Cunoscutul prezentator Antena 1 Dan Negru a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pe care-l agreez :

“Consilierii si p.r-ul primelor doamne din politica romaneasca, fie sotia prim-ministrului, fie sotia presedintelui, n-au stabilit inca o intalnire a acestora cu eleva violata.Intr-un caz supermediatizat in care o femeie e umilita,primele femei ale tarii tac? Cineva sa le concedieze consilierii!”

13 COMMENTS

 1. Îşi face Dan Negru iluzii că pe cei doi îi interesează poporul român?!? Pe ei îi interesează doar confortul lor: case, excursii, haine scumpe, spectacole publice… N-aţi văzut atitudinea preşedintelui facebook în cazul Rarinca? Îl doare-n cot de libertăţile omului de rând şi de traiul de zi cu zi. El îşi doreşte acum un singur lucru: un guvern de păpuşele (PDL) care să stea în poziţia de drepţi si să strige: să trăiţi şefu’!

 2. Doru Gheorghitescu Nu am nici un fel de simpatie,din contra,fata de sfatuitorii presedintelui facebook dar esti total dezinformat Dane si asta pentru ca nu ai fost atent in campania electorala cand individul nu suporta nici un fel de sfaturi de la sustinatorii sai apropiati pe care chiar uneori ii respingea vizibil.El face parte din categoria celor care se pricep si la fotbal si la agricultura,si la medicina si la agricultura samd.

 3. Poate nu ati remarcat ca in opinia publica din Romania exista si curentul ca “fata a fost devina – fata a distrus sapte familii”. Eeeeeehh? Chiar va mai mira ceva in tara asta?

 4. Hello! Ce-i cu demenţa asta în prezentarea invitaţilor, mă refer la cursuri şi diplome oriunde în lume!
  – Aveţi impresia că asta e profesionalism în profesie?
  – Aveţi impresia că diplome e identitatea acelei persoane?
  – Aveţi impresia că diplomele au valoarea pe care o dă românul?
  – Aveţi impresia că în alte ţări acele diplome sunt valabile fără a fi evaluate cu un cost mărişor?
  – Aveţi impresia că întro profesie contează diplomele în locul profesionalistului din om?
  – Aveţi impresia că nu ştim ce înseamă un curs în străinătate şi ce valoare are? Vă înşelaţi! Dacă contează diplomele şi cursurile, de ce pentru românul absolvent real de facultate cu diplomă reală i se cere o adeverinţă de la facultatea respectivă, pentru a demonstra autenticitate actului/diplomei şi mă refer strict la diploma de absolvire a unei facultăţi cu tot cu licenţă!
  – Cum adică doar la noi sunt valabile diplomele din străinătate nu contează ce diplomă şi cînd e vorba de absolventul român în românica î se cere autenticitatea actului respectiv?
  – Nu cumva e o formă de discriminare între absolventul real şi cel altfel să nu zic seral, fără frecvenţă/second-hand sau printre rînduri loco, chiar şi între absolventul din românica şi cel care a absolvit în străinătate? Ori valoarea facultăţilor şi universităţilor din ţară trebuie anihilată pînă la distrugere! Sunt întrebări reale la care nu găsesc de mult timp măcar un răspuns şi nu numai eu, sunt destule cazuri care-şi pun aceste întrebări reale!

 5. Daca niste institutii ale Statului din Justitie o comit grav automat spre Presedinte pleaca “scrisori deschise” vezi doamne de ce nu decapiteaza acele Institutii (din Justitie)…Daca o fata este violata si niste institutii probabil o comit din nou spre sotiile presedintelui si premierului pleaca o alta somatie publica de a interveni cumva in folosul partii vatamate.In ce tara de doi lei traim.Dan Negru ne crede niste blonde aduse in emisiunea lui puse sa o faca pe proastele pentru ca reteta sa aiba succes.De data asta el e blondul natiei,s-a adus singur la acele pupitre.

 6. O observatie cat se poate de pertinenta a dlui Dan Negru.
  Nu cred ca acest fapt tine numai de consilieri. S-ar putea ca unii/unele nici macar sa nu fi cunoscut subiectul.

 7. Sotiile de presedinte/premier sunt functii descrise in vreo lege sa poata avea dreptul la consilieri platiti de stat? Nu cred ca au niciun consilier oficial, deci pe cine sa concedieze?

  • Asta cu sotiile de presedinti/premieri, etc. e ca preoti. Sotiile preotilor sunt numite preotese, ele neavand vreo calificare sau abilitate in acest sens.

Leave a Reply