca sunt pregatit sa salvez cat pot de multi pasageri cazuti (sau aruncati) din barca!

 

3 COMMENTS

  1. Ar trebui să-i ard cu toate facerile promise şi care se doreau continuate de psd-işti. Noroc că guvernul Ponta a mai dat ceva din urmă la omul care a fost furat la salarii de băsişti(neconstituţional) şi niciunii nu sunt anchetaţi,încât au rămas cu furăciunile…posibil complicitatea e imensă între anchetatori şi băsişti la completare prin furăciuni!
    Ce au făcut psd-iştii care au intrat în guvern? Au promis şi au dat prin ordonanţă sau lege furăciunile doar în totalitate/o tranşă celor care sunt la pensie(cadre didactice), dar cum rămâne cu cei care nu mai lucrează în ţară de ani de zile şi trebuie să primească drepturile furate, ei nu mai au dreptul să-şi încaseze furăciunile pdl-iste? Ei trebuie să aştepte 5-10 ani până se screm primăriile politicianiste să dea fonduri şcolilor când au chef? Lor de ce nu li se dă în totalitate întro tranşă?
    AM SPUS CLAR: TOT O TRANŞĂ CELOR CARE SUNT PLECAŢI ÎN STRĂINĂTATE ŞI NU MAI LUCREAZĂ DE ANI DE ZILE ÎN ŢARĂ!
    HALOOO! Se aude?

  2. Astia doi au ajuns sa se certe pe facebook ca niste copii prosti iar, Romania sufera din cauza acestei clase politice alienate.

Leave a Reply