Ambasada SUA da un semnal in favoarea Catedralei Romano-Catolice Sfantul Iosif si impotriva celor care au construit ilegal cladirea Millenium.

Iata postarea pe Facebook a ambasadei :

“Colega noastra Marisa MacIsaac a vizitat Catedrala Sf. Iosif din #Bucuresti. Arhiepiscopul Ioan Robu a explicat#istoria bisericii, cadrul juridic si situatia controversata a cladirii de alaturi. Cei doi au fost de acord ca respectarea legii si deciziile instantei reprezinta fundatia democratiei. (Foto: Mirela Britchi/Wikimedia Commons)”

Millenium Building este detinuta in prezent de Ioannis Papalekas, un miliardar grec cercetat de DIICOT pentru spalare de bani.

Papalekas B365.ro

 

3 COMMENTS

  1. Am ajuns rau de tot daca ne cautam dreptatea pe la portile ambasadelor, ori in stainatate.
    Cunosc foarte bine catedrala Sf. Iosif, de-a lungul vremii am audiat numeroase concerte de orga in acest lacas. In primul rand cei mai vinovati sunt cei din Ordinul Arhitectilor, primaria generala si multi altii care au incurajat si aprobat construirea acelei cladiri in imediata vecinatate a catedralei.

  2. Da…In primul rand am si eu o intreboare…iohanes -presedintele,e ala de la rapit basinescu-fostul presedinte?…Nu mai,p-ala in cheama iohanisian…A,imi cer scuze…HAHA-HAHA…Altceva…Da astia pe la tv,ca 7 insi ar fi violat-o pe una pe nu stiu unde,sau una a violat 7 insi,prin boscheti…Da,normala iemisiune mai face rares bogdan si lavinia sandru…Si le mai da si pozele alora pe tv…In fine,ce ma deranjeaza pe mine…rares bogdan asta chear are tupeu…pei bai rares bogdan ,tu esti vector de opinie????????pei bai rares bogdan,tu sti,si te faci ca nu sti,ca esti platit de gusa din banii de la fni…o sa-mi spui ca faptele penale ale lui vantu rares bogdan,sa-u prescris…pei nu s-au prescris bai vantu rares bogdan,vezi in codul penal…in fine,vreau sa va spun ca acesti vectori de opinie,gusa,rares,vantu…nu numai ca n-au calitatea morala de a fi vectori de opinie pe tv,dar,vreau sa spun ca ei ar trebui sa transmita emisiuni tv,de la geil…geil=puscarie…constituire in grup infractional,spalare de bani,penali…succes la puscarie…

  3. Uite un articol despre adevarata “democratie americana” : “Uluitor: generalul Wesley Clark, consilierul american al lui Victor Ponta, a propus, în 2005, internarea în lagăre a cetăţenilor americani „radicalizaţi”, adică cei care s-au opus războiului din Irak şi politicilor neoconservatoare ale Americii în lume
    Sîmbătă, 19 iulie, după 10 ani, un cunoscut ziarist american, John Amato, a dezvăluit că, pe vremea cînd era şeful Statului Major al tuturor forţelor militare americane, terestre, navale şi aeriene, generalul Wesley „Wes” Clark i-a spus, într-un interviu telefonic, următoarele, cităm: „Cred că, la nivel de politici naţionale, trebuie să fim foarte atenţi la radicalizarea populaţiei, pentru că avem de dus un război cu teroriştii. În al II-lea război mondial, dacă vă amintiţi, cei care au sprijinit Germania nazistă au fost internaţi în lagăre, au fost consideraţi prizonieri de război. Deci, în cazul în care oamenii se vor radicaliza (adică vor fi împotriva războiului lui Bush jr. din Irak, n.r.) şi nu vor fi loiali Statelor Unite (adică lui Bush jr. şi găştii sale de neoconservatori, n.r.), este în regulă, va fi dreptul lor. Dar va fi şi dreptul nostru să-i izolăm de comunitatea normală, pe toată perioada conflictului. Şi cred că nu numai noi, dar şi aliaţii noştri europeni, Marea Britanie, Germania şi Franţa, trebuie să procedeze la fel”. Deci, iată pe cine şi l-a ales consilier Victor Ponta: pe cineva care a vrut să umple nu doar America, dar şi toată Europa cu lagăre de detenţie pentru cei care s-au declarat împotriva războiului din Irak. Comentăm doar că, la vremea respectiv, în 2005, peste 80% dintre europeni şi americani au fost împotriva războiului lui Bush jr. din Irak. O fi fost ăsta primul sfat pe care Wes Clark i l-a dat lui Victor Ponta? Ca, în caz de dezacord popular cu politicile sale, să-i bage pe 80% dintre români în lagăre? La asta s-o fi gîndit Ponta, în Turcia, să facă?”

Leave a Reply